Бригада Нов дом

• 134 119
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Само аз ли не разбрах -тази къща няма ли баня, а тоалетна? Тавана го наковаха с OSB плоскости и налепиха едни стиропорни пана.Сложиха мокет в стаята на бащата, вратите боядисани надве-натри, различни брави и дръжки на вратите,прозореца на едната врата го оставиха както си беше- счупен и залепен с тиксо.Изобщо за вратите в това предаване явно няма бюджет и това разваля цялостното впечатление.

# 481
  • София
Добре де, кога, къде и как се провежда този кастинг, така и не разбрах.Или и тук е с връзки и познати?И следващото семейство не ми изглеждаше нуждаещо се.

Няма кастинг.
Мария каза в ,,Преди обед'', че набирали семействата по общини и кметства - доста мъглява работа.

Ето предаването ,,Предай нататък'' с Ангел и Александра

ВИДЕО http://www.btv.bg/video/shows/preadai-natatak/videos/dashterya-na-zaem.html

Ангел търси любовта и среща Кристина. Тя е омъжена за виетнамец и чака дете от него. Независимо от всичко, Ангел и Кристина заживяват заедно. Когато се ражда момченцето, Ангел приема детето и го отглежда като свое, а не след дълго Кристина отново забременява с тяхното общо дете. Ражда се Александра или, както всички й казват, Ани. За съжаление, известно време след като Ани се появява на този свят, Кристина събира багажа си, взема сина си и изчезва, като оставя на Ангел новородената Ани. Най-голямата болка в сърцето на Ангел е, че Ани носи презимето и фамилията на виетнамския си "баща”, който й е абсолютно никакъв, но все още е съпруг на майка й. Затова и първата история в "Предай нататък“ носи името "Дъщеря назаем". В нея Наталия Симеонова и екипът й ще сбъднат мечтата на Ангел: да си направи ДНК тест за бащинство.
Тагове:

# 482
Добре де, кога, къде и как се провежда този кастинг, така и не разбрах.Или и тук е с връзки и познати?И следващото семейство не ми изглеждаше нуждаещо се.

Бях чула от позната, чийто съседи са участвали, че предаването се е свързало тогава с общината на селото и оттам са ги насочили към нуждаещи са семейства. Вече за допълнителните изисквания не знам.

# 483
  • There I was on a July morning
Само аз ли не разбрах -тази къща няма ли баня, а тоалетна?
Може да имат външна тоалетна и да са без централна канализация. Не разбрах кое е селото Thinking, но повечето са без такава.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 22:57 от Скубиду

# 484
  • ВАРНА
Само аз ли не разбрах -тази къща няма ли баня, а тоалетна?
Може да имат външна тоалетна и да са без централна канализация. Не разбрах кое е селото Thinking, но повечето са без такава.

Мисля че няма как да кажат такова малко селище...веднага ще ги разберат къде живеят и ще ги навестят неканени през ноща  Cry

На такива малки места само да споменат с. Малиново със самотния баща с дъщеря и веднага се почва...ааа тоя Бай Ачо от долната улица бе!

# 485
Този мъж дърводелец, нямам против, но не можеше ли сам да си скове няколко шкафа и да си вкара вода, та трябваше от предаването да идват, а вместо това да намерят самотна безработна жена, на която по ще й е трудно сама да го направи? В това предаване забелязвам, че почти винаги помагат да здрави работещи мъже. Уникален критерии! Няма що!

# 486
На мен предаването много ми допада, позитивно ми е.

# 487
Гледах анонса на следващия брой. Е какъв е този крайно нуждаещ се як млад мъж, който дадоха? Не съм запозната с историята им, може би имат някакъв проблем, но на първо виждане се забелязват двама здрави млади хора. Сигурно пак ще слушаме за големи мечти, лоши роднини, ин витро процедури и разни други сърцераздирателни истории, които нямат никаква връзка с идеята на предаването.

# 488
  • София
Гледах анонса на следващия брой. Е какъв е този крайно нуждаещ се як млад мъж, който дадоха? Не съм запозната с историята им, може би имат някакъв проблем, но на първо виждане се забелязват двама здрави млади хора. Сигурно пак ще слушаме за големи мечти, лоши роднини, ин витро процедури и разни други сърцераздирателни истории, които нямат никаква връзка с идеята на предаването.
И в снощната серия имаха един огромен плосък телевизор, но за кухня нямаха.

# 489
Банята може и да е ремонтирана, затова да не я показват. Или е външна, което пак не е за показване.
Антрето ми харесваше повече в предния вид. Само теракот можеха да налепят и да освежат с боя. Тия грозни ПДЧ плоскости по стените, можеха да си ги спестят. Да не говорим, че дизайнерът е пропуснал, че визуално се получи гигантски пенис  Crazy
Дневната с бокса стана добре.

Мисля че няма как да кажат такова малко селище...веднага ще ги разберат къде живеят и ще ги навестят неканени през ноща  Cry

На такива малки места само да споменат с. Малиново със самотния баща с дъщеря и веднага се почва...ааа тоя Бай Ачо от долната улица бе!
И за какво ще ги навестят? За пари? За злато?
В "Предай нататък" дадоха табелата - с. Доганово. Никаква тайна не е. Няма и причина да го крият  Crazy те излизат с лицата и личните си драми, селото няма да кажат...

# 490
Е, стига, де! Имал скъп телевизор! Може да му е подарен от някого, например. След "Предай нататък" са му подарили мебели, а може би и компютър, телевизор...Да го скрие ли? Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 08:58 от Шушон

# 491
Голям и плосък не е равно на скъп. Вече има огромни телевизори по 200 лева.
Пък и хората и да искат няма от къде да си купят стар с огромен кинескоп.  Wink

Епизода ми хареса. Мъжът определено не е мързел. Имаха огромна, прекопана градина пълна със зеленчуци. Това си е сериозна работа. Къщата беше прилична и им трябваше само едно леко рамо да ги бутне.

Отново ме изумиха нелепите решения на екипа. Котлони-пералня-плот-мивка. Готвиш и слагаш на пералнята ли, егати? Кое беше сложното да наредят - пералня, котлони.... Или в другия вариант поне върху пералнята да бяха поставили плот и да се организира по-широко място за готвене...
Много са нелепи идеите на дизайнерите!

# 492
  • София

Даа...
Кухня без кухненски плот, на който да се приготвя храната  Thinking

За пореден път, едно много нефункционално решение. Нищо не пречеше, плота да продължава над пералнята - до печката.

А още по-добро решение щеше да е, да преградят тази част на хола и да направят баня и тоалетна,
а СТАЯТА на бащата да е кухня
, с едно единично легло за него.

ЕПИЗОД 5   http://vid.btv.bg/avod/2017/03/27/brig_s02_e05-2.mp4

# 493
За пореден път, едно много нефункционално решение. Нищо не пречеше, плота да продължава над пералнята - до печката...
Ползват модулни кухни, защото са най-евтини. Плотът не е цял, шкафчетата са с горна част и просто се слагат едно до друго.
Но работен плод за без пари, и с етажерки отдолу, с прекрасен изглед към градината можеха да сложат м/у кухнята и хладилника. Човекът обаче е дърводелец, ако има желание ще го направи за 0 време.

Пералнята са я сложили там, защото е била по-близо до водата.
Никой не мисли за практичност, идеята е как да направят по-лесно нещата  Tired

# 494
  • There I was on a July morning
Mari_Mar, не разбра ли, че къщата няма водопровод и канализация, очевидно е, че няма как да им направят баня и тоалетна вътре? Това е и причината, поради която човекът не е изградил кухня горе, а не - че не може да сглоби няколко шкафчета, каквито изказвания прочетох в темата.
За останалатата подредба е така, както е писала и НСЧ, модулните кухни не се продават с плотове, а - на отделни парчета, пералнята се поставя в близост до мивката, за да се използва ВиК връзката. На същият принцип се проектират дори и кухните по поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт