MAC & Sephora - 35 тема

• 111 130
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Това е вечен продукт. Да му мислят тези, които са пристрастени като мен и са трупали, трупали. И все още трупат. Crazy

# 721
Аз успявам да изхабя само фон дьо тени и пресовани пудри. А, и на един диорски руж видях дъното. Всичко друго си стои сякаш недокосвано, а не е като да съм пестила в нанасянето. Палитрите ми със сенки изглеждат почти неупотребявани. А какво да кажа за пигментите на МАК, там изобщо няма изхабяване. И в един момент тези неща ще трябва да се хвърлят, защото стареят.

# 722
  • София
Единственият продукт, който въобще скоро съм изхабила е бронзант на МАК от акватичната колекция с красивите опаковки на капки. Толкова е мек и прашлив, че за никакво време му направих дупка от употреба и вече имам максимум 1/3та. Много ми харесва Simple Smile
Другото, което изхабявам е пудрите les beiges. Имам и кремообразния бронзнат на Шанел, наистина е вечен, но ми е по-неудобен за употреба от пудрите и рядко си го ползвам.
За мен Герленските бронзъри се представени винаги много красиво, ефектно, често са блестящи и си ги харесвам, но за ежедневна употреба les beiges ми е в пъти по-любима за бронзиране- супер естествен вид, без блестящи частици и много лесно нанасяне. Ако искам блясък, добавям леко от лимитките на Герлен Terra Ora или Теrra Tropica Simple Smile

# 723
Бронзант никога не съм изхабявала, но и аз като цяло рядко нося такива продукти. Контуриращите пудри примерно си ги хабя без проблем.

Този с капките наистина е лесен заради формулата си, стига човек да го слага редовно, ще замине за година-две.
Но другите, които имам на МАС са с по-различна и твърда формула и изглеждат като чисто нови.

# 724
  • София
За 6 месеца с голяма твърда четка му видях половината дъно Mr. Green Не съм го ползвала всеки ден, но аз много изтупвам продукт от четката и накрая нанасям няколко пъти, защото не си личи. Такова чудо не ми се е случвало, невероятна консистенция Heart Eyes

# 725
  • Бургас
 Шанел les beiges  сравнително бързо ги хабя сравнение с другите продукти и честно казано са ми любимите пудри, 30-ката си я ползвам като бронзанър , при мен и друго не може да бъде. Герлените които имам като бронзър и руж, но са от блестящите , но  сред матовите има добри цветове за светли кожи.
Обожавам на Шанел soleil tan de Chanel  вече имам една дупка по средата   Blush и от скоро супер много ползвам от миналата година стика от les beiges .
От тази пролет имам и
Също приятно ме изненада и съм доволна, но ми трябва малко тен . Въпреки че на кожата седи по- светло от колкото в кутийката , добре се блендва и е траен .
Предпочитам кремообразните продукти понеже при мен седят по- естествено независимо от комбинираната ми кожа. Дори мисля да пробвам течния бронзър на Бенефит Hoola в Сефора.

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 14:06 от deadly_vesi

# 726
Зависи колко ти е светла кожата. За мен Le Beiges 30 и 40 са тотални бронзанти.
Иначе ако трябва да е нещо на Chanel бих заложила на Тan de soleil.

Жаки, Тan de soleil как го ползваш ? Аз само като руж успявам да го слагам.... Thinking

# 727
Да попитам дамите, които са ходили скоро в Сефора/БЗ - Chocolate Bon Bons на Too Faced има ли я още?  Embarassed

# 728
Имаше я преди няколко дни като ходих. Другите две също  Peace

# 729
Имаше я преди няколко дни като ходих. Другите две също  Peace

Благодаря! bouquet За ужас на портфейла ми, искам да събера и 4те от серията...  Whistling

# 730
Разбирам те много добре, всичките са жестоки  Heart Eyes  Добре, че не ги събрах на куп   Blush

# 731
Вчера ги имаше и трите шоколада, всъщност само прасковите липсваха май.

# 732
  • някъде под слънцето...
Вчера ги имаше и трите шоколада, всъщност само прасковите липсваха май.
За всички, които се интересуват от прасковката, имат познати в Мадрид или познават някого, който има път насам, налична е в достатъчни(според консултантката) количества.Цената е 44 евро.Преди два дни имах път към El corte inglés, на Nuevos Ministerios и специално проверих на щанда на Сефора. Предполагам, че може да бъде намерена и постаналите щандове и магазини в града и предградията.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 12:03 от sl

# 733
Имам много бронзанти, това ми е един от любимите ми продукти за лятото.
Главно използвам Chanel Tan De Soleil, при мен дава прекрасен златист нюд цвят и седи дългооооо на лицето, не мръдва.
Сега си взех Sweet Tea на Too Faced, много гладка финна консистенция. Харесва ми, че лесно се работи с него, блендва се с лека ръка и седи много нежно на лицето.
Някой пробвал ли е новата течна Hoola на Бенефит?

# 734
  • HH

Някой пробвал ли е новата течна Hoola на Бенефит?

Не съм очарована. Ако не се разнесе хубаво седи на петна, а ако го направиш, не се вижда ефект. Може аз да съм калпава. Иначе има приятен аромат.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт