Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 850
  • 817
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Кабинетът се намира на бул Вл. Варненчик 95, ет 2, каб 7. Мисля, че всеки ден от понеделник до петък приема там, но нямам графика й. Можеш да й звъннеш директно и да си запазиш час на 0888 270 393

# 451
Мерси много 😊
Редактирам : Всъщност какво покрива направшението там , защото последно ходих с направление в клиниката на Петинка Цветкова и за преглед и УЗ платих 60 лв...
И още нещо тя работи и в репрудоктивна насока нали?

# 452
  • Варна
И какво ти покри направление, след като си платила и УЗ и преглед? Аз от скоро ходя при д-р Симеонова, като първият път си платих 30 лв (тъй като нямах право на направление), което включваше снемане на анамнеза и преглед с трансвагинален УЗ. След това ходих с направление, като всеки път ме гледа с УЗ и плащам само потребителска такса.

# 453
И аз това се чудя 😂

# 454
Благодаря, дами-
обадих се и се записах. В действителност има възможност за ЗК.
Ще видим какво покрива, ама каквото и да е- само да сме здрави Simple Smile

# 455
  • Варна
Пропуснах да кажа,че при първичния преглед по ЗК ми взе и цитонамазка, която също се покрива от направлението.

# 456
Здравейте, бихте ли ми препоръчали лекар  за премахване на ерозио на шийката?

Явор Корновски
В майчин дом нали? Може ли да ми кажеш цена?

Не, вече си има свой мед. център. Цена не знам

# 457
Да попитам някой водил ли си е бременността при  д-р Димитър Пенчев в ДКЦ 5? д-р Каля Коева в момента не е на работа и не можаха да ми отговорят кога ще се върне.

# 458
Здравейте, да ми препоръчате гинеколожка за ЖК, посъветваха ме да отида при Марийка Желязкова Сити Клиник, не намирам отзиви за нея.
Благодаря предварително.

# 459
  • Варна
Здравейте, да ми препоръчате гинеколожка за ЖК, посъветваха ме да отида при Марийка Желязкова Сити Клиник, не намирам отзиви за нея.
Благодаря предварително.
Аз не съм доволна от Желязкова. Бях попаднала при нея с киста, едва ли не ми каза, че няма да мога да забременея и ме наплаши страшно много. Отидох при друг лекар (който не следи бременности обаче) и нещата бяха коренно различни. Та от тази гледна точка съм с негативно мнение.
Иначе ако държите на гинеколожка - чела съм позитивни мнения за Евгения Георгиева, Капка Атанасова, Анна Атанасова в МД. Също така Савулева - тя преглежда в МЦ Цолов на ген. Колев 86.

# 460
Благодаря предварително.
Категорично не я препоръчвам. Изкара ме с огромна раничка на шийката, която искаше веднага да започне да третира, без да е направила цитонамазка. Не й позволих, разбира се, а последващите прегледи при други лекари напълно отхвърлиха нейната диагноза.

# 461
  • Варна
+ за д-р Георгиева в МД. Аз към хри нея от 5 години.
За д-р Капка Атанасова също имам добро мнение макар и не категорично отлично.
За д-р Анно Атанасова по-скопо отрицателно. Имам също познати, които не са доволни както и по-малко доволни. Аз лично съм с категорично отрицателно мнение заради попадане при нея в дежурен кабинет, когато бях в 5ти месец. Отизох с определени оплаквания и симптоми, а тя реши, че нямам нужда от преглед и с кристалното кълбо ми обясни, че всичко е наред. Нещо непростимо и нидопустимо за мен!

# 462
Благодаря предварително.
Аз не съм доволна от Желязкова. Бях попаднала при нея с киста, едва ли не ми каза, че няма да мога да забременея и ме наплаши страшно много. Отидох при друг лекар (който не следи бременности обаче) и нещата бяха коренно различни. Та от тази гледна точка съм с негативно мнение.
Иначе ако държите на гинеколожка - чела съм позитивни мнения за Евгения Георгиева, Капка Атанасова, Анна Атанасова в МД. Също така Савулева - тя преглежда в МЦ Цолов на ген. Колев 86.
Благодаря.
Някакви лични впечатления от женска консултация, ще са ми от полза...

# 463
  • Вестерос
Д-р Савулева не работи със ЗК обаче.

# 464
  • Варна
Благодаря предварително.
Аз също категорично съм против нея. Ходих 2 години и доста "поразии" ми направи, включително обгаряне на раничка два пъти, както казват без цитонамазка и изобщо като цяло има некомпетентно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт