Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 846
  • 817
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, доста изчетох, но сякаш не видях нищо за д-р Барбаянев от АГ болница.
Бихте ли ми дали мнение за него?
Благодаря

# 391
  • Варна
Здравейте, доста изчетох, но сякаш не видях нищо за д-р Барбаянев от АГ болница.
Бихте ли ми дали мнение за него?
Благодаря
Този мъж, за мен той не е лекар, съм го виждала при посещенията, раждането и престоя си в АГ. След това, което направи на една жена пред мен- нарочно изроди недоносено дете, вместо да я приемат в Патология за задържане, не бих му позволила да се доближи до мен! Екипът през нощта я стабилизира, за да не роди и да я приемат на осмия етаж, а той и спука ръчно мехура, за да и изтекат водите! Милата жена плачеше после и ходеше за сведения за детенцето, което беше в кувьоз! Дано всичко с тях е наред!

# 392
 flufi, това, което разказваш е потресаващо. Толкова не ми се иска да е истина, че има ли шанс да е имал някой медеицински довод да го направи и да не си разбрала правилно действията му? И в крайна сметка дали въобще може да се каже , че в АГ-лекарите са нещо повече от другите места във Варна (защото все такива мнения срещам във форума) и същевременно безброй такива изцепки, като това,което разказваш. аз се колебая сега къде и при кого да раждам....и чесно казано и на тези от Аг и на тези от Майчин дом нямам доверие....

# 393
  • Вестерос
Според мен се допитай до познати да те насочат и се довери на лекаря си, цялото ровене и търсене в интернет нещо за някой само те изнервя, а трябва да си спокойна и сигурна  Hug Успешно раждане!

# 394
Благодаря за отговорите.
Незнам на кой да се доверя много е трудно,защото за всеки специалист има негативни коментари.Вече си мисля,че всичко е на късмет.
Доктора,който следеше цялата бременност на сестра ми ( на частно ) в нощта на раждането я сикирдоса и не дойде, така, че незнае човек какво ще му дойде на главата.
Дано всичко мине добре.

# 395
  • Варна
За всек лекар ще чуеш всякакви мнение. Всички сме с различни изисквания и очаквания, т.ч. няма как и всички да сме доволни само от единекар и съответно недоволни от друг. Ужасно е това търсене, но трябва да намериш твоя лекар (и не само), на когото да се довериш наистина.
Когато си търсех лекар, още преди на забременея, обиколих светилата в града и останах меко казано разочарована. Тогава попаднах на мнение от позната за моята докторка. Разказа ми какво и е отношението към пациента и проблемите и още преди да отида при нея знаех, че тя е моя човек и не сбърках. Отношенията ни вече те са и само лекар-пациент.
Отделно имах мнение и за болниците в града и се бях насочила към една и стана страхотно съвпадение, че лекарката ми работи там.
Мога да кажа, че и с това не сбърках като имам доверие на персонала и съм доволна от всичко, за което съм била там и са ми правили като манипулации както и престоя. Разбира се, че съм имала забележки, но съм сигнализирала ведната и държах да се вземат мерки на момента, което те и случваше.
Нямам доверие на всички лекари там (няма и как да бъде по друг начин), т.ч. за визитация или в дежурния кабинет, ако беше някой от тях съм звъняла и на моято докторка или конкретно казвам какво искам от тях и не подлежи на коментар трябва ли или не. Не съм им приемала зебележките или мнението за миродавно, защото не са моите хора и да това си търсех и лекарката. Тя пък е от тези, които като отидат на работа проверяват през нощта идвала ли е тяхна пациентка, ако има запис на тонове какви са и т.н. все пак тя ми следеше и бременността, т.ч. е длъжна да се запознае с всичко. Да, при нея съм спокойна и имам доверие.
Чувала съм и негативни мнинея по нейн адрес и най-вече да държанието и, че била груба, за което вярвам на хората, но аз не мога да спиделя това, а и все пак това е и двустранен процес.  Ако влезеш нацупен и говориш на криво, защото ти е писнало да обикаляш няма как да получиш разбиране и усмивка насреща. Някой малко обяснявали... ами естествено, че не им се говори по цял ден. Който иска да знае повече пита, а лекаря ако е свестен и човек освен лекар ще си опознае пациентите и ще знае всеки какво иска и от какво има нужда, но и това с времето си.

И така с това излияние.. няма как някой да ти каже кой е твоя лекар.
Правилно та ти посъветвали да потълсиш мнения от познати или да питаш за конкретен лекар, ако вече си направила някакъв избор, защото при общо четене за всички само може да ти стане една каша в главата.
Другото,  което е ти на какво държиш, за да разбереш лекаря и болницата могат ли да ти го дадат.

# 396
  • Вестерос
Много точно казано. Примерно за гинеколог тук се оплюва Петинка, а моя позната е много доволна от нея, спасила ѝ е бебенцето в 6-ти месец е имала проблем  bouquet

# 397
За всек лекар ще чуеш всякакви мнение. Всички сме с различни изисквания и очаквания, т.ч. няма как и всички да сме доволни само от единекар и съответно недоволни от друг. Ужасно е това търсене, но трябва да намериш твоя лекар (и не само), на когото да се довериш наистина.
Когато си търсех лекар, още преди на забременея, обиколих светилата в града и останах меко казано разочарована. Тогава попаднах на мнение от позната за моята докторка. Разказа ми какво и е отношението към пациента и проблемите и още преди да отида при нея знаех, че тя е моя човек и не сбърках. Отношенията ни вече те са и само лекар-пациент.
Отделно имах мнение и за болниците в града и се бях насочила към една и стана страхотно съвпадение, че лекарката ми работи там.
Мога да кажа, че и с това не сбърках като имам доверие на персонала и съм доволна от всичко, за което съм била там и са ми правили като манипулации както и престоя. Разбира се, че съм имала забележки, но съм сигнализирала ведната и държах да се вземат мерки на момента, което те и случваше.
Нямам доверие на всички лекари там (няма и как да бъде по друг начин), т.ч. за визитация или в дежурния кабинет, ако беше някой от тях съм звъняла и на моято докторка или конкретно казвам какво искам от тях и не подлежи на коментар трябва ли или не. Не съм им приемала зебележките или мнението за миродавно, защото не са моите хора и да това си търсех и лекарката. Тя пък е от тези, които като отидат на работа проверяват през нощта идвала ли е тяхна пациентка, ако има запис на тонове какви са и т.н. все пак тя ми следеше и бременността, т.ч. е длъжна да се запознае с всичко. Да, при нея съм спокойна и имам доверие.
Чувала съм и негативни мнинея по нейн адрес и най-вече да държанието и, че била груба, за което вярвам на хората, но аз не мога да спиделя това, а и все пак това е и двустранен процес.  Ако влезеш нацупен и говориш на криво, защото ти е писнало да обикаляш няма как да получиш разбиране и усмивка насреща. Някой малко обяснявали... ами естествено, че не им се говори по цял ден. Който иска да знае повече пита, а лекаря ако е свестен и човек освен лекар ще си опознае пациентите и ще знае всеки какво иска и от какво има нужда, но и това с времето си.

Правилно та ти посъветвали да потърсиш мнения от познати или да питаш за конкретен лекар, ако вече си направила някакъв избор, защото при общо четене за всички само може да ти стане една каша в главата.
Другото,  което е ти на какво държиш, за да разбереш лекаря и болницата могат ли да ти го дадат.
eli70o0 много благодаря и много си права всичко е много индивидуално. Държа доктора да е човек на първо място за да не ме притупва на прегледите, да не говорим ако ми се наложи да раждам преди уговорената дата през нощта ако му звънна дали ще дойде. Както споделих опита на сестра ми може би от там леко се наплаших.
Колкото до това много правилно си изисквала нужното и се надявам,като първа бременност и нова в това да мога да реагирам адекватно, защото днешно време човек не знае да се държи по-мило или по-хард за да му обърнат нужното внимание.
Доктора който избрах преди да го видя беше Барбаянев от АГ болница, така го усетих. Избрах и той да ми води Ж.К. А дали това е моя доктор и моята болница...да така го усещам,но това не означава,че ми е гарантирано всичко да е Ок. Дано да имам късмет и всичко да мине безпроблемно.
Отново благодаря за изчерпателния отговор много ми помогна  newsm51

# 398
  • Wolwedans
Чувала съм и негативни мнинея по нейн адрес и най-вече да държанието и, че била груба, за което вярвам на хората, но аз не мога да спиделя това, а и все пак това е и двустранен процес.  Ако влезеш нацупен и говориш на криво, защото ти е писнало да обикаляш няма как да получиш разбиране и усмивка насреща. Някой малко обяснявали... ами естествено, че не им се говори по цял ден. Който иска да знае повече пита, а лекаря ако е свестен и човек освен лекар ще си опознае пациентите и ще знае всеки какво иска и от какво има нужда, но и това с времето си.

Правилно та ти посъветвали да потълсиш мнения от познати или да питаш за конкретен лекар, ако вече си направила някакъв избор, защото при общо четене за всички само може да ти стане една каша в главата.
Другото,  което е ти на какво държиш, за да разбереш лекаря и болницата могат ли да ти го дадат.
Ели, страхотен пост! Ако имаше бутон "харесвам", щях да го натиса. Прекрасно си се изразила и изключително правилно и точно. Мили момичета, събирайте информация от нета, познати и приятели, но не се притеснявайте да се доверите и на интуицията си и личните си впечатления.
ПП: И дори не си посочила името на докторката за да не се сметне за реклама! Браво!

# 399
  • Варна
За съжаление не съм се объркала- информацията ми е от персонала. Жената беше заедно с мен приета вечерта само с контракции, екипът я стабилизира, следяха тонове, за да могат сутринта да я приемат в Патология. На сутринта след като родих, я видях отново на етажа, а след това плачеща на 5ия етаж. Питах персонала какво се е случило, защото тя нямаше нито изтекли води, нито разкритие и трябваше да бъде приета за задържане. Тогава ми разказаха, какво е направил въпросния човек. Жената беше от ромски произход, но държанието и нямаше нищо общо с това на останалите от етноса. Не викаше, съвсем тиха, кротка и сдържана беше.

# 400
  • Варна
Flufi, това е ужасяващо!! Кога някои лекари ще разберат, че въпросът не е само да се свърши работата, а да се свърши по най-добрия начин!
Някой пък и не си я вършат изобщо, което е още по-страшно. След трагедията в нашето семейство продължавам да не мога да си отговоря на въпроса защо и хора с дългогодишен стаж не си вършат работата. За толкова години не разбраха ли, че всичко не е само учебник и име.
Пази Боже от такива! Да не им попадаме в ръцете!
Дано жената и детенцето са добре и се гледат здрави и щастливи!!

Благодаря ви мацки!
Макар и с механични грешки от бързо писане на телефона сте ме разбрали.. няма да оправям  Hug
Името на лекарката ми не го споменах, точно защото не пиша да и правя реклама, а това как разбирам и виждам аз нещата, че искам и трябва да се случват.
Няма да ви разказвам житейската си история, но от доста отдавна съм имала контакт с доста лекари, от които ми е зависел живота + това в какво време живеем и как все повече хора не са си намерили професиите е нещо, което ме кара да настръхна при нужда от лекар. Отделно не беше безпроблемно да стана мама, а и не се получи от първата бременност, което разбирате как ме накара и аз почти да изкарам едно акушерство и гинекология.
Дори и всичко да е безпроблемно, което пожелавам на всички!, няма как да повериш себе си и детето си в ръцете на човек, който не може да те накара да му се довериш. Толкова е тънък този момент, че няма право на компромиси, грешки и дори минута колебание и неадекватни действия.
Както е приказката: "Гинеколог, зъболекар и фризьор не се препоръчват. Трябва да намериш своите хора!"

За името-споделяла съм в темата при кого ходя и не го крия, ако някой ме пита, защото наистина тази жена показа, че има за какво да я ценя, уважавам и да и благодаря, че не е сбъркала професията си, заради което реална съм и и пациент. Всеки трябва да прави това с пациентите си!

# 401
  • Варна
Здравейте момичета. Другият месец ми предстои регистрация на бременността, но все още не мога да се спра на акушер-гинеколог. Препоръчайте ми моля, в района на Възраждане - МЦ Младост, Клиника Нова...Била съм при Христова в Санита, но нещо не е моя човек. Вчера бях при д-р Огнян Младенов, но не съм убедена, че той е моя лекар. И така съм в една чуденка... Hug

# 402
  • Варна
Аз бях при д-р Крумовски на ЖК в МЦ Санита, доволна съм.

# 403
Аз съм в 5 месец,ходя при д-р Савулева от самото начало и съм изключително доволна от нея.

# 404
  • Вестерос
Да пиша и за моят преглед и цито- много съм доволна и аз от Савулева. Смятам да я посещавам занапред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт