Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 893
  • 817
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
За преглед на гърди, аз препоръчвам д-р Янчева, посещавам я в Майчин дом-Варна.Мисля, че и в ОБ има кабинет, но на мен в МД ми е по-удобно.

# 286
Досега и аз при нея ходех, също съм доволна. Просто не съм от Варна и не знам добър избор ли е, нямам отзиви. Иначе е много внимателна, гледа и другите органи

# 287
  • Варна
Досега и аз при нея ходех, също съм доволна. Просто не съм от Варна и не знам добър избор ли е, нямам отзиви. Иначе е много внимателна, гледа и другите органи
Добър избор е, тя е изключителен професионалист и си разбира от работата.

# 288
  • Варна
Той преглежда и в Санита и в ДКЦ-4, аз ходя в ДКЦ. Там няма нужда от час, просто отиваш и чакаш, не се чака много. 5-10 мин максимум.

Момичета, д-р Крумовски работи със здравна каса, нали?! Мога да отида с направление за преглед от GP?

# 289
  • Вестерос
Да , работи по здравната каса.

# 290
Здравейте момичета! Моля за помощ!
Бременна съм в 17г.с. и преди около месец ми се появиха кондиломи....
Моля ви, предложете някой лекар от Варна ( не съм от Варна...живея на около 120км от града) при когото да оправя този проблем! Моят Аг ми казва да ги мажа с Кондилин, но в листовката пише че е противопоказано при бременност! Ходих в съседен град, там ми казаха, че трябвало с пълна упойка да ми ги изгорят...

Моля ви, някоя ако е била в това положение и е намерила спасение в някоя лекар, нека сподели!

Записах си час при проф. Корновски за преглед ( напълно на сляпо,тъй като имам мнение само от прочетеното в интернет) , та незнам въобще ще  обърне ли внимание на моя проблем, при това че се занимава с по сериозни работи ( да пази Господ).

Благодаря Ви предварително!

# 291
  • Варна
Здравейте момичета! Моля за помощ!
Бременна съм в 17г.с. и преди около месец ми се появиха кондиломи....
Моля ви, предложете някой лекар от Варна ( не съм от Варна...живея на около 120км от града) при когото да оправя този проблем! Моят Аг ми казва да ги мажа с Кондилин, но в листовката пише че е противопоказано при бременност! Ходих в съседен град, там ми казаха, че трябвало с пълна упойка да ми ги изгорят...

Моля ви, някоя ако е била в това положение и е намерила спасение в някоя лекар, нека сподели!

Записах си час при проф. Корновски за преглед ( напълно на сляпо,тъй като имам мнение само от прочетеното в интернет) , та незнам въобще ще  обърне ли внимание на моя проблем, при това че се занимава с по сериозни работи ( да пази Господ).
Мисля, че си попаднала на добър лекар, може да пробваш и в Майчин дом при д-р Яков, там имат един апарат, с който правят крио терапии т.е. замразяване, които се правят без упойки и са щадящи, но нямам представа, дали стават за бременни. Успех

Благодаря Ви предварително!

# 292
Здравейте, може ли да ми споделите мнението си за д-р Е. Александрова от Майчин дом? Имам упорити вагинални инфекции и се спрях на нея, защото ми казаха, че може да ми прати секрет за изследване в Германия. Очаквам коментарите Ви. Приятна вечер!  bouquet

# 293
Здравейте, включвам се и аз в темата. Трябва ми добър гинеколог във Варна, но не за бременност, а хормонални и гинекологични проблеми, които вече 2г. не мога да разреша (ако не и повече). Ходих при П. Цветкова - за кратко , тъй като е твърде заета и не отделя достатъчно време на пациентките си (лично мое мнение). След това се обърнах към Красимира Желязкова - харесвам я като човек, изглежда ми компетентна по принцип, но фактът, че от 1г. положението се влоши доста, а аз съм нон стоп на някакво лечение, ме кара да потърся и 2ро мнение. От изчетеното дотук забелязах, че за гинекологични проблеми препоръчвате д-р Корновски, но ме притеснява да не е същата картинка като Цветкова. Видях хубави коментари и за д-р Стоилов от Добрич относно ФМ, но някакви мнения как се справя като гинеколог? newsm78

# 294
Проф. Корновски няма да ти помогне за възпаления и хормони. Той не се занимава с такива случаи. Ако имаш  проблеми с шийката тогава спокойно можеш да се обърнеш към него. Simple Smile

# 295
Проф. Корновски няма да ти помогне за възпаления и хормони. Той не се занимава с такива случаи. Ако имаш  проблеми с шийката тогава спокойно можеш да се обърнеш към него. Simple Smile
Ами вече и аз не знам какви проблеми имам. Когато започнах да ходя по лекари оплакването беше, че мн ми закъснява, по принцип съм с мн нередовен цикъл. Случвало се е и да ме прескача по 1 месец. Но след 2г. ходене по лекари ме докараха до тук - продължава да ми идва със закъснение, но МЦ ми продължава по 11-15 дена. Освен това този месец 6 дена след като ми свърши, започнах да кървя отново (по време на прием на Утрогестан) и това продължава вече 12 дни Sad Преди 2 месеца имах киста, която се спука, ходих в спешното...Притеснявам се да не би да има някакъв по-сериозен проблем, който досега не са забелязали. Ако някой е имал подобни проблеми и е доволен в това отношение от някой лекар, моля да сподели.

# 296
Ами вече и аз не знам какви проблеми имам. Когато започнах да ходя по лекари оплакването беше, че мн ми закъснява, по принцип съм с мн нередовен цикъл. Случвало се е и да ме прескача по 1 месец. Но след 2г. ходене по лекари ме докараха до тук - продължава да ми идва със закъснение, но МЦ ми продължава по 11-15 дена. Освен това този месец 6 дена след като ми свърши, започнах да кървя отново (по време на прием на Утрогестан) и това продължава вече 12 дни Sad Преди 2 месеца имах киста, която се спука, ходих в спешното...Притеснявам се да не би да има някакъв по-сериозен проблем, който досега не са забелязали. Ако някой е имал подобни проблеми и е доволен в това отношение от някой лекар, моля да сподели.

Здравей, трябва да си намериш гинеколог, който да ти пусне хормонални изследвания, а не просто да ти изписват противозачатъчни. Трябва да се открие проблема, но се ориентирай към друг гинеколог, защото проф. Корновски е гинеколог- онколог.  bouquet

# 297
Ами от над 1г. пускам постоянно изследвания и аз не знам защо ли ги пускам - все са си еднакво зле. Пих противозачатъчни, после прогестерон и промяна няма. Спра ли ги, всичко си става по старо му Sad И въпреки всички изследвания, проблем конкретен, освен нисък прогестерон и уж поликистоза, не е открит. Никой ли няма отзиви за гинеколог, който се справя добре с такъв тип проблеми? Явно д-р Корновски не е подходящ в този случай.

# 298
А ендокринолог? Мой хормонален проблем го откри такъв лекар, защо не опиташ?

# 299
А ендокринолог? Мой хормонален проблем го откри такъв лекар, защо не опиташ?
Успоредно ходя и там... За ЩЖ ми изписаха хапчета, но много лека доза и общо взето ми каза ендокриноложката, че проблемите ми са за гинеколог. Много объркана история, от която страшно много вече ми писна... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт