Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Момичвта вчера вечерта за малко имах висока температура 37.1 това има лк някакво значение.изведнъж ми стана топло

# 706
keylla гушвам те и аз  cry

divost страхотна новина ! Много се радвам, че така се развиха нещата при теб. Това беше по-логичният изход, според мен. Честито сърчице и леки 9 месеца ти пожелавам !  Hug

Маня тази температура е нормална след трансфер и в ранна пременност. Високите стойности на прогестерона я предизвикват. Разбира се, ако имаш някакви неразположения или симптоми за настинка, непременно се свържи с доктор.

# 707
Никакви други симптоми здрава съм като бик днес ми е 10ти ден след трансфера .
По висока беше само за малко после се нормализира
Днес някой ще си прави ли тест

# 708
Кейла не се отчайвай, въпреки многото опити трябва да си силна и да вървиш напред, когато му дойде времето ще се случат нещата и ще си много щастлива, прегръщам те  Hug Hug
Дивост в една друга темичка прочетох какво се е случило при теб и, че са искали да махат и 2 ембриончета. Браво момиче, знаех си, че има начин да се развият нещата на добре. Суперрррррр newsm10 лека и безпроблемна до края Hug
Маня и мен ме избиват горещи вълни, но не съм си мерила температурата, мисля, че е от хормоните Hug

# 709
Момичете искам да ви питам нещо,
вчера сутринта бях на трансфер на две 3 дневни ембриончета, трансфера ми беше при д-р Стаменов.Това което не спира да ме терзае е,че аз дори незнам какви ембриони са ми върнати ... с какво качество, колко развити!? Веднага след трансфера акушерката която беше по време на процедурата ми каза,че ще ми дадат доклад, но до момента няма изготвен такъв и никой не ми се е обадил, а ми казаха,че трябвало да ми се обадят. Другото което е по време на трансфера д-р Стаменов говореше най-вероятно с ембриолозите останалите ембриони да бъдат замразени на трети ден именно, само че и за това незнам нищо ... нито колко са замразени нито какви!? Аз не издържах и се обадих в клиниката,но отговора беше "Ще ви се обадят" . Та в крайна сметка не трябва ли да ми се обади някой вече на втория ден, не се ли заплаща за замразяването на ембриони!?
Ох ще полудея от това незнание  Sad

# 710
И аз не съм доволна, че не ти дават доклад за качеството.  Rolling Eyes Не го и чакай.

# 711
nini_5553 Не се притеснявай да питаш. Доклад имам и аз, но не помня кога ми го дадоха. Там има снимки на оплодените яйцеклетки, както и информация как са се развивали ден по ден. Доста е терминологията, затова е хубаво директно да питаш Стаменов какво мисли за качеството. Щом нищо не е коментирал, вероятно е доволен. Замразяването се заплаща и цената зависи от периода на замразяване, който си избереш. В началото е добре да избереш 6 месеца, за да прецениш според развитието на този опит.

# 712
  • София
На 02.03 на моя трансфер ни дадоха доклади и със снимки. На другите момичета понеже беше ЗЕТ, се виждаше, че са ги излюпили даже. Поне на мен така ми се видя. А моето си беше едничко и казаха само, че е хубаво. В доклада пишеше, че е бластоцист + клетки.
Но за предишния опит, когато спряха да се развиват и не стигнах до трансфер, нямаше доклад. А може би, ако поискам ще ми дадат?

# 713
Благодаря много за бързите отговори момичета!
Елба,
аз се обадих да поискам и да попитам какво става, но отговора беше,че не е готов и ще ми се обадят,а аз доколкото разбрах от акушерката по време на трансфера трябваше същият ден да го получа , да не би пък да не съм разбрала  newsm78

# 714
  • София
nini, както казах, не мен го дадоха още по време на трансфера дори. И докато си чаках след това си го разглеждах. Не знам по пронцип каква е практиката. Само един трансфер имам досега. Според мен трябва да е готов и най-добре е да си го потърсиш. Но не се напрягай излишно сега. Бъди спокойна и си почивай, стискаме палци  Praynig Hug bouquet

# 715
Веднъж пропуснаха да ми дадат доклада на самия трансфер, както обикновено го правят. След като слязох на регистратура, поисках от администраторите да го изискат от ембриолозите и да ми го дадат, защото трябваше да тръгвам. Може би в рамките на 10 мин. ми го предадоха.
Но от този доклад не става много ясно какъв е бил ембриона, там няма оценка, а само описание как се е развивал по дни и до какъв стадий е достигнал. Оценка за ембрионите можеш да получиш устно от ембриолозите, когато ти се обадят, за да те информират какво са замразили.

# 716
  • София
На мен когато ми се обади ембриоложката в деня на трансфера нищо не ми каза без да питам. От форума знаех, че трябва да питам за качеството и те ми казаха, че ембриончето е перфектно, 8- клетъчно. По време на трансфера Шефкетова говореше с биолозите и ми каза " имаме добро ембрионче, връщаме го" и толкова. Аз тогава се притесних дали е добро или перфектно ( хахаха, шегувам се). Веднага след трансфера ми дадоха доклада, със снимка на ембриончето и описание, както са написали момичетата.

# 717
Да, дават снимки но оценка няма, а би трябвало според мен. Само устния коментар не е достатъчен. Ако имаш много опити можеш, да забравиш на кой опит какво е било качеството. Аз примерно искам, да си видя историята и в какъв момент са добри и в какъв не.

# 718
  • София
Да, дават снимки но оценка няма, а би трябвало според мен. Само устния коментар не е достатъчен. Ако имаш много опити можеш, да забравиш на кой опит какво е било качеството. Аз примерно искам, да си видя историята и в какъв момент са добри и в какъв не.

Съгласна съм. Ембриолозите биха могли това, което ти съобщават устно да го напишат. Човек понякога може да е толкова притеснен, че нищо да не запомни.

# 719
divost браво момиче, стискам палци всичко да е наред и да продължавате все напред Peace Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт