Re: Д-р Георги Георгиев - АГ Варна

• 2 752
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,мами!  Виждам,че отдавна не е писано по тази тема,но бих искала и аз да разбера мнението на някоя майка,която скоро е раждала при д-р Георгиев в Аг Варна.Термина ми е на 23.03,досега ме следеше д-р Желязкова (МЦ  Петинка Цветкова) от която съм изключително доволна.По препоръки съм избрала д-р Георгиев да ми води раждането,но наистина се притеснявам,може би точно заради бързото му преглеждане и говоренето с недомлъвки.Ходя вече втори път при него...последно бях на 02.03 и той каза,че в близките 10 дена съм нямала да родя,но ако случайно стане нещо да му звънна той знаел кой е на смяна и щял да им се обади.Това според вас какво трябва да означава,че може и да не ме изражда той ли? (Защото аз така го разбирам) По принцип искам избор на екип и му предложихме да му платим на него,защото чухме,че имало и такъв вариант,но той каза,че не му се занимавало вече и да сме си платили на болницата. Не знам много съм объркана и притеснена,че ще остана без екип.Моля наистина някоя скоро раждала в АГ да си каже мнението Simple Smile

# 1
Здравейте,мами!  Виждам,че отдавна не е писано по тази тема,но бих искала и аз да разбера мнението на някоя майка,която скоро е раждала при д-р Георгиев в Аг Варна.Термина ми е на 23.03,досега ме следеше д-р Желязкова (МЦ  Петинка Цветкова) от която съм изключително доволна.По препоръки съм избрала д-р Георгиев да ми води раждането,но наистина се притеснявам,може би точно заради бързото му преглеждане и говоренето с недомлъвки.Ходя вече втори път при него...последно бях на 02.03 и той каза,че в близките 10 дена съм нямала да родя,но ако случайно стане нещо да му звънна той знаел кой е на смяна и щял да им се обади.Това според вас какво трябва да означава,че може и да не ме изражда той ли? (Защото аз така го разбирам) По принцип искам избор на екип и му предложихме да му платим на него,защото чухме,че имало и такъв вариант,но той каза,че не му се занимавало вече и да сме си платили на болницата. Не знам много съм объркана и притеснена,че ще остана без екип.Моля наистина някоя скоро раждала в АГ да си каже мнението Simple Smile
Не мога да разбера, защо всички се тълпят при едни и същи лекари ooooh! Ако искаш внимание, намери си не толкова оборотен лекар, но такъв който ти вдъхва лично доверие. По-лошо стечение на обстоятелствата (преждевременно раждане) попаднах в АГ при въпросният Георгиев и за собствено спокойствие си платих за екип. Какво да ти кажа - конвейр, никакъв индивидуален подход, каза ми, че няма кой да ми направи спинална упойка, а при разговора с анестезиолога се оказа, че ме е излъгал, 90% от отишлите за естествено раждане при него се прибират със секцио. Някой ще каже, че е случайност, но за мен е липса на търпение, защото видиш ли смяната му свършва, а жената си е платила и той трябва да я изроди, пък няма намерение да остава до сред нощ...

# 2
Здравейте, дами.. Hug сестра ми роди при Георгиев и каза, че е бил много мил.. идвал постоянно да я види как е.. затова, мила много различни мнения ще чуеш.. трябва сама да си прецениш.. щом не ти вдъхва доверие си избери друг лекар.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт