"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Аз Боби от едно известно време изобщо не го разбирам...бих посъветвала сценаристите да го запишат на логопед  Mr. Green
От промото и аз нищо не можах да схвана  Laughing

Силно се надявам Асен да бие един як шут на Симона  Praynig

# 376
  • SF
Асен и да бие шута на Симона, в следващата серия ще я моли за целувка. Асен е човек с характер и позиция!:) Всъщност няма какво да му се подиграваме - влюбен ученик с неспокойни хормони.

# 377
  • И аз не знам къде
Случката около Боби май ще се разтяга като със Симона.
Сериала има нужда от освежаване. Сценаристите трябва да ни предвидят и нас от БГ мама  и да видите как ще разведрим обстановката с нашите плюнки и щитове  Joy Joy Joy

# 378
Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 14:57 от Нарцис`

# 379
Нарцис` за какво става на предвид?

# 380
Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 14:56 от Нарцис`

# 381
  • София
Модератори?
Вече за втори път виждам този пост и то в една тема Crossing Arms
Пп Аз лично, като щях да си взимам ракета навремето, я съобразявах с моите потребности, не е като да купиш пасатор.

# 382
  • Варна
Скрит текст:
Случките около Боби, Лили, Симона, Теди и Марио са ми супер безинтересни
Ами то други почти не останаха Joy
А на промото за новата серия, където Боби е в ареста, какво казват точно, че все не мога да чуя, мн набързо го дават newsm78? Понякога и на самия филм ги озвучават лошо и се напрягам, докато разбера какво говорят Crossing Arms
"Задължително ще има дело, на вас ви е ясно. Имате късмет защото няма свидетели. "
Нещо друго?  Peace

# 383
Добре де, като няма свидетели, на какво се позовава полицията, че чак го арестуваха и оставиха в ареста. То така не е ли моята дума срещу твоята  newsm78.

Значи ще отида аз и ще кажа, че "Гошо" ме е бил и те ще отидат и ще го арестуват, пък "Гошо" и идея си няма, че ме е бил..... А всъщност мен ме е бил "Пешо", но използвам случая да кажа, че е "Гошо", щото не ми е симпатичен  Laughing

# 384
Модератори?
Вече за втори път виждам този пост и то в една тема Crossing Arms
Пп Аз лично, като щях да си взимам ракета навремето, я съобразявах с моите потребности, не е като да купиш пасатор.
с автограф е от Ана Иванович ,но както и да е ....

# 385
  • Варна
pepi_r, недомислици на сценаристите Wink  Пак нещо им се ще и си го скалъпват както им изнася Simple Smile

# 386
Аз Боби от едно известно време изобщо не го разбирам...бих посъветвала сценаристите да го запишат на логопед  Mr. Green
И аз Joy но мъжът ми ми превежда, защото Боби говори 1:1 като един негов приятел и му е свикнал.
Асен и да бие шута на Симона, в следващата серия ще я моли за целувка. Асен е човек с характер и позиция!:) Всъщност няма какво да му се подиграваме - влюбен ученик с неспокойни хормони.
Поне секс да намазваше, но май вече не спят заедно.

# 387
Симона яко ме дразни... #2gunfireотвратителна пикла,не взима от дума и това ,много глупаво момиче.Асен и това щял да й прости ,малееееее  ooooh! ooooh! #2gunfire
Не се учудвам и за Коко...все глупости около него ,няма и там никаква промяна.

# 388
"Ще направя всичко възможно утре да бъдете пуснати" hahaha
Ох, в стремежа да го кара официално го обърна на множествено число.
Голяма смешка този адвокат, вторият неуспешен актьор, след контрольорката.

# 389
Тази жена за рекламата около 500 пъти повтори "просто".

Общи условия

Активация на акаунт