Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 908
  • 817
  •   1
Отговори
# 540
Сега гледам че и доста частни лаборатории правят Бхс.Между другото такса кръв не ми взеха в Рамус защото съм бременна.

# 541
Както казах , бях готова да си плащам ехографа по 40 лв. Не съм търсила частното , търсех качественото . И да , майките покрай мен не са плащали пакети по 700 лв , но дечицата им са живи и здрави , а не са циганки!!  А понякога от четене по форумите информацията не е достатъчна. Повтарям че така избрах Красимира Желязкова , жез да я познавам . За нея нямаше 1 лошо мнение . Е , вече има . А прекалената информираност по- скоро обърква според мен , отколкото да помага . 
Потребителска такса плащах до 3тия месец, защото ми искаха. От четене и питане, научих много неща, вече не я плащам.
Лаборантката те е излъгала, дори и с направление пак се плаща по 2 лв за вземане на кръв, и 2 лв за секрет.
И на мен ми е първа бременност и хабер си нямам, но питам, чета, разпитвам...
Те и циганките една стотинка не са давали и раждат, като стой та гледай, но това мен не ме успокоява.
Около мен майките се следят на 2 места, едно ЗК, и отделно при друг специалист, за да няма изненади. Плаща се всичко, ако искаш някакво внимание. Един пакет за следене на бременността е около 700 лв в частните болници, как искаш теб да те следят безплатно.

# 542
Ами сигурно защото не трябва да се вьима такса , ама иди разбери тоя двоен стандарт . Аз и в терапията не очаквах 40 лв да ме одрусат , ама ето на . Как може някои бременни да не плащат нищо , а други пакети за следене не разбирам ?
Сега гледам че и доста частни лаборатории правят Бхс.Между другото такса кръв не ми взеха в Рамус защото съм бременна.

# 543
  • Варна
Ами питайте бе, момичета кое за какво изследване е и за какво Ви пращат  Joy

Красимира Желязкова си е директна и ако има някой с по-чувствително сърце най-вероятно няма да го приеме. В тоя ред на мисли да не идете при Яков, че ще излезете със сълзи от кабинета му... щото много мълчи, пък, ако каже нещо може да Ви се стори, че не му се говори с Вас Joy Joy

Красимира Желязкова е направила необходимото след като е излязло висок риск от БХС. Има няколко варианта и тя ти ги е предложила. Това, че  шока е бил голям и нейният коментар си е бил по- остър спор няма, но тя си е такава. Аз съм й пациентка и й познавам тона, ама то и тон не може да се нарече.... Важното е , че всичко е наред сега и бебето ти е добре.
Относно парите като не ви харесва няма да ходите и да си плащате. Към 9 месец си помислете пак за колко ехографа си платихте отделно,щото то по здравна каса са само 3 Wink Като цяло, който иска проследявана бременност си плаща !!!!

И тъй като много взехте да хвалите Мария Желязкова, аз пък ще си позволя да я оплюя !
Преди година ми правиха операция в Плевенската онкогинекология и там момичето до мен в стаята след реанимация беше дългогодишна пациентка на въпросната лекарка. Беше оперирана с диагноза рак на шийката на матката. Под 35 години, не раждала,  с премахната вече матка (сами се сещате, че няма да износи дете никога) и й предстоеше лъчетерапия ! Приятелят й ми разказа, че 2 години Мария желязкова й е казвала, че нищо й няма и какви ли не още некомпетентни неща. #Crazy  Добре, че в крайна сметка е посетила друга лекар......

За всеки лекар си има и добри и лоши отзиви.
И ако не искате да сте толкова информирани и объркани спрете да четете по форуми, а се доверете на лекаря си ! Но едва ли ще Ви стиска да получавате информация само от него  Laughing

# 544
В никакъв случай не хваля Мария Желязкова като специалист!Обеща ми изследвания след като почина бебето за да разберем каква е причината да родя преждевременно и за другите аборти.Ами нищо не направи,сега съм с микоплазма и завишени кардиолипини  на няколко пъти и споменах за антителата нищо не можа да ми каже.На завишен ТАТ и МаТ ми изписа тироксин ли беше което се оказа противопоказно....Ходих и при д-р Ангелина Симеонова.Коренна разлика назначи ми доста неща ,знае какво прави и съм много доволна от нея.Няма да съм на консултация и при нея не заради друго а акушерката и не ми харесва.Когато отидох с кървене ни жива ни умряла на вратата ме посрещна троснато с "Какво има?"почувствах се гадно макар че не съм от обидчивите просто искам положителни хора около мен.

# 545
Както казах , бях готова да си плащам ехографа по 40 лв. Не съм търсила частното , търсех качественото . И да , майките покрай мен не са плащали пакети по 700 лв , но дечицата им са живи и здрави , а не са циганки!!  А понякога от четене по форумите информацията не е достатъчна. Повтарям че така избрах Красимира Желязкова , жез да я познавам . За нея нямаше 1 лошо мнение . Е , вече има . А прекалената информираност по- скоро обърква според мен , отколкото да помага .
Пълната дезинформираност, защото помага...друг път. Човек като не знае, не се интересува и не си търси правата после реве по форумите. Това го казвам по повод коментара ви, че ваши познати майки са износили и родили здрави бебета, без да платят и една стотинка. Несериозно е да се пишат такива неща във форум където четат много вече родили или бременни жени. Не вярвам, че нормална българка, ще изкара цяла бременност с 2 или 3 ехографа и 2 пакета кръвни изследвания! Твърдението е абсурдно...дори и без БХС, и ФМ, пак има допълнителен ехограф, тонове в 9- ти месец, неща които не може да минеш без.
Аз лично днес платих за кръвно изледване (второ поред), което ми е важно а касата не поема, после ще платя за частен преглед защото направлението ми важи само за 2 пъти, и така нататък, живот и здраве на финала всичко да е наред; няма да рева нито за парите, нито че някоя лекарка ме е нахокала, само да сме живи и здрави бебето и аз.

...Ходих и при д-р Ангелина Симеонова.Коренна разлика назначи ми доста неща ,знае какво прави и съм много доволна от нея.Няма да съм на консултация и при нея не заради друго а акушерката и не ми харесва.Когато отидох с кървене ни жива ни умряла на вратата ме посрещна троснато с "Какво има?"почувствах се гадно макар че не съм от обидчивите просто искам положителни хора около мен.
Д-р Симеонова има 2 сестри в кабинета и , на смени са. Едната е наистина малко по особена, но ти не ходиш при сестрата, ти избираш лекаря все пак, нали.

# 546
Не съм виждала друга сестра там.Дали говорим за една и съща Симеонова? Така е лекаря избирам,но просто не мога да си представя да си прекарам бременността с такова негативно.... отношение

# 547
Не съм виждала друга сестра там.Дали говорим за една и съща Симеонова? Така е лекаря избирам,но просто не мога да си представя да си прекарам бременността с такова негативно.... отношение
На Владислав 95 е кабинета.
2 сестри са, едната е много отнесена, пита по 2 пъти, по делова е, говори на Вие. Другата е ...малко по груба и директна, кисела винаги, и тя ми взимаше потребителска такса. ooooh! Лекарката също не е от най милите и топли хора, не е много сговорчива, но според мен си разбира от работата и гледа да следи добре. Ако искаш любезен и приказлив лекар, не е твоята.

# 548
На Владислав 95 е кабинета.
2 сестри са, едната е много отнесена, пита по 2 пъти, по делова е, говори на Вие. Другата е ...малко по груба и директна, кисела винаги, и тя ми взимаше потребителска такса. ooooh! Лекарката също не е от най милите и топли хора, не е много сговорчива, но според мен си разбира от работата и гледа да следи добре. Ако искаш любезен и приказлив лекар, не е твоята.
Мдам леко пъпчива тая с таксата нали?И мен ме оскуба 3лв да и се невиди! А колкото до лекарката така трябва да се държи един лекар,не сме по махленски на кафе все пак.Казва каквото е необходимо,какво вижда на ехографа нищо излишно.Харесвам я.

# 549
Мдам леко пъпчива тая с таксата нали?И мен ме оскуба 3лв да и се невиди! А колкото до лекарката така трябва да се държи един лекар,не сме по махленски на кафе все пак.Казва каквото е необходимо,какво вижда на ехографа нищо излишно.Харесвам я.
Точно така, сега се сетих че ми каза 3 лева, а не 2,90. hahaha  Не помня дали е пъпчива, но има силикон в устните, около 40 годишна.

# 550
Точно така, сега се сетих че ми каза 3 лева, а не 2,90. hahaha  Не помня дали е пъпчива, но има силикон в устните, около 40 годишна.
3лв ами,за 10ст панаир ли ще правиш?За силикона не знам не посмях да я огледам тя така ме скастри.Отивам със записан час и направление....как  да не се изрепчи.

# 551
За Мария Желязкова - кротка и мила жена. Дотам. Преди 3г. прати дъщеря ми за спешна операция (при определен лекар, разбира се). Втори и трети лекар отхвърлиха диагнозата. Изводите - всеки сам.

# 552
3лв ами,за 10ст панаир ли ще правиш?За силикона не знам не посмях да я огледам тя така ме скастри.Отивам със записан час и направление....как  да не се изрепчи.
Бременните сме освободени от такса. Тя няколко пъти ми взе по 3 лева. hahaha Не съм и мислила да правя панаир...

# 553
Мнения за д-р Уляна Петкова в новия мед.център Вива във Възраждане? Ще поставям спирала  Thinking

Къде се намира този център?

Извинявам се,НОВА е центъра  Blush  http://novavarna.com/

За спирала може и да става, за друго не бих я потърсила, макар че е АГ с опит.
Ходих при нея мин.год. в център Младост, тогава бързах, при нея нямаше хора, но съм сбъркала, директно ми преписа хормони по моя разказ, без да ме гледа на ехограф дори, само със спекулум, /който странно аз трябваше да си закупя - за икономия сигурно/.

# 554
Бременните сме освободени от такса. Тя няколко пъти ми взе по 3 лева. hahaha Не съм и мислила да правя панаир...
Шегувам се разбира се ! И това ми направи доста неприятно впечатление. До 3те ни лева ли опряха.

Общи условия

Активация на акаунт