Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 883
  • 817
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Уздравей, Таня! Аз ходя при д—р Елица Желева в курортна поликлиника. Мнооого съм доволна. Млада е,обяснява супер подробно и добре,апаратурата и е добра и доста говори и показва всичко. Работи по ЗК,и на всяка ЖК преглежда с ехограф безплатно.

# 316
Уздравей, Таня! Аз ходя при д—р Елица Желева в курортна поликлиника. Мнооого съм доволна. Млада е,обяснява супер подробно и добре,апаратурата и е добра и доста говори и показва всичко. Работи по ЗК,и на всяка ЖК преглежда с ехограф безплатно.
Aни ,колко е прегледът на частно? Времетраене ? newsm78
Поликлиниката в Чайка ли е курортна ?

# 317
  • Вестерос
Да, в Чайка срещу Административния съд е курортна.

Някой по моя въпрос?  Confused Къде си правите цитонамазки? Къде ги пускате?

# 318
  • Варна
Аз си правя цитонамазките по ЗК при д-р Митев в Майчин Дом.И там на място се пускат.На регистратурата се оставят и после оттам пак си вземаш резултата.Аз се обаждам по телефона да попитам дали е готов.

# 319
  • Вестерос
 bouquet

# 320
  • Варна
И аз съм в МД, но при д-р Георгиева. Работи със ЗК и всичко минава по нея, а за изследването вече са ти писали.
Там имат вече два вариянта на изследване като едната е течна (май така я водеха), но не знам всички лекари ли я правят. Уж била по-точна.

# 321
  • Варна
Аз за вземане на материал за цитонамазка ходя при АГ-то си д-р Николов. След това го нося на проф. Ангелов, патолог, в жълтата сграда на ген. Колев и Цар Освободител. Резултата си го получавам пак там и го нося на лекаря за анализ и евентуално лечение.

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 16:50 от flufi

# 322
  • Вестерос
 bouquet bouquet

# 323
Момичета ,търся си АГ по възможност да работи със ЗК .
Ходих при две АГ и не съм доволна ,на 10тата минута вече съм излезнала . В такъв случай предпочитам да си платя ,пред това да ме претупат.
Препоръчайте ми гинеколог,който обръща внимание и обяснява. Peace
Ако няма такъв по ЗК ,може и на частно ,не е проблем.
Ами не знам за какво ви е нужен.  Аз ходя на ЖК при др Крумовски  в дкц4. Той ми следи бременността и работи по ЗК. Много съм доволна от него. Можеш да прочетеш само хубави отзиви за него във форума.

# 324
Момичета ,търся си АГ по възможност да работи със ЗК .
Ходих при две АГ и не съм доволна ,на 10тата минута вече съм излезнала . В такъв случай предпочитам да си платя ,пред това да ме претупат.
Препоръчайте ми гинеколог,който обръща внимание и обяснява. Peace
Ако няма такъв по ЗК ,може и на частно ,не е проблем.
Ами не знам за какво ви е нужен.  Аз ходя на ЖК при др Крумовски  в дкц4. Той ми следи бременността и работи по ЗК. Много съм доволна от него. Можеш да прочетеш само хубави отзиви за него във форума.
Трябва ми за проблемно забременяване след мисед и яйчник,който предизвиква много отклонения и редовни консултации. bouquet

# 325
  • Варна

Много съжалявам за късният отговор. Да в чайка е,взима 30 лева на частно.  Мисля че около 20,30мин траеше прегледа (ще излъжа). За консултацията мога да ти кажа със сигурност (понеже веднъж ми направи впечатление),че доста се проточват. Миналата консултация ми беше около час.

# 326

Много съжалявам за късният отговор. Да в чайка е,взима 30 лева на частно.  Мисля че около 20,30мин траеше прегледа (ще излъжа). За консултацията мога да ти кажа със сигурност (понеже веднъж ми направи впечатление),че доста се проточват. Миналата консултация ми беше около час.
Aни ,не е късно . Може би тази седмица ще ходя. Казваш със закъснение вървят часовете ? newsm78

# 327
Mомичета ,потресена съм!
Звъних в курортна да питам преглед на частно колко струва и се оказа ,че така наречения гинекологичен ,който не включва нищо повече от Добър ден струва 30лв,вече ако се взема цито ,ако се прави вагинален ,всяка екстра се заплаща...
Здравноосигурена съм,просто имам по-честа нужда от прегледи ,а знаете ,дърпат се джи пи-тата за направления и бих си платила частен преглед ,но 60-80лв няма да дам,при положение ,че миналият месец се преглеждах при доктор,който НЕ работи със ЗК -прегледът траеше близо час и включи вагинален ехограф,платих 30лв. Дни преди това ,по -кратък преглед,но пак с вагинален ми излезна 25 лв.
Ако знаете гинеколог,който преглежда на нормални цени,пишете ! Wink

# 328
  • Варна
Странно, аз когато отидох за първи път..пак така първо питах какви пари ще ми вземат и ми казаха 30 лева (бях казала,че искам ехографски преглед),и ме си ме гледаха с ехограф. И аз не бих дала такива пари за един преглед....
ПС: Ако още има значение,часовете вървят малко назад,да. Но не съм чакала повече от 30тина минути макс.

# 329
И от мен глас за д-р Желева, а скоро бях и при д-р Елис Исмаил. И от нея съм доволна много. Единственото,което не ми хареса беше, че тя реши,че имам нужда от едно изследване,което не се поема от ЗК. Направи го без да ме пита дали съм съгласна и после ми връчи бележка да отида да го платя. Това не беше редно да се случва,защото ако ги нямах парите,можеше да изпадна в много неудобна ситуация. Едва на регистратура разбрах цената.

Общи условия

Активация на акаунт