Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 896
  • 817
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
За час при д-р Крумовски чака ли се дълго?

# 271
  • Вестерос
Аз в Санита ходя при него, чакала съм максимум 5 минути, запазвам по телефона.

# 272
  • Варна
Не, друго имам предвид, ако утре се обадя за час горе-долу за кога биха ми дали, след седмица, след две или повече. Мое близко момиче има нужда от преглед и консултация, по принцип ходи при д-р Славчев, но и предлагат час чак след месец, затова търся други варианти, а за Крумовски и преди съм чела добри отзиви.

# 273
  • Вестерос
Аз си запазвам за 2,3 дни, макс 7 напред , седмици не съм чакала.

# 274
Извинявам се, че нямам време да изчета темата, но искам да ви запитам за новата клиника на д-р Явор Корновски. Къде се намира? Има ли други специалисти? Какво ви е мнението за него?
Също ако можете да препоръчате и добър специалист за преглед на гърди?

# 275
  • Варна
намира се на  ул. „Академик Андрей Сахаров“ 27, но нямам мнение, не съм я посещавала, само съм минавала покрай нея

# 276
  • Варна
За преглед на гърди- д-р Росен Хинев. Има частен кабинет на Генералите под ОБ.
Намерих ето това като контакти, дано са актуални:
http://www.business-europe.bg/bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2% … D0%BD%D0%B5%D0%B2

# 277
  • Варна
Д-р Хинев щях да препоръчам и аз, той приема и в IV ДКЦ, което е зад Окръжна болница.

# 278
Благодаря ви за д-р Хинев, момичета  Heart Eyes
Как преглежда? В смисъл къде има по- добра апаратура?  Каква цена е прегледа?

# 279
  • Варна
И с двете си бременности ходих на ФМ при проф.Балев - препоръчвам го!!!
Чувам добри отзиви и за Д-р Стоилов от Добрич, но нямам мнение по въпроса, тъй като не съм го посещавала.

Проф. Явор Корновски ми е правил лапароскопоята - много съм доволна и от него, препоръчвам го!

За ехография на гърди съм ходила при Д-р Йорданова в Сити Клиник.

# 280
Може би трябваше да уточня, че търся АГ д-р за гинекологичен проблем, а не за бременност  Peace

# 281
За ехография на гърди съм била при д.р Василка Симеонова, кабинетът е в Стоматологията на партера.
Тя е рентгенолог-ехографист. 40 лв. двустранен преглед.

# 282
За час при д-р Крумовски чака ли се дълго?

Здравей,
Аз се следя при него. Зависи къде ще искаш да отидеш. Той преглежда и в Санита и в ДКЦ-4, аз ходя в ДКЦ. Там няма нужда от час, просто отиваш и чакаш, не се чака много. 5-10 мин максимум.

# 283
Може би трябваше да уточня, че търся АГ д-р за гинекологичен проблем, а не за бременност  Peace

В такъв случай Корновски  е най добрият избор  Peace

# 284
  • Варна
Той преглежда и в Санита и в ДКЦ-4, аз ходя в ДКЦ. Там няма нужда от час, просто отиваш и чакаш, не се чака много. 5-10 мин максимум.
Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт