Бригада Нов дом

• 134 242
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Не слушах внимателно, майката заминала за чужбина, когато момчето било на 11 год.

# 691
Момчето е напуснало училище, за да се грижи за бащата, който е болен. Междувременно майката заминава за Испания, но се разболява от рак и приходите спират. Не е ясно къде е майката в момента, но не е с тях. Момчето се връща на училище след няколкогодишна пауза и се справя добре. Влюбва се в някакво момиче, ражда им се дъщеричка, но майката и детето заминават за Англия. Сега баща и син си живеят сами, а синът е боядисал стените на стаята сини, защото такива били очите на дъщеря му. Sad
За вас не знам, но аз кажи-речи на всички истории цивря. Cry Много искам да им се подредят нещата на всички тези хора, то бива нещастия, но такива тежки съдби са непоносимо бреме и за най-железния характер...

# 692
  • София
А момичето как е заминало с детето, ако бащата не е дал декларация?Пак изпуснах, но имах работа.

# 693
  • КиТ
Той каза,че е попълним и те тръгнали без него newsm78
Може би плана е да са тримата,но...

# 694
Да, планували са да тръгнат тримата. Не разбрах и аз какво е станало, че той е останал, но не е бил такъв планът. После каза, че семейството на приятелката му били по-заможни и не позволявали детето да го посещава.

# 695
  • София
Жената с тях новата жена на бащата ли е?

# 696
Напуснал училище в седми клас, за да могат да оцелеят, цял живот мизеруват и живеят адски зле, но станал на 20 и решил да има дете?! Ами чудесно. Само е за дете. Момичето не искало да живее с детето в този дом, ами не, ще иска...Условията са прекрасни за отглеждани на дете. Чудя се на тия хора, къде им е акъла.

# 697
Жената с тях новата жена на бащата ли е?

Майка му на момчето е.

# 698
Жената е съпруга на бащата и майка на сина. 8 години се лекува в Испания от левкемия, в ремисия е.
Кристис, много лесно съдиш. Хвърляш камък по хора с много труден живот. Щом си безгрешна, хвърляй.

Мъжът ми пак намери 1000 кусура на майсторите, пък аз така се радвам за семейството....   Heart Eyes

# 699
Не съдя, нито хвърлям камък. Коментирам и изказвам мнение като всички други.
Много често хората сам си усложняват живота. Съжалявам за заболяванията на родителите, това наистина е тежко. Другото е немърливост и безотговорност.

# 700
  • Sofia
Къде се намира къщата?
Радваха се хората от сърце.
Дано опазят и надградят нещата и живота им да се подобри.Момчето изглежда осъзнато вече и ще се изучи.

# 701
  • София
Ааа, благодаря.Защото прочетох,че сега не се знаело къде е тя.Радвам се,че се е излекувала.Дано и младите да могат се съберат.

# 702
Когато двама души са с тежки заболявания, повечето пари отиват там. Това съзнаваш ли го? Явно не. Плюй си в пазвата, че не ти се и налага. Понякога живота така те смачква, че дори не ти се става от леглото. Ама какво да ти ги обяснявам тези неща, безсмислено е.  Tired

# 703
Какво му има на бащата?

Синът имал време и възможност да намери жена и да направи дете, нямал време и възможност да изчисти. То не беше чистено от години, сигурно, откакто майката е заминала.

И какво? Ако не беше предаването, нямаше да покани детето си у тях никога ли, защото е коптор? Или нямаше да се видят с майката?

# 704
Бащата е диабетик.
А аз не разбрах синът какво работи.

Общи условия

Активация на акаунт