Любима двойка (Номинационна Тема)

• 37 249
  • 425
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Моят вот мааалко се различава от номинациите ми, защото и без друго в номинациите не включих някои любими свои двойки. Wink

1. Инджи и Мехмет - вече казах, че ми е сантиментално там и не мога да си изкривя душата
2. Нихан и Кемал - колебах се между тях и Наз-Али Нежат, но вторите още не са развили любовна история, все пак
3.(разликата от номинациите ми) Айлин и Сонер - това може би се дължи и на факта, че тези дни често се сещам за Мете (покрай "Кьосем") и прегледах някои любими мои сцени с Фарах от "Времето лети" Heart Eyes

Тинче ай ся, сещала се за Мете, признай си, че моята агитация е виновна за гласа ти за сладурите ми АйСон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
Фемир, Зейкер и Дефмер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако имах право на един глас не бих могла да си избера една от трите,еднакво са ми на сърце  Heart Eyes Хубаво е,че имаме право на 3 ..според мен  Mr. Green

# 362
  • София
Моят вот мааалко се различава от номинациите ми, защото и без друго в номинациите не включих някои любими свои двойки. Wink

1. Инджи и Мехмет - вече казах, че ми е сантиментално там и не мога да си изкривя душата
2. Нихан и Кемал - колебах се между тях и Наз-Али Нежат, но вторите още не са развили любовна история, все пак
3.(разликата от номинациите ми) Айлин и Сонер - това може би се дължи и на факта, че тези дни често се сещам за Мете (покрай "Кьосем") и прегледах някои любими мои сцени с Фарах от "Времето лети" Heart Eyes

Тинче ай ся, сещала се за Мете, признай си, че моята агитация е виновна за гласа ти за сладурите ми АйСон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сеща се, сеща се.  Laughing  Намини при нас, в темата за Кьосем, да ни видиш.  Joy  От два-три дни само за Мете пишем там, омръзнахме сигурно на четящите.  Mr. Green
Бу, аз първо гласувах, после се върнах назад да ви чета. И ми изпълни сърцето с АйСон. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зари! Hug Hug Hug

1.Бихтер - Бехлюл
2. Ясемин-Саваш, предлагам да й дадем почетна победа и така да я подкрепим в последния скандал...

Аз съм за Party
Те затова Гюлсерен и Джиньо не са номинирани  Mr. Green
Те па ква любовна двойка са... Crossing Arms Crossing Arms Аз, дето се казва, враговете си гледам по-влюбено. Joy Joy Joy

# 363

Eстествено, няма как да разбере. Peace..просто за да няма нечестни средства в битката за първото място...даже отивам по-далеч...семейните двойки заради роднински връзки са неравнопоставени с останалите и да се декласират...още по-честно ще стане...
това "по-далеч" много ми хареса  Laughing Peace

# 364

Предлагам следващата анкета да е за най-голям злодей / злодейка.  Mr. Green Grinning Grinning

Най-добър отрицателен образ.

# 365
  • София
Варна много добра идея аферим сана.

# 366

И още едно се сетих.

Предложения за актьори, които бихме искали да видим като двойка.

А може и най-симпатична двойка в живота.

# 367

Предлагам следващата анкета да е за най-голям злодей / злодейка.  Mr. Green Grinning Grinning

Още сега ще си я кажа-Мукадессссс....брилянтна и неповторима.... bouquet bouquet

# 368
Добър ден  bouquet.Ето и моите любимци:
1.Дефне-Йомер "Любов под наем"
2.Нериман-Маджит "Фатих Харбие"
3.Бихтер-Бехлюл "Забраненият плод"

# 369
 Здравейте!  Hug
Не можах да се включа в номинациите, но гласувах за моите любимци.
За Шехерезада и Онур нямах никакви колебания. Те са моите фаворити.
Гласувах и за Ясемин и Саваш
Затрудних се в избора на последната двойка.  Харесвам още няколко екранни двойки и се чудих дали да не направя стратегически вот, но  реших да подкрепя Бихтер и Бехлюл.

И за тази анкета имам доста фаворити. Grinning
 Hug

# 370
  • София

Още сега ще си я кажа-Мукадессссс....брилянтна и неповторима.... bouquet bouquet
И моята любимка в категорята е Мука

# 371

И моята любимка в категорята е Мука

Тя е почти ненадмината, но и Джеврието е достоен конкурент. Naughty

# 372
Ей, с тази анкета накарахме хора, които никога не са писали да пропишат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 373
Баба Джеврие се промени но Мукадес до последно си остана опък....

# 374
За най-голям злодей : Кенан Биркан  Stop Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт