"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Сигурно е много трудно да го каже , не ми се е случавло и не знам как бих постъпила , но не е редно да оставиш най-добрата си приятелка да се заблуждава . Не мисля , че това е по-добрия вариант .

# 286
  • Дубай
Никога не ми се е случвало и се надявам така и да остане  но аз също съм на мнение че трябва да каже истината на Галя в какъв човек е влюбена

# 287
  • И аз не знам къде
Аз намирам за предизвикателно облеклото и . Първо не е в собствения си апартамент, второ живее с мъже( нормално е да и налитат при това положение и това на всеки нормален човек му е ясно  Peace )
Е, че в другата квартира всичко ходят даже още по-предизвикателно, по потници и гащи, нощници едва покриващи дупето и Стела, и Сабина и Поли преди това. Те също живеят с мъже и не са в собственият си апартамент. Ако трябва да сравняваме късите панталонки на Рая със бюстиетата на Поли, които повече показват, отколкото да скриват и боксерките на Сабина, Рая направо като монахиня се облича  Joy.

И това са скрийшотове само от 2 серии дето прехвърлих, ми те направо голи си ходят  hahaha
Малко преекспонирате с облеклото на Рая, все пак е млада девойка, няма да ходи с фередже.
Да , но в другата квартира нямат проблем с Бранко. Да не забравяме защо я няма Рая в другата квартира

# 288
Ти са праиш на мъж ,той са праи на жена  Joy

# 289

Понякога е трудно да застанеш срещу най-добрата си приятелка и да и кажеш, че гаджето и при всяка удала му се възможност те натиска да те целува и иска да те изплющи. Честно казано, радвам се, че не ми се е случвало, защото и аз нямаше да знам как да  и го кажа. Но нека бъдем реалисти, Рая няколко пъти опита, но Галя в тези моменти започваше да ръси суперлативи, как мислел за нея, колко много означавал за нея и тем подобни и на Рая и секваше приказката.
Дано Дани тази вечер го изобличи и да се приключва с тая поредна драма  Laughing
Напълно съгласна съм с това мнение. Ясно е, че сценаристите гледат да поддържат тази интрига по-дълго, но дано не я разтеглят чак толкова, колкото бременността на Симона. Очаквам Дани да проговори още тази вечер, защото мераците на "хлебарката" са много досадни вече.  Sick

# 290
Вика: "Аз хлебарката не съм я виждал от 2 дена, къде се загуби!" Grinning Е, смях се.
Момичета, някой знаел все пак, че часовник не се подарява. Пък може и все пак някой да ни чете тука. Поне има полза дето пишем и се ядосваме с тея "интелигентни" образи.
Ей, писна ми от тоя Бранко, голям навлек, голямо нещо. А милата Симонка време и трябвало, надявам се да я изгонят да я видя какво ще прави. Момичетата студенти и нея ще издържат.
И накрая за Стелчето, това момиче не го харесах още като се появи. И става все по-зле. Направо като и видя анорексичното тяло и ми се повдига. Противна работа.

P.S. Качили са селфито с леля Мария, изпълнителни хора.

# 291
Ох няма по-тъп човек от мен!!!  doh Гледах си филма по Бтв , а като свърши започна сериала Столичани  в повече.  Аз чакам да почне София ден и нощ чакам ли та чакам.  newsm62 И си викам абе този сериал няма ли да почне......поглеждам часа 22 и 15 .Превъртам програмата и що да видя аз не съм на Нова.  : rotfImbo Мане мане...

# 292
Да , но в другата квартира нямат проблем с Бранко. Да не забравяме защо я няма Рая в другата квартира

Каквото и да разсъждаваме ние тука, сценаристите вече са го сготвили и ни го поднасят на порции. Да видим какво има днес в менюто  Hug

# 293
  • I Love You 3000
ХАХАХА Тази Радостина как му го каза само - като пич. Сега Коко и Стелчето май ще се взимат  Joy Joy Joy

# 294
  • София
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire СИМОНА  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 295
  • I Love You 3000

+1 И Коко и Марио след нея Simple Smile

Горкия Асен ooooh! ooooh! ooooh!

# 296
Тази вечер Радостина много добре изглеждаше  Peace
Симона е под всякаква критика, Бранко и той е същия тъпанар като нея  Confused

# 297
Тоя Асен защо е такъв лигльо... тя го била помолила, гледала го с не знам си какви очи.
А Симона е мега проста. Освен това, тя не е ли към 17-18 годишна, не е на 14, че да не се усеща.

# 298
Леле тая Райчето хич не е в час, ще пренощува с хлебарката в Пловдив и после ама само да сме приятели....

# 299
Какво е станало между Радостина и Коки? Изпуснах този момент.

Общи условия

Активация на акаунт