Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 832
  • 817
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!

Преди години ходих на прегледи при д-р Алфред Якуб Ел-Хури, приемаше в Курортна в Чайка.
Но сега му изгубих дирите..някой, ако има инфо къде приема или актуални телефони, моля да помогне. Благодаря:))

# 406
Споделете , моля,д-р Емил Ковачев(от АГ-то),само за инвитро процедури ли е подходящ?
Сигурно въпросът ми е много тъп,но имам час за сряда,за проблем , който няма нищо общо съм забременяване ,просто наистина ми трябва "голям" специалист,тъй като съм "специфичен случай" и ми е писнало от кварталните аг.
Не знам как е реда при него и в интернет няма много инфо ,повечето са ходили във връзка с инвитро процедури , не искам да стана смешна ooooh! с моя "проблем" . Има ли проблем ,все пак си  е акушер-гинеколог???

# 407
  • Варна
Доцент доктор Емил Ковачев е добър специалист! Мога да кажа че на мен за моя проблем преди 3г по време  на бременността много ми помогна и съм благодарна, при него също има големи опашки за прегледи защото преглежда както трябва,  а не да  претупва нещата.. Отиди поговори нека те прегледа и дано да успее да ти помогне ✌️

# 408
Много благодаря за експресния отговор,реших да попитам,че все пак на частно работи човека ,защо да ги давам напразно;)

Звънях за час и ми обясниха ,че преглежда в сряда само час от 16 до 17ч,т.е само една ,две пациентки ,но пък май има и други ангажименти в аг-то. Спрях се на него ,защото наистина не е без значение кой ще ме прегледа, дано мине добре. Praynig Ти къде се преглежда в комплекса в двора на АГ ли ?

ПП имаш ли спомен колко струва при него прегледа?

# 409
  • Варна
Д-р Ковачев от известно време е и директор на АГ. Затова може би не преглежда така активно. Иначе се подвизава на 7 етаж на АГ.

# 410
  • Варна
Да той е директор на болницата..
Незнам колко  е прегледа при него защото леля ми е главна акушерка там и като стана този проблем с бебчо директно влязохме при него.. Прегледа ме обстойно и подробно и ме изпрати в София при доктор Мазнейкова в нейната клиника тя му е била учителка и са близки приятели за амниоцентеза, той също можеше да ми я направи но нямаше нужната игла а се чакаше до седмица за нея, а аз вече нямах такова време минавах седмиците за самата манипулация... Аз съм доволна от него той е един от малкото които ще реши проблема ти без да те мотае и тъпче напразно с лекарства например ☺️

# 411
Дано мине добре ,ще пиша Sad .

# 412
Здравейте, Христос Воскресе! 🍀🌸
Искам да попитам, някой може ли да ми даде актуална информация за д-р Николай Колев, в коя сграда на Окръжна преглежда, кои дни и в кои часове? А също и в медицинския център, в който преглежда (зад църквата на центъра) може ли да се отиде с направление? Същите неща ме интересуват и за д-р Елис Исмаил (за прегледите в Окръжна болница). Ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Благодаря Ви предварително.  Hug

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 00:11 от Петя Иванова_566739

# 413
Здравейте,благодаря за мненията за Ковачев. Peace Доволна съм . Wink
Тъй като имам издадено направление и трябва да го изразходя ,препоръчате ми доктор от Майчин дом.
По възможност с добра апаратура и да е добър в диагностиката.
Благодаря!

# 414
  • Варна
В Майчин дом,мисля,че един или двама работят със здравната каса,проверете в сайта 🙂. Ходила съм с направление при Капка Атанасова (ако не бъркам името) беше преди две години и по спомени не останах особено очарована. Чувала съм за Ани Атанасова много добри мнения (незнам дали работи по ЗК)

# 415
  • Варна
В МД със ЗК работят д-р Георгиева, д-р Георгиев, д-р Александрова, д-р Костов, д-р Митев и д-р Друмев.
Аз самата съм пациентка на д-р Георгиева.
От този списък бих ти препоръчала всички и точно тях и без него. Имала съм доста контакт с всички лекари в  болницата и това са тези, които бих препоръчала и на които мога да те доверя при нужда. Който и от тях да избереш не мисля, че ще сбъркаш..

http://maichindom-varna.com/bg/grafic.html

# 416
Благодаря,утре ще се обадя.
Май имаше за Георгиев от изброените,кажи конкретно за него нещо ? Претупва ли ?

# 417
  • Варна
Мнение за д-р Георгиев? Безупречен!
Той е и шеф на родилно дори и когато сина на д-р Яков беше в България и работеше в болницата.
Аз раждах при него и жена му, която ми е лекар. Той ме е преглеждал няколко пъти както и прави доста важен преглед. Имала съм контакти с него и имам приятелки, които са му пациентки.
Ако мога да го опредеря на кратко- професионалист и човек, който не поема излишни рискове и очаква на съдбата, а точен и адекватен! Спокойно мога да кажа, че е един от най-ценените лекари от пациенти и персонал.
Доста добро отношение има и към пациентите си като е винаги усмихнат, внимателен и майтапчия. Предразполага те. От изброените по-горе лекари мога да кажа и че няма такъв, който да ме види в болницата и да не се поздравим.
Всичко това е само и единствено от отношения лекар пациент.
Виж за други лекари в болницата нямам добро мнение, но едва ли и има как да не е така.

# 418
E,бях при д-р Ж.Костов,общо взето мнението му се покри на 100процента ,с това на Ковачев. Стори ми се отзивчив и със сигурност не претупва ,бях може би 50мин вътре,обърна специално внимание на документацията ,която предоставих,във връзка със здравословният ми проблем.
Какви са Вашите отзиви относно Костов ?

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 19:34 от Xristinaa

# 419
  • Варна
Наистина гледа доста подробно и нищо не пропуска. Мен ме гледа последно като бях бременна на края и прегледа продължи поне 30 мин без да има проблем. От всички лекари, които са ме преглеждали няма друг такъв. За това му симпатизирам, защото е доста старателен и взема под внимание и минали неща както и в случая с документацията. (Попадала съм и на лекар в болницата, който прецени, че оплакванията на бременна жена изобщо не изискват преглед, т.ч. съвсем оценявам старанието и отдадеността на хората, които наистина са си намерили професията)
В началото на бременността имах проблем и той беше дежурен. Думите му бяха, че за това което вижда не се притеснява, но предвид историята ми ще изпише еди си каква терапия, защото..... няма как всичко да е само сега.

Общи условия

Активация на акаунт