Дългото чакане след трансфер - 46

• 63 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Магнолия Hug Hug Hug

Честито мила, само усмивки и позитивни емоции от тук нататък  Hug

# 361
Честито и от мен Simple Smile

# 362
Магнолия честито ! много се радвам  Hug

# 363
здравейте,имам един въпрос към момичетата,които са минали през фонда.Не знам дали е точно за тази тема Simple Smile за което предварително се извинявам.След приключване на опита получават ли се някакви документи от ЦАР по пощата като ценоразпис на медикаменти,прегледи изобщо пращат ли каквото и да е било по пощата?

# 364
От ЦАР не изпращат документи. От клиниката ти ще ти се обадят да подпишеш протокол/епикриза за осъществения опит. След това от клиниката пращат документите в ЦАР, за да си получат финансирането.

# 365
Магнолия честито мила, още преди да напишеш бях сигурна, че си бременна, давай до края се с хубави новини Hug bouquet
Ееееее аз днес като ми зацапа се наревах едно хубавичко, ама така да ми олекне, и като се поуспокоих, запалих мотора и с 300  animal037 газ към лабораторията. Днес 8 ден на 2 ембриончета  ЧХГ 231 юпииии newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 366
Еххааа, браво, напълнихме март с хубави новини.
Честито, ангелче  Hug

# 367
Ангелче, честито. Simple Smile Високи стойности имате днес!

# 368
Ангелче, така те искам !Тайничко бях сигурна че ще си щастлива в крайна сметка !Щъркелите носят бебчета  Laughing

# 369
Страхотно, мили момичета! Страшно ви се радвам и ми давате надежда Simple Smile.

# 370
angelche75 честито мила Hug от все сърце ти желая леко бременеене с най-прекрасния пуФкаФ финал  bouquet
изпълвате ме с позитивизъм и надежди  newsm03

# 371
Благодаря на всички ви момичета bouquet newsm51
Такова щастие заслужава всяка една от нас, и всяка една от нас заслужава да стане мама
Прегръщам ви Hug и стискам палчета fingerscrossed за тлъсти ЧХГта

# 372
  • пазарджик
Еееее страхотни новини  Joy Joy Joy
Честити ви тлъсти ЧХГ-та и лекичко чаааак до финал Hug Hug Hug
Аз онзи ден и вчера имах нещо като пробождания,днес вече нищо не чувствам,дано да е за хубаво и да последвам примера ви baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Незнам дали ще издържа до 23 за тест или ще направя един уринен преди това,нямам търпение вече baby_neutral

# 373
Браво ангелче, сълзите са били по скоро на щастие  bouquet Hug Heart Eyes

# 374
  • София
Айде, ангелче, честито ти и на теб  Hug  bouquet Май двойна ще е радостта ти!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт