MAC & Sephora - 35 тема

• 111 644
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Нови колекции от МАС за лято 2016 Grinning

MAC Brooke Candy
Скрит текст:

MAC Mineralize Skinfinish Collection
Скрит текст:

MAC Future M.A.C. Collection
Скрит текст:

- това са глосове за очи

MAC Versicolour Stain Summer 2016 Collection
Скрит текст:

Летните колекции определено са ми любими. Нямам търпение за skinfinish колекцията   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 22:14 от folieadeux

# 122
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете каква е цената на метеоритите на Герлен? И каква е разликата между номер 2 и 3, 3 за по-тъмна кожа ли са или просто нюансите са различни?  Rolling Eyes

# 123
Нюансите са различни, иначе цената е май към 85 лв.

# 124
  • София
Коя е матиращата пудра на Диор?

DIOR Diorskin Forever & Ever Control - Extreme Perfection & Matte Finish Invisible Loose Powder

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 12:20 от Elle-même

# 125
  • Пловдив
Аз вчера взех мостри на трите стъпки на Диор - новата база, ФДТ-на и матиращата пудра.
Днес съм с базата - много ми хареса като нанасяне. Много е лека и страхотно изравнява кожата. На Шанел базата също харесвам, но е доста по-мазна и гъста.
Като ми свърши може да взема тази на Диор.

# 126
  • в 1001-та нощ
Да попитам аз за Елф  Blush Ако е от сайта им, с превозвач ли поръчвате?

Аз не, поръчвам на домашния адрес от англ. сайт и за 3-4 дни пристигат по пощата  Peace

a.l.e.n.a , къде в София, че нали разбираш, много съм на зор  Laughing и искам да си купя още днес  bouquet

Имаха шоурум в Борово, магазин на Витошка под Южния парк и в Парадайз. Последния го затвориха, затова най-добре питай на телефона им  +359 888 724 820  Peace

# 127
Guerlain Meteorites Pearls Carousel

# 128
  • София
Дали някой има представа наличен ли е номер 2 от luminous silk на Армани, понеже чакаха зареждане...? И друго - новият Маестро дали ще идва?

# 129
Прасковената палитра, както и двете нови сърца на TF ги имат като тестери в Sephora в The Mall, просто трябва да попитате консултантите да ви ги покажат. Разкошни са! Нямам търпение за тях! В официалния сайт ги пускат този четвъртък... а в България сигурно ще трябва да ги чакаме още дълго време...  Blush Blush Blush

# 130
Кой бази за грим на MAC сте ползвали? Заглеждам тези две бази и .
Преди бях гледал и едно гелче за матиране,от него имате ли впечатления?

И последен въпрос-Fix + се слага на края на грима, впръсква се ,за да се прелее пудрата и т.н.? bouquet

# 131
Надали ще ги чакаме безумно много. Бонбоните дойдоха сравнително бързо при нас  Simple Smile

Много добра опаковка на новите Метеорити, но вече имам една лимитка с розови топчета и ефекта им не е като на оригиналните.

Candy_girl, да  Peace но като цяло може да го ползваш за всичко. Не е задължително да носиш пудра или друг грим за да ползваш Fix + Става за мокър ефект на сенки и пигменти или просто за освежаване като термална вода.

# 132
Мерси Жаки. Hug
Ето гелчето на Mac за мазна кожа

# 133
Аз съм ползвала само това в черната тубичка Refined Zone и го харесвам. На допир е като тези силиконовите.

# 134
Здравейте момичета. Може ли някой да обясни как точно стават поръчките и доставките от американската Сефора? Ще ви бъда много благодарна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт