Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 107 211
  • 799
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, по препоръки исках да запиша час при д-р Цветков, но ми казаха, че не води ЖК и ми дадоха час за д-р Стоянова. Някой може ли да ми даде мнение за нея, благодаря.

# 181
Аз ще ходя при нея другата седмица. Питай ме след това Simple Smile

# 182
  • София
всяка седмица нови лекари се появяват  newsm78
ама хич не ги актуализират в сайта.

# 183
Тази я има. Ама наистина е нова. Само нейния график не беше запълнен на макс.

# 184
cristi ти беше при Димова,нали? Явно си я сменила.. Аз съм попадала при Стоянова на спешния,но от една среща немжга да изкажа мнение...

# 185
Още съм при Димова. Но искам да се следя на 2 седмици и така се получи този път, е трябваше да вмъкна още някой лекар по средата на месеца.

# 186
  • София
Здравейте, по препоръки исках да запиша час при д-р Цветков, но ми казаха, че не води ЖК и ми дадоха час за д-р Стоянова. Някой може ли да ми даде мнение за нея, благодаря.

Д-р Стоянова е в Надежда някъде от м.декември, мисля че от МД идваше, много е мила и спокойна, обяснява всичко което    я питаш, аз съм с добро мнение за нея като лекар.

# 187
Аз също съм доволна и от д-р Стоянова. Тя ми направи секциото, наистина е спокойна и много внимателна.

# 188
Момичета можете ли да ми кажете при постъпване за раждане колко дни е престоя в болницата и от кой ден се броят...от дата на постъпване или от дата на раждане?

# 189
Престоят е от деня на раждането- за секциото е 4 дни, а за нормално раждане е 3.

# 190
  • Перник
Престоят е от деня на раждането- за секциото е 4 дни, а за нормално раждане е 3.
Т.е. раждаш и още 4 дни/общо 5 с деня на самото раждане/

# 191
Т.е. раждаш и още 4 дни/общо 5 с деня на самото раждане/

Точно така, деня на постъпване не го броят, раждаш и на 5 ден те изписват, в случай че всичко е наред с майката и бебето. Има клинична пътека когато има проблем с бебето и се налага да остане, майката може да стои с него до 12 ден, след това се плаща. Майката се ползва от пътеката на детето  Peace

# 192
Знаете ли,как стоят нещата с фотографа с болницата ...  някоя от вас дали има  негов номер на телефон или от болницата да го искам? С предварителна уговорка ли идва...или всеки ден си е там включително и събота,и неделя?

# 193
  • София
Той знае кога изписват и си седи там. Ако искате го ползвате, ако не искате не досажда.

# 194
  • София
Да, фотографът си беше там и ни снима, а след това ни изпрати снимките по скайп да ги разгледаме (беше сложил воден знак все пак, да не си ги вземем просто така Simple Smile ),за да решим дали да ги платим и вземем на диск след това.

Общи условия

Активация на акаунт