"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Оф много скучно стана вече,почти насила го гледам

# 406
Няма потвърждение за връщането на Ина,просто още не са я махнали от началните надписи и си правя мои заключения  Blush (иска ми се де  Mr. Green)
Рая отиде с Бранко в Пловдив,заради работата разбира се,той си прави грешни изводи,тя с нищо не го провокира,милата и невинна овчица,какви жертви прави в името на великата кариера  ooooh! Как от танцьорка стана рекламен агент идея си нямам,хората с години учат за това,нашата от едната идея бизнес гради.Иначе този път Бранко се държа „прилично” не искал да буди подозрение  hahaha

# 407
  • I Love You 3000
Сабина ще се връща ли?

Ами още я държат в интрото. Преди Поли и Митко като се махнаха , веднага ги изтриха от интрото. Та затова най- вероятно ще я върнат.
И да Митко се върна , но не беше планирано, затова си го сложиха пак в шапката. Ами защото хората ревнали по фейса да го връщат , че бил интересен и го върнаха.

policaykata, Мерси  bouquet
Значи само ядове основно. Нищо не съм изтървала.

# 408
Митко е доста кух образ досега

# 409
Марио е свиня. Много ги тача такива левенти, които ходят да притискат жени по ъглите. Отврат.

На мен ми се иска повече да го дават Марио, реално неговите сцени са или в леглото с някоя, или как  ги притиска по стени и ъгли.... Тази вечер каза, че животът го направил такъв. Е, на мен ми е любопитна и неговата история. Реално около повечето има някаква история, но около Марио нищо...
Да, ок би било да разберем неговата история и защо е такъв. Евентуално някаква промяна да претърпи...

# 410
Марио е свиня. Много ги тача такива левенти, които ходят да притискат жени по ъглите. Отврат.

На мен ми се иска повече да го дават Марио, реално неговите сцени са или в леглото с някоя, или как  ги притиска по стени и ъгли.... Тази вечер каза, че животът го направил такъв. Е, на мен ми е любопитна и неговата история. Реално около повечето има някаква история, но около Марио нищо...

Поне не се кикоти като Коко докато играе

# 411
Не мога да Ви разбера - когато Сабина участваше, всички искахте да я махнат, защото Ви дразни и т.н. Сега пък искате тя да се върне. Нещо не разбирам...
Другото нещо е, като Ви дразни този или онзи, не гледайте филма и не пълнете форумите с Вашето мрънкане.

# 412
На мен Събина не ми липсва,липсва ми Поли

# 413
Много скучно стана. Tired
Около Боби историята ми е безкрайно безинтересна ,Коки е отврат ,както винаги.Бранко няма да обръща много внимание на Рая като тактика да я сваля. Whistling Между другото Теди много ме дразни,айде да си на 15-16 да пишеш такива неща,но тя какво се занимава ....видя го,че е луд и агресивен Марио и пак не спира. Close

# 414
  • I Love You 3000
Много скучно стана. Tired
Около Боби историята ми е безкрайно безинтересна ,Коки е отврат ,както винаги.Бранко няма да обръща много внимание на Рая като тактика да я сваля. Whistling Между другото Теди много ме дразни,айде да си на 15-16 да пишеш такива неща,но тя какво се занимава ....видя го,че е луд и агресивен Марио и пак не спира. Close

А тя всъщност на колко трябва да го играе? Защото на мен ми идва по - малка от Симона, която е ученичка.  Как пък няма един студент в тази квартира. Thinking Да вземе тоя Коко да беше записал нещо да учи поне. Тогава можеше и да му прощавам олигофренията.

# 415
Ами по-голяма ще е от Симона, нали не ходи на училище. Simple Smile Но за томна възраст не си спомняма да са споменавали.

# 416
И висшист да стане Коко прошка за неговата простотия няма  Peace
Ина ме дразнеше като се беше лепнала за Дани,но после образа и претърпя голяма промяна,наистина беше най отговорната и дисциплинирана,а и на мен самата героиня ми допада като визия,като изключим веждите разбира се,неспасяем случай са  Joy
Еми мрънкаме,защото една с друга логична сцена няма,никаква последователност и развитие на образите,пълна каша става с всеки следващ епизод (поне аз за това мрънкам де  Mr. Green)
Теодора се представи като 27 годишна като дойде да живее,но на акъл е далеч под Симона и Стела по глупости и простотии,които са 18 годишни  Peace

# 417
  • Sofia
Нека каже някой от югоизточна България, но ми се струва, че неправилно се подбрали Митко и майка му да са от Свиленград. Там не говорят така.  Crossing Arms

Митака в реалния живот е от Шумен. Друг е въпросът, че любимият ми твърди, че диалектът му бил специфичен именно за Свиленградския край, а той е пътувал доста из България. Аз самата, обаче, нито мога да оборя, нито да подкрепя това твърдение, тъй като изобщо не съм запозната с различните диалекти, простиращи се из родината ни.

Ако много държиш на точен отговор, може би наистина някой от Свиленград трябва да се включи с мнение. Peace

# 418
Само Бранко да не нахълта посред нощ при Рая по бели гащи  Joy
Марио и Стела и аз ги харесвам като двойка, точно един за друг са си, пък и току виж Марио се поочовечи малко, както когато беше влюбен в Сабина, която междувпрочем никак, ама никак не ми липсва  Mr. Green

И на мен историите на Боби и дъщеря му са ми пълен чорбаляк  Sick, тая Лили и тя е една...много притеснена, много изплашена за любимия, пък я е страх да свидетелства  ooooh!

Данката подстриган ми се видя  Laughing, айде вече да казва на Галя за намеренията на Бранко, да се взима с Рая и да се приключва  Mr. Green

А Преподобна Софи и гламавия Коки изобщо не искам да ги коментирам  Crossing Arms

# 419
  • София
Коко май си общува с някой травестит, гласът по телефона ми звучеше доста мъжки... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт