MAC & Sephora - 35 тема

• 111 142
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Никога не съм вижадала тази интересна четка, но можеш да се обадиш по телефона да попиташ, да не  е нещо новополучена.

Денси, четката има отлични ревюта по блогове, от това което съм чела. Те са няколко различни модела вече де. Главно моделът, който ме интересува, е насочен към почистване на порите в дълбочина, има 8 степени на работа с различна насоченост според типа на кожата, както и самите четки са няколко вида според типа на кожата също. Някои модели са с направена допълнителна повърхност от едната страна, който е против бръчки - масажират се зоните с него.  Имат и друга четка, която е против мимически бръчки в зоните на очите.
Няма глави за сменяне, рекламират я уж като не знам си колко десетки пъти по-хигиенична от "стандартните" четки, заради силиконовият материал, от който е направена.  За някои хора това, че не можеш да смениш накрайника може да е недостатък всъщност, но моята кожа си е с постоянни нужди, които не се изменят особено през сезоните, и мисля че регулацията която предлага с тези 8 степени ще ми е повече от достатъчна - от по-нежно масажиране ако искам просто масаж, до нежо почистване през зимата или ако нещо ми се раздражни кожата от нещо, до дълбоко изстъргване  Mr. Green
Зарежда се с USB кабел  Mr. Green  Мисля, че с едно зареждане издържа около 3 месеца. Може да се ползва в банята/ваната, абсолютно водоустойчива е, компактна, и ми харесва идеята да не ми се мотаят кабеляци из банята.
Продават я в Американската Сефора, та имах някакви надежди, че може и тук да се намира. Ще питам всъщност, не се бях сещала да им звънна, благодаря. По принцип фирмата е Шведска фирма за технологии и изпращат безплатно и до България, че и във Feelunique я има, но бих си я купила от физически магазин, ако имам възможност  Peace

# 676
Сподели моля, като я намериш/вземеш. bouquet

# 677
Това е силиконово падче с USB кабел, така ли?

# 678
Check, ето тук има повече информация: https://www.foreo.com/

По Луна 2 или 2 Мини съм се зарибила аз.  Ще я взема скоро, само се чудя от Feelunique, или от САЩ, тъй като имам една командировка натам лятото.
Пооспамих темата с продукт, който в крайна сметка се оказа, че не се продава в нашия клон на Сефора, извинявам се. Попитах за четката заради намалението, което някой спомена по-рано.

# 679
rockyraccoon, аз вчера поръчах FOREO LUNA™ PLAY:
http://www.lookfantastic.com/foreo-luna-play-mint/11264772.html
Не се зарежда, има батерии, които като се изтощят и я хвърляш. Производителят обещава 100 използвания, което ще ми е добре за една година два пъти седмично. Ако се харесаме, ще взема голямата и сестра.

Дали ще има в България червилата на urban decay vice? Ония 120 цвята...  Rolling Eyes

# 680
Gevestra, и това е вариант, да, не ги бях заглеждала тези мъници.
Urban Decay бяха писали момичетата, че е имало в Сефора преди, но май нямало интерес, и спрели да ги внасят. Та едва ли ще внесат само червилата. А другаде не съм виждала да се продава марката.

# 681
Не, няма да ги има, както и нищо на марката няма.

# 682
  • Berlin
И аз щях да пиша, че в LF има Форео четките, ама много скъпи ми се струват големите.  newsm78  Мисля, че там първо ги пуснаха преди година, две. Иначе аз имам една малка четчица с пулсации от Алиекспрес и съм доволна, има разлика с въртящите се, по-нежни са към кожата.

# 683
  • Бургас
Някакво ново инфо около летните колекции на Шанел т.е. лятна + новите палитри ?
И да попитам, знам че много се е говорило и писало за шоколадовата палитра на ТФ , но след толкова време какво е вашето крайно мнение за нея , става въпрос за 1-та.

# 684
  • София
Някакво ново инфо около летните колекции на Шанел т.е. лятна + новите палитри ?
И да попитам, знам че много се е говорило и писало за шоколадовата палитра на ТФ , но след толкова време какво е вашето крайно мнение за нея , става въпрос за 1-та.

Много любими са ми шоколадовите палитри - във всичките й варианти. Дори когато съм на път, винаги взимам поне 2 от тях.

За лятната колекция на Шанел - по последна информация наистина няма да я заредят.

# 685
  • Бургас
Мерси Ел  Hug
Значи в събота или неделя ще падне голямо цапане в Сефора  Mr. Green ако се смелят над мен ще изкарат поне тестера на прасковката макар и да не са моите цветове , но ме интересува като качество как е .

# 686
  • гр. София
И аз обожавам Шоколадите. Съдържат всичко необходимо и когато тръгвам на път само към тях посягам.  Peace

# 687
Страхотни са шоколадите, всичките 3  Heart Eyes Когато пътувам взимам вече само един от тях и ми е напълно достатъчно за всякакви визии + очните линии.
Преди си спомням, че мъкнех палитри на МАС, на Инглот...но шоколадите хем са супер удобни и тънки като форма, хем имат всичките ми любими цветове.

# 688
  • Бургас
Принципно на път нося на Марк Джейкъбс Лолита или само единичка сянка и молив, спирала . Всичко правя в движение  Laughing , съдба .
Обаче ми се прииска нещо шоколадово  Mr. Green , освен че обожавам шоколад и техния бронзър   Heart Eyes
Благодаря ви момичета ще я разгледам и твърде вероятно да я взема след пробата .

# 689
Веси, препоръчвам ти втората - Semi Sweet. От всичките тя ухае най-интензивно на шоколад

Общи условия

Активация на акаунт