Бригада Нов дом

• 134 144
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Това и аз не  го разбирам.
Или нарочно "доукрасяват" жилищата преди да снимат или хората са си мърляви и ги мързи.

# 451
  • София
                      Епизод 4
       http://vid.btv.bg/avod/2017/03/21/brig_nd_s02_e04-2.mp4

А епизод 3, още го няма - няма и да го има, предполагам
А там колко запазени неща изхвърлиха - хладилника, пералнята, кухненският шкаф, леглото, големият гардероб с плъзгащите врати огледало
.

Черния диван, можеха да го сложат в стаята на момчетата, а те има сложиха огромни бюра и два стола - ако си сложат телевизор, няма къде да седнат удобно да гледат, а от леглото на втория етаж, едва ли ще може да гледа

Бригадира-проектант Laughing  прави такива недомислици, като това с печката в кухнята, да не е до комина и да включат в него абсорбатора, а в другият край на кухнята, до пердета и стената с латекс. А може би е мислил, че ще е много практично с пердето да хващат тавата, като я вадят от фурната
Rolling Eyes
На другите пък сложиха хладилник с врата отваряща се наобратно и затисната от масата

А във снощният епизод, как можаха да сложат леглото на майката под прозореца, а не до преградната стена. Но те така направиха и с онези, дето в хола им сложиха спалня за майката и бащата. А доколкото си спомням, и на възрастната актриса - кревата и главата под прозореца ooooh!

И все един и същ диван, секции, смешно малки гардеробчета или онази огромна бялата етажерка, която набутаха и на бабата и дятото в стаята, та не можеха да минат покрай нея, както и на тези в кухнята.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 16:11 от Mari_Mar

# 452
  • София
Печката до латексовата стена е гениално решение. След точно година ще е за пребоядисване...

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 20:05 от В@ня

# 453
Сигурна съм, че докато правят ремонта текат реплики от сорта на: "Ай ша ги *** слагай фурната там!", "Къде да сложим шкафа?", Е*** съм го, слагай го някъде!", К'во ти пука, нали им излиза безплатно, а за нас реклама..."Rolling Eyes

# 454
Сигурна съм, че докато правят ремонта текат реплики от сорта на: "Ай ша ги *** слагай фурната там!", "Къде да сложим шкафа?", Е*** съм го, слагай го някъде!", К'во ти пука, нали им излиза безплатно, а за нас реклама..."Rolling Eyes

Joy Joy Joy

# 455
  • Майна Сити
Сигурна съм, че докато правят ремонта текат реплики от сорта на: "Ай ша ги *** слагай фурната там!", "Къде да сложим шкафа?", Е*** съм го, слагай го някъде!", К'во ти пука, нали им излиза безплатно, а за нас реклама...".  Rolling Eyes

Имам чувството че направо ги чувам как го казват  Joy Joy Joy
--------------------
Иначе друго ми стана любопитно - "имате 15 мин. да си съберете нещата" и накрая излизат с по едно мини секси куфарче. Ок де, на мен по никакъв начин не биха ми стигнали 15 минути.  Кво прайм примерно с кухненските посуди - вилици, лъжици, чашки, чинийки, тави и прочие? Не видях някой да върви с херметическата тенджера към колата. Не знам, според мен има някаква шашма в този момент, но не мога да стопля...

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 23:58 от skandity

# 456
Кухненската посуда я събираха в чували, ама каква им е съдбата - не разбрах.

# 457
  • Тра-ла-ла
15 минути за пред камерата Grinning Сценаристите са казали да оставят по някоя стара чаша, за да има екшън. И цялото чупене и блъскане да е в стил да изхвърлим стария и скапан живот. Но по-скоро изглежда тъпо, отколкото ефектно. Определено не смятам, че баш Караджов решава кое как да се ремонтира, кое къде да стои, цветовете, а камо ли да подбира мебелите и уредите. Предаването сигурно си има дизайнер. Mr. Green

Дали последния ремонт е бил 5 дни?! Доста различно ми се видя времето през цялото предаване. От снежни коловози до сух асфалт newsm78

# 458
Ако предаването е под чужд лиценз /или просто копирано/, може от там да идва идеята за чупенето. Точно като приключване със стария живот и започване на ново и на чисто.

# 459
О, разбира се, че е режисирано.
Как така  Мария отива ненадейно и винаги цялото семейство си е вкъщи?
Ако дойдат у нас през деня, посмъртно не могат да ни съберат, ако нямаме предварителна уговорка.
И тези 15 минути...нали все пак хората ходят на работа, на училище. За мен всичко е предварително съгласувано,обаждат им се че са одобрени и то дни по-рано, за да си оправят нещата, да се освободят.
Преставете си, как ще обяснявате на шефовете си: " Няма да дойда на работа, че дойдоха тука от едно предеване и ми казаха, да не изнасям до 15 минути" Laughing

# 460
  • Тра-ла-ла
Преставете си, как ще обяснявате на шефовете си: " Няма да дойда на работа, че дойдоха тука от едно предеване и ми казаха, да не изнасям до 15 минути" Laughing
Като ти ремонтират целия апартамент + ел.уреди....вече имаш дупе да теглиш майната на шефа и да не идеш на работа  Laughing

# 461
Аааа, аз в такова "ремонтирано" жилище съм се нанасяла и после не на една, ми на две работи трябваше да ходя, за ремонтирам ремонтираното Laughing
Е, нашето не беше правено от бандата на Караджов Mr. Green, а от хитри продавачи, които ни го пробутаха "след ремонт".
Обаче като имам предвид какво преживях, знам какво ги чака тези хорица, като избие стария водопровод, под новите плочки. Като почнат да се напукват прясно боясиданите и шпакловани стени, да се откачат вратичките на мебелите и не дай си Боже да падне някой шкаф, както стана с моя кухненския, заедно с всичко вътре.Където пипнехме, се откачаше и се разпадаше. А с контактите какви бели ставаха...
Сега ако ми се наложи да купувам жилище пак, категорично ще купя само някое срутено, да си го оправя от-до. Или пък ново на тапа. Не искам и да чувам вече, за апартамент "след ремонт". Peace

# 462
Харесвам идеята на предаването, следях го редовно от първи сезон. Обаче изпълнението на ремонтите им в повечето случаи не ми допада. Има и разни малки детайлчета, които направо ми избождат очите (като наклепаните рамки на вратите например или кривото измазване). Мебелите, които им слагат, също ми изглеждат от най-ниско качество. Да, добре, нищо не плащат живущите, обаче аз съм на принципа, че като правиш нещо, го правиш като хората, а не през пръсти.  Rolling Eyes

А относно предаването от 23-ти март (майката с трите големи деца), някои хора май просто си свикват да живеят в кочинка и просто не им хрумва, че могат и сами да си помогнат. Не ги съдя или нещо такова, но според мен това е отговорът на чуденките, защо сами не са се погрижили за мухъла.

# 463
  • София
Ето пак не толкова нуждаещи се, голяма къща, хубава, бащата дърводелец, вярно гадно е без майка, но много семейства в днешно време са с по един родител и в повечето случаи е само майката.Дърводелец, а не си е направил кухня.Прави разни неща на другите, а не си е направил кухня, поне с подръчни или остатъчни материали.И като гледам е от предишния сезон, топло е.

# 464
  • There I was on a July morning
Направил си е кухня, но в пристройката. Доколкото съм запозната с пазара на труда, дърводелците не са високоплатени кадри. В случая, той е и баща и майка, грижи се за всичко - прехрана, поддръжка на дома и изхранване. Или поне така го представиха в предаването. Момиченцето е хубаво и добре гледано.

Общи условия

Активация на акаунт