"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Леле тая Райчето хич не е в час, ще пренощува с хлебарката в Пловдив и после ама само да сме приятели....

Чак в Пловдив ли отидоха да търсят пълничка жена?  Mr. Green

Не само Симона, но и ония двете кифли са за убиване. Каза им човека, че не може в чужда къща купон да правят, а те били поканили и други  Mr. Green

# 316
Рая е отвратителна,в името на кариерата ще стъпче всичко,после с поглед на бито куче ще каже,че тя не е виновна.Ако наистина и пречеше това,че Бранко и налита,никога нямаше да тръгне.На нея просто и харесва това отношение,харесва и ,че Бранко я предпочита пред Галя и това гали самочувствието и,.Друго си е да гледаш влюбената си глупава приятелка,как ти са хвали,а ти знаеш,че любимия и те натиска при всеки удобен повод.Долна е тази Рая

# 317
Ужасно го изпростяха този сериал  ooooh!. Не знам каква им е била първоначалната идея, но не остана нищо позитивно в него. Само бой, крясъци, насилие, кражби, пиянство, дрога, безразборен секс и мърльовщина. Ако това се случва в София и денем и нощем, то какво ли става в дълбокия Прованс, само можем да гадаем  Thinking.
Оклепаха всичките си герои, не остана нито един положителен, което е не само нереално, ами направо жалко.

# 318
В дълбоката провинция е доста по спокойно  Mr. Green

Снощи Стела ми направи много добро впечатление, някъде дълбоко в нея се крие добър човек.

Рая ако отиде с Бранко в Пловдив няма такъв парцал!  Sick   Най вероятно Дани ще каже на Галя "Ама как? Ама защо, ние трябва да я спасим?!Ти не знаеш...но Бранко всъщност налита на Рая". Ще потеглят спешно към Пловдив и ще спасят Рая от насилника Бранко.   Или Бранко от Рая  hahaha

# 319
Не знам от къде черпят идеите си сценаристите, но ако наистина такъв е живота на младите от провинцията в София, доста ни е пропаднала младежта  Peace

# 320
Супер много ме дразни този сериал вече,то омално с всички става.
Рая ми е толкова противна ,че няма и на къде повече.
Коко като го видя и ми се обръщат червата.Застанал снощи с трохите по устата /от тортата,която ядоха със Стела/ и говори.Супер гадна физиономия има,действията му ,постъпките му...не мога да го дишам.И как всички му се радват на идиотщините не мога да разбера?!
Боби си го търсеше.Където се прави на големия побойник и той,на много великия и че ще уплаши всички.Много важен.
Митко с тая Роси ли ква е ,да не си мисли ,че ще стане новия шеф на пицарията.Не можах д разбера връзката там ,ей така от нищо ,тая я е досърбяло и айде за една вечер. Laughing
А Марио...уж му пооправиха образа ,сега пак същия глупак си остава.

# 321
  • Дубай
В дълбоката провинция е доста по спокойно  Mr. Green

Снощи Стела ми направи много добро впечатление, някъде дълбоко в нея се крие добър човек.

Рая ако отиде с Бранко в Пловдив няма такъв парцал!  Sick   Най вероятно Дани ще каже на Галя "Ама как? Ама защо, ние трябва да я спасим?!Ти не знаеш...но Бранко всъщност налита на Рая". Ще потеглят спешно към Пловдив и ще спасят Рая от насилника Бранко.   Или Бранко от Рая  hahaha
И мен Стела ми хареса за пръв път ,Рая ако отиде с Бранко в Пловдив сама си го търси после няма кво да се оплаква

# 322
Нищо положително не виждам вече в тоя сериал.
Не харесвах Сабина, но преди имаше приятелство между момичетата - София,Поли,Сабина ... споделяха си, уважаваха се, помагаха си , изобщо като че ли имаше някакъв уют в квартирата.
Сега само подмятания между Теди и Стела (която снощи за първи път се държа адекватно).
Тоя бар пълна пародия - уж затваря в 18:00 (кой бар затваря в толкова?!) , а масово хората поръчват уиски ooooh!
Леля Мария беше забавна предния път, но сега беше една стара квачка, даваща непоискани съвети на непознати хора. Типичната съседна, виждаща, знаеща и можеща всичко. Аман от такива.
Рая няма да я коментирам, търси си го.
А случката със Симона , нямам думи. Асен постъпи като п*тка. А двете съквартирантки на Симона, които мислех за зрели и трезвомислещи момичета, се оказаха лика прилика със нея. Кухи патки, които мислят къде да се напият и евентуално надрусат.
Ужас!

# 323
  • И аз не знам къде
Рая няма да я коментирам повече,тотален парцал е за мен.
Голяма драма направиха с Боби,ще кажеш че са го отвлекли.
Марио за първи път излезна глупака  hahaha  , този път Стела го постави на място - направо ме изненада.

# 324
Интересно ми е какви квалификации валят по адрес на Рая и то в тема, "обитавана" предимно от жени.
Реално Рая нищо още не е направила с Бранко и никаква заявка не е дала за нещо такова, а вече е парцал, мастия и други "хубави" неща от тоя сорт. В същото време симпатичното и простодушно Митаче, масово харесван образ в същата тема, взе, че овърша за нула време жените на най-близкия си приятел и на свой близък роднина  Whistling Но неговите грехове не бодат очите почти на никого от женската аудитория. От мъжката и не очаквам такава реакция, де.. Mr. Green

# 325
Нищо чудно сега да вземе я пребие Стела дет му се прави на Марио  Mr. Green

# 326
Интересно ми е какви квалификации валят по адрес на Рая и то в тема, "обитавана" предимно от жени.
Реално Рая нищо още не е направила с Бранко и никаква заявка не е дала за нещо такова, а вече е парцал, мастия и други "хубави" неща от тоя сорт. В същото време симпатичното и простодушно Митаче, масово харесван образ в същата тема, взе, че овърша за нула време жените на най-близкия си приятел и на свой близък роднина  Whistling Но неговите грехове не бодат очите почти на никого от женската аудитория. От мъжката и не очаквам такава реакция, де.. Mr. Green
Е как не е направила.Не спря да се гологъзи пред Бранко.Ако и е неприятен неговия любовен порив,ще го отреже и въобще щеше да му даде пълен игнор .А тя невинната,танци,подръжки,служебни  пътувания,иначе не е виновна.Щях да я разбера ако не и пукаше от Галя и казваше,ок той ме харесва.Но да се прави ,че и е неприятно,а при всяко негово повикване да тича....айде нема нужда .И Митака и всички останали са потрес.Действа се първосигнално като при животните
Никъква мисъл в действията не се вижда,просто безумна история.

# 327
За мен е странно това с купона. Ясно че са го сложили този момент, за да остане Асен без работа и да обяснява как неможел да откаже на Симона, като го целунала незнам си какво.
Ако тези двете момичета, пък и Симона живеят при родителите си, айде добре празен апартамент на разположение, да направят купон. Ама те живеят самостоятелно в квартира, какво толкова се молеха и радваха. Могат по всяко време да си канят приятели и да си правят купони...

# 328
Е как не е направила.Не спря да се гологъзи пред Бранко.Ако и е неприятен неговия любовен порив,ще го отреже и въобще щеше да му даде пълен игнор .А тя невинната,танци,подръжки,служебни  пътувания,иначе не е виновна.Щях да я разбера ако не и пукаше от Галя и казваше,ок той ме харесва.Но да се прави ,че и е неприятно,а при всяко негово повикване да тича....айде нема нужда .И Митака и всички останали са потрес.Действа се първосигнално като при животните
Никъква мисъл в действията не се вижда,просто безумна история.

+1

И уж най - добра пр на Галя.. Вижда я, че ревнува. А и какво разбира Раята от реклама, че бизнес с Бранко направи. ooooh!

# 329
Момичета сме всяка една обича да бъде ухажвана.Дори и това да е гаджето на най-добрата ни приятелка.Но ако не ни харесва шута, ако пък да мълчим си като риби и се наслаждаваме. Макар и да не иска да бъде с него на нея и харесва някой да и се натиска.Нищо чудно да приспи с него.Тя и Марио така отблъскваше ама накрая се напи и му се отдаде! Според мен не са виновни те! А жената! Ако наистина я отблъскат може да сподели!Но щом не признава значи и е гот някой да и се натиска!  Whistling Peace

Общи условия

Активация на акаунт