Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 839
  • 817
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета, спешно ми трябва тел на д-р Савулева, беше ми го дала, но не го намирам (мобилен, не този вв клиниката), ако някой го им моля ви на лични няма да злоупотребя, наисина ми трябва

# 481
Някой знае ли как да се свържа със Соня,която записва часове при Славчев?Звъня и вече няколко дни на двата номера,но не ми вдига...Писна ми от нея вече,всяка година едно и също-не мога да се свържа,повече от седмица!!!
А само тя ли може да ми даде час?Моля,пишете ако имате инфо!

# 482
Някой знае ли как да се свържа със Соня,която записва часове при Славчев?Звъня и вече няколко дни на двата номера,но не ми вдига...Писна ми от нея вече,всяка година едно и също-не мога да се свържа,повече от седмица!!!
А само тя ли може да ми даде час?Моля,пишете ако имате инфо!

На регистратура можеш да запазиш час: 052/ 821-661

# 483
  • Варна
Другият вариант е да отидеш и да чакаш без час в петък или събота. След като минат всички с часове за деня, ще те приеме.

# 484
Здравейте,

Искам да предупредя бъдещите майки, които искат да получат адекватна и съзнателна медицинска грижа по време на бременността, да не ползват услугите на д-р Бочева. С изключително съжаление трябва да споделя, че тази жена прояви немърливост, незаинтересованост и непрофесионализъм по време на една проблемна бременност. Моля, ако имате притеснения по време на бременността си и търсите информация, и надежден лекар, не се обръщайте към д-р Бочева.

# 485
Здравейте, аз искам да споделя моите впечатления от д-р Мария Ангелова от ОБ Варна. Преди 5 години раждах при нея в АГ, беше дежурна и не я познавах. Наложи се да ми направи спешно секцио и останах изключително доволна от отношението и, въпреки че не съм плащала за избор на лекар или екип. Всеки ден минаваше да ме види, а хората с избор на лекар ги видяха по веднъж и толкова.
Сега с втората ми бременност се свързах с нея и се уговорихме да ми направи второто секцио. В деветия месец ходих всяка седмица на тонове и прегледи. Много усмихнат и позитивен човек, много обяснява, отговаря на всички въпроси, много внимателна и отзивчива. Оперира ме миналата седмица, всеки ден идваше да ме види, дори и да не беше на смяна. Тя си прави превръзките на нейните пациенти, после тя маха конците. Останах изключително доволна. Ако търсите лекар, при който да родите, смятам, че няма да съжалявате ако изберете нея.

# 486
Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 21:42 от sylv3r

# 487
Момичета,препоръчаните ми добър гинеколог за цитонамазка ,може да не е по здравна каса.

# 488
  • Вестерос
Д-р Савулева цито + преглед нормален и на ехо-40лв. Не праща в Геника, където завишавали резултати на цитото. От няколко лекари го чувам това.

# 489
  • Варна
Мнения за д-р Живко Жеков? ОБ и отскоро АГ. ходила съм на преглед в малката жълта сграда на ъгала на ОБ на рутинен преглед при него, но сега въпросът е изражда ли и имате ли мнения за него?

# 490
  • Варна
Мнения за д-р Живко Жеков? ОБ и отскоро АГ. ходила съм на преглед в малката жълта сграда на ъгала на ОБ на рутинен преглед при него, но сега въпросът е изражда ли и имате ли мнения за него?

Кадърен лекар, но винаги има по хиляда човека на опашка, чака се супер много, дори и да си с час, а прегледът е доста набързо, тъй като хората пред вратата напират. Това е моят опит. Говоря за сградата на ъгъла, не знам дали преглежда другаде.

# 491
  • Варна
Здравейте, мами. Предварително се извинявам за дългия пост, искам да помоля за наблюдаващ - малко предистория давам. Февруари загубих първото ми момченце в седми месец без очевидна причина - един ден сутринта бях на преглед, същия ден вечерта не го усещах, и на другия ден ме вкараха за предизвикано раждане на мъртъв плод. След изследвания проблема се откри в склонност към тромбофилия, както и завишен имунитет. Назначена ми е терапия вливки Интралипид преди ОВУ, при + тест и в края на 8-9 г.с. , АП през ден преди и по време на бременност, и Фракси/Клексан 0,4 при + тест, като се следи действието им на 3 седмици чрез брой тромбоцити и aPPT. Следена съм от д-р Скочев и д-р Георгиев от МД, които и двамата за мен се провалиха с гръм и трясък. Дали може да ме насочите към някой специалист?

# 492
  • София
Аз съм много доволна от д-р Савулева, но е много индивидуално..Недостатъка е че не работи с ЗК, но не взема скъпо.

# 493
Аз съм доволна от Ангелина Симеонова, работи по здравна каса и се занимава с проблемни бременности, има опит и с инвитро.

# 494
Момичета имам нужда от помощ в раьона на Младост центровете "Санита","Марешки" и "Клиника Нова" да ми препоръчате гинеколог.
И аз препоръчвам др. Крумовски в Санита. Отговаря винаги на всички въпроси, внимателен е и може да му се довериш. Той ми следи и бременността. Само имай търпение защото се чака малко повече докато ти дойде река пред кабинета. Работи със Здравна каса.

оръчате гинеколог.
[/quote]
И аз препоръчвам др. Крумовски в Санита. Отговаря винаги на всички въпроси, внимателен е и може да му се довериш. Той ми следи и бременността. Само имай търпение защото се чака малко повече докато ти дойде река пред кабинета. Работи със Здравна каса.
[/quote]

Днес, след положителен тест за бременност и 10 дни закъснение отидох при тоя Крумовски за преглед. Първо часовете вървяха с час назад, но както и да е. Наместих се аз на кушетката в очакване на благата вест, ама вместо това се започна амааа, аз виждам нещо, ама май не е плод, май е киста на матката (и чука на дърво, т.е. на шкафчето под видеозона), ама можело и извънматочна бременност да е, даже и версия за близнаци отбеляза. Все ми повтаряше ако нещо стане, веднага в спешното, защото щял да отсъства. Имах чувството, че само се чуди как да ме притесни повече. Та така, пълна с тревоги, вместо с радост, си тръгнах от там и си записах час при Георгиев. Оказа се съвсем нормална ранна бременност. Това ми беше първата и последна среща с Крумовски

Общи условия

Активация на акаунт