Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай след "ASK ve CEZA" стари и нови проекти Тема182

• 54 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Привет, момичета!

Кати, Поли, Алекс, Веси, Марти
Hug Hug Hug Hug Hug

Много весело, красиво и вкусно в темата. Simple Smile Но едва ли сте ми оставили от палачинките на майсторите. newsm78 Но това е положението - кой превари, той завари. hahaha hahaha hahaha Поне мога виртуално да се разходя по цветните килими. Joy

МеритУ твърде възможно да се е изказала неправилно, защото е точно в нейния стил, няма да ме изненада. Важното е, че няма да се налага да я гледам повече.

Картал защо е сам на брега? newsm78 Дали наистина няма да я занулят? newsm78 Ако е така, не ми прилича финал " с надежда"... Ще видим, малко остана, ако не завършат така епизода, разбира се и да се чудим до следващия трей. newsm78 newsm78 newsm78

Иначе ми хареса на Мурат закачката. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 601
Таня, според Мурат това е финалът на сериала, а не на 14 еп. Та, ако го завършат с този кадър, може и никога да не разберем сам ли е, или Селин ще се появи.  Grinning Има два стола, а ми се струва, че и чашите са две, макар че не се вижда много добре. Но се надявам, че от развитието на действието преди този момент ще стане ясно все пак. А някаква шматка в коментарите под тази снимка в моя профил не се вълнува дали Мурат е сам, или не, ами пита каква марка било виното на масата.  Joy Joy Joy И рускините са възмутени от изявленията на Мерием, та не искат да виждат Селин до Картал.  Mr. Green  Даже една има предложение тя да е загинала при удара с колата, а това да е след 5 г. и той да е с новата си любов.  Joy Joy Joy

Утре е премиерата на американския Сускунлар - рекламата му продължава активно.

http://www.ew.com/article/2016/04/11/game-silence-cast-atx-fligh … ocialflow_twitter

И още едно клипче с техния шоколадов Ибо  Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=gDHPGNl9QCc&feature=youtu.be

# 602
  Алекс, да, снимката е за финал на сериала, аз мисля, че 14-ти може би ще свърши с колата и ще се питаме до следващия трей дали е жива. newsm78 Но на масата са два стола, другото не се вижда добре, което значи, че все пак някой трябва да седне на другия стол. Wink Гадно е, ако оставят Картал сам, след толкова борба за любовта си. Макар че за Селин може би да е справедлив край... Единственото положително нещо, което извърши в целия сериал ще е, ако занесе диска в полицията, което сигурно прави, щом арестуват Осман. Нито образа и беше образ, нито играта - игра. Но толкова може, какво да се направи...

# 603
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Алекс HugТанче HugХриси HugМарти HugКати HugПоли HugВеси Hug

# 604
  • София
На мен пък не ми е ясно защо Селин трябва да умре.  Няма никаква логика. Тя няма никаква вина за нищо, освен дето е малко глупава, но това не е престъпление все пак. Можем да кажем спокойно, че много голяма част от човеците са глупави. Доказано е. А и малко ли е изстрадал Картал - остава без майка, после без баща, самия той казва на Азис, че му е отнел детството, живота, любовта и т.н. , че освен дните със Селин други щастливи в живота си не е имал, после каза, че картината, в която закусваха сутринта тримата е най-красивата която е виждал, и когато вече явно е свободен вместо да се наслаждава на щастието си трябва да остане сам. И детето му без майка. Според мен е тъпо.  Сигурно ще има някакво обяснение, но каквото и да е, едва ли ще ми хареса.

# 605
Ени,  Hug Таня,  Hug  baby_neutral baby_neutral baby_neutral милост за Мерием  Peace Laughing Колкото повече се замислям, толкова по-ясно ми става, че това е разваленият телефон на нета - Мери казала нещо на някого на летището, той разбрал недоразбрал разказал на други, стигнало до журналисти и те - колкото реда не им достигат, в толкова са го разтеглили  Joy Joy Joy И  Алекс го е показала с втория вариант на съобщението  Peace Ако говорим сериозно, аз ще си направя изводи след като попадна на нейно интервю и евентуално там тя нещо се изцепи  Peace

Финалната снимка малко ме натъжава. Столовете са два, но това още нищо не значи.... #Crazy

В туитър тече много активна кампания за утре вечер за Game of Silence  Peace Имат си група и ще има също утре вечер туитване  Laughing

Но попаднах на един туит, който като че ли сме го писали ние  Laughing Странни са пресичанията на усещания и желания понякога  Peace  Laughing

So excited for this new show, I could spit! Mainly because I’m dying to have David Lyons back on my TV

При тях David Lyons , при нас Мурат Йълдъръм  Laughing Heart Eyes

Кет,   Peace Този път и аз мисля, че фаталният край не се налага (
Скрит текст:
освен ако не е решен по необходимост поради пребиваването на Мерием в Берлин и отсъствие от финалните снимки. Надявам се да не се пошегуват по този начин  Mr. Green Laughing
)

# 606
 Добро утро!

Да пийнем по едно горещо, кой каквото иска... с по едно симитче Simple Smile

Кети, Марти, аз не казвам, че Селин трябва да умре, най-малко заради Картал и Осман. Но не се знае какво мислят СЦ с тази кола. newsm78 Аз също не искам Картал и Осман да останат сами, защото за какво беше цялата борба тогава. А това, че образа на Селин беше абсолютно глупав, спор няма.

Марти, за каква милост става дума. Аз не знам къде е истината също, но това просто е в нейния стил, и ако това е истина, няма да се изненадам. Вече знаем на какво е способна, дори повече. Тук поне не направи нещо по средата на сериала, а стоя до края, което си е постижение. Simple Smile Макар, че имаше приказки по едно време, че искала да си ходи да почива, пак се беше изморила. Simple Smile

Но важното е, че днес е Kralicesiday и довечера всички ще сме тук. Heart Eyes

Пожелавам ви един спокоен и без дъжд ден!

# 607
  • На юг от тук
Добро утро в Муратов вторник.
Танче,вземам си от всичко и започвам работа.
Но Ви нося поредната красота от България.Няма да пиша от къде е,защото съм сигурна,че знаете.Особено някои дамиии......... Joy

# 608
Добро утро и от мен!  Hug

Кати ни е донесла поредната родна красота, Таня е сервирала горещи напитки за ранобудните, а аз ще сложа още едно кафенце за закъснелите.  Grinning

Марти, Кети, аз също не съм привърженик на трагичен финал, напротив - искам да се съберат най-после Картал и Селин, по възможност отново в Грас, и да заживеят щастливо с малкото си слънчице Осман, далеч от всякакви турски роднини и фалшиви империи. Това, което написах вчера, бяха коментарите на рускините, много гневни на думите на Мерием. Изявленията ѝ в първия вариант и днес продължават да се препечатват в туитър, сигурно отново цял ден ще пълнят нета. А втория вариант не знам рускините от къде са го взели, така и не съм срещнала такава статия. Да видим днес Мерием ще качи ли снимка в инстаграма си и каква ще е...

# 609
Е, аз докато си пиша на пресекулки предишния поста, че 5 пъти ми звъня телефона, Мерием вече е качила снимка в инстаграма си - този път съвсем благоразумно е от сета на Кралицата.  Laughing Ако беше сложила пак някоя от филма си, съвсем щяха да я вдигнат на балон.  Mr. Green Стийв Маккуин бил на тениската ѝ, Уур Полат до нея - какво повече би могла да желае...

Steve Mcqueen on my t-shirt-
Ugur Polat next to me -
What else to wish for?? 😍
🔫🔫🔫! Tisörtümde Steve Mcqueen -
Yanimda Uğur Polat -
Daha ne olsun ?? 😍

И още една снимка от сета - този път от оператора

Дойде време вече и за премиерата на американския Сускунлар - тя ще е точно като подарък за рождения ден на Мурат, защото според моите изчисления, поради часовата разлика, при нас ще започне към 5 ч. утре сутринта.

Inside the Show: Game of Silence

https://www.youtube.com/watch?v=U0F4xOUEykQ

А вижте нашият Ирфан как изглежда в новия си сериал за Селската госпожа, който ще започне на мястото на Кралицата.  Joy Joy Joy

Още една сускунларка - Нисан/Пелин Акил в нов филм, чиято премиера ще е тези дни, забравих кога точно беше.  Wink Историята е доста скандална за турската традиционна публика - възрастен мъж изживява бурна тайна любов с приятелка на дъщеря си. Пелин май ще е в ролята на дъщерята.  newsm78 До тук нищо чак толкова скандално - при тях е нормално да женят млади момичета, почти деца, за старци. Но там всичко е официално и няма проблем. А тук става въпрос за незаконна, тайна връзка, при което веднага стигаме до традиционния за тях въпрос какво ще кажат хората, когато разберат. Гледах и трейлъра - доста откровено еротични сцени има. Не знам комшиите как ще ги преглътнат.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 10:08 от Alex_B

# 610
  • на Морето
Добро утро!

Таня,Кати Алекс Hug Hug Hug

Много пролетно кафенце Алекс! bouquet

Таня,с твойто чайче и симидче и с тази гледка мога да откарам там цял ден! Joy

Кати,за незнаещите като мен,кое е това прекрасно място! newsm78

Мерием продължава да ме дразни, ама мнооого!Имам чувството,че толкова много завижда на Мурат,че няма търпение всичко да приключи! #Cussing outКакво друго и липсвало,това написаното не го приемам като комплимент към Уур Полат,а като пълен игнор на Мурат!Липсва и еднопосочен билет за Берлин!Ей, рано рано се почна!Да свършва,че да не я гледам повече-самовлюбена бездарница!!!!!

От снощи се боря да си възстановявам пароли,толкова го мразя това преинсталиране,все едно че седя на чужд комп. Cry

Хайде да сложа една картинка,че да ми се оправи малко настроението.

# 611
Нова снимка от съботното мероприятие  за здравословния живот

# 612
Здравейте и от мен!  Hug Heart Eyes
Слънцето при нас се завърна, надявам се и при всички вас да е така  Peace

Сега да отговоря  Peace

Танче,  Hug „милост за Мерием”, защото нищо не знаем със сигурност. Затова и написах, че лично аз ще се направя изводи ако прочета нищо в официално нейно интервю. Вчера при рускините, в коментариите интерпретациите стигнаха дотам, че се твърдеше, че на летището е дала интервю, нещо, което дори и тур. преса не твърди. При един свободен разговор от значение са детайли, включително и интонация. При преразказ тези неща се губят. А че тур. преса не обича Мерием вече е ясно. Всичко, което от началото на проекта се изписа също не знаем доколко е истина – за намесата й в сценария, за претенциите й и т.н. За мен основният несправил се са продуцентите, защото те държат всичко в ръцете си.
Журналистите, както феновете, са в състояние да изопачат всичко. Един от тези дни пример:

Скрит текст:
Мурат се вълнува от ситуацията в Нагорни Карабах. Тези дни беше пуснал туит, съобщавайки че е подписал петиция, с линк към петицията. Тя е до Обама и администрацията на Белия дом, съвсем официален текст, с призив да се реши конфликта по мирен път и да се избегне опасност от хуманитарна криза. Виж какво последва – в коментариите към туита му. В руски форум пък, без въобще да са прочели и разбрали и туита, и  петицията, обявиха, че е показал истинското си лице, че желае жертви, направо го изкараха убиец. Mr. Green  #Cussing out

А що се отнася до образа на Селин (подчертавам, образ, не говоря въобще за Мерием), той не е доизграден, но не съм съгласна, че е глупав. Селин е по-скоро наивна, но да не забравяме:
- тя не е изцяло туркиня, попада в свят, правилата на който не познава
- бащата за нея е фикция, копнеж, тя реално не го познава, познава само образа от снимката и идеализираните разкази на майка си
- той се появява отново в драматичен момент от живота й, когато е тежко разочарована от единствената си любов; естествено е да го приеме като опора и да му се довери, търсейки различния и силен мъж

Дизито беше замислено и изградено не само като пъзел, но и разчитащо на ретроспекциите. Предполага те, чрез различни събития в миналото, щяха да обосноват действията и характерите на героите. Бързото приключване „отряза” всичко това, поради което не само образът на Селин, но и на други герои остава недоизяснен.

Извинявам се за дългия пост, обещавам повече да не правя така  Embarassed Laughing

Хубав ден и до довечера, а хубавото на този вторник е, че не е последният вторник!  Laughing Heart Eyes

# 613
  • на Морето
 wavey wavey wavey

При нас е мрачно и затова да сложа слънцето! Joy

# 614
  • На юг от тук
Поли и при нас е мрачно.
Снимката е на Преображенския манастир,а за слънце в душите Ви слагам лалетата от парка Йълдъз,който скоро също ще е ремонтирах и надявам се ще е красив като Емиргян.

Общи условия

Активация на акаунт