Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 752
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Приветтт  Hug Hug Hug
Еви,мерси за серийката  bouquet И честит празник на дъщеря ти - жива и здрава да е  Hug

Малиии,все сте кучелюбиви  Laughing Laughing Laughing аз пък не харесвам кучета  Confused даже имам непоносимост към някои  Blush и страх от други  Cry  моите свекита имат две - каракачанец,мн готин и добър към хората... и един неизвестен  Laughing , дето не мога го трая  Tired
Иначе харесвам котИТата  Mr. Green

и тези котета харесвам  Laughing

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 21:27 от anitto

# 511
Еви да семейство са  Hug
Ох много сладко кученце  Heart Eyes
Скрит текст:
От малка искам куче,но мойте не искаха животно.Един ден доведох Стелито и си остана при мен и така вее близо 2 години е при мен.В момента пускат косми и 3мата,но не ми пречи.От разхвърлена станах подредена благодарение на тях. Heart Eyes Когато разбтах е дядо ми е мъртъв не плаках толкова,колкото днеска докато оставях Айра.Те са ми стимула да живея.Когато се прибера двете големи се избиват да ми скачат.Спът на краката ми,корема и ръката.Намистат се върху мойте дрехи да спат.Още чвият ден като роди остави бебетата си и горе при мен,та каих леглото им горе,за да бъде до мен и до тях.Куешката любов е най-искрена и хората могат да вземат пример от животните  Heart Eyes

# 512
Васе Laughing аз за моя кратък живот на момиче Mr. Green не съм оставала без куче Heart Eyes не мога Rolling Eyes и това от 15 годишна Laughing преди това котки ooooh! боже над 10 котки съм сменила Mr. Green ма не са ми слабост Laughing детски акъл тогава Laughing
Тя и сестра ми е като тебе, като загуби едно, взима друго, сега последното й е вече на 16 години/ грижи се за него, като за бебе, а и в Америка какви болници и лекари има за тях Laughing по-добри от наще за хората Mr. Green аз не знам що не мога така Laughing сега се радвам на кучетата на баща ми, на свекърва ми, на племенницата ми - тя има две, едното е Бетовен Heart Eyes като мечок е значи, толкова е голям Laughing котките не са ми слабост, макар че се радвам на тази на баща ми - много е хубава, ма и проклета, но аз не бих си взела Laughing
 Ей го Ричи Heart Eyes на сестра ми Laughing

Скрит текст:

Ани Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 21:13 от savovas

# 513
Ай, аз имам хъски,  не го препоръчвам тоя лигльо,  издуши сума кокошки, тя Ренку знае  Mr. Green ooooh!
И беше наказан ooooh! hahaha hahaha hahaha

Ани Hug

# 514
# 515
Здравейте, честит празник на всички именници...
Аз имам  котка...по скоро котарак...
Скрит текст:

# 516
  • Дубай
Здравейте на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фили страхотен сладур си имаш ,радвай му се всеки ден и когато му дойде времето тогава ще му мислиш сега не се затормозявай с такива негативни мисли
Клари имаш слънца които огряват живота ти
Гале респект към теб, браво шест нямам думи  да те питам сигурно е голема веселба у вас
Еве имах Чао Чао, но сина ми получи  алергия и го подарих много са готини бравос на семейството ти  малката Софи от малка ще обича животните
Душко, много ама много готина сладурка си имаш
Аз също не съм оставала  без животинче в къщи, но кучовците са ми слабост

# 517
  • In the light side of the Moon!
привет  wavey wavey

Еви  Hug мерси за превод4ето и за Карата и за Ашка благодаря на моми4етата  Hug
сега мятам Карата  Laughing

като сте го подхванали на домашни любимци  Laughing ето го и моя  Laughing

Скрит текст:

айде да се опна пред тв-то, после ще се вклю4а пак  Hug Hug Hug Hug

# 518
привет  wavey wavey

Скрит текст:

Hug тя твойта кат на Кемал аби Laughing

Терзи Hug Иве Hug

Линде Laughing ти немаш ли любимец ма ooooh!

# 519
  • София
привет  wavey wavey

Скрит текст:

Hug тя твойта кат на Кемал аби Laughing

Терзи Hug Иве Hug

Линде Laughing ти немаш ли любимец ма ooooh!
Ренка имах една немска овчарка Блеки се казваше и беше невероятно куче но след като почина не ми се взима друго защото много страдам

# 520
Аууу Меги  Hug Heart Eyes много си го охранила твоя  Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Пияндето  Mr. Green Heart Eyes

# 521
  • Свети Влас
Ето го и моя красавец. Много обичам животните !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/b]

# 522
А ся де, красива ли е Джансу или не Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Меги Hug Heart Eyes верно много охранен твоя Laughing

# 523
Ай, аз имам хъски,  не го препоръчвам тоя лигльо,  издуши сума кокошки, тя Ренку знае  Mr. Green ooooh!
hahaha

# 524
А ся де, красива ли е Джансу или не Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Меги Hug Heart Eyes верно много охранен твоя Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Линде Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт