"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 050
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Gotham City
Адвоката на Боби много добър бил, че го изкарал, ама те по закон не могат повече от 48 часа да го държат бе  Joy
До 72ч. - с прокурорско постановление Peace

Не успях да гледам епизода - какво стана с Рая и Бранко?

Може, не са ме задържали....за сега, но все пак - то и аз можех да го измъкна така  hahaha

# 481
  • somewhere near the sea
Пускам си отново космите и отивам в манастир! Кокииииии Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Култово! newsm44 newsm44 newsm44

# 482
  • София
Пускам си отново космите и отивам в манастир! Кокииииии Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Култово! newsm44 newsm44 newsm44

Joy Joy Joy Коки стриптизьор!  Joy Joy Joy Само като такъв  не се е изявявал!

# 483
На Марио изобщо не му отиваше да говори така в ресторанта. Той е лош и не му се получш, когато се обясняваше с нежен тон.Грам не ме разчувства! А мустака му иллл ..  Sick
 На Коко мустака забелязахте ли го как от двете страни повече изпъкват някой косми и е много смешно.. Joy Няма да му коментирам простотиите щото това не е нищо ново за него.Готин е и е симпотяга.

Бях чела в коментарите по-горе , че Митко си кръстосва краката и заради това ви навежда на мисълта, че е гей.  hahaha О боже! Почти всеки мъж понякога си кръстосва така краката.Малее изпедерасти и моя мъж значи , а и много други. Laughing Стига това са просто клюки.На мене ми е готин. Sunglasses

# 484
  • София
Само на мен ли Коко ми изглежда с единственото нормално тяло ? А всички други приличат на нацепени анаболни батки ? 😃

# 485
Чувствам се просветлена, хора без косми в манастирите не ги вземат. Сега трябва да чакаме няколко серии да пораснат и Коко хваща пътя Grinning Не издържам с това момче вече.
На мен Марио и Стела си ми харесват, дано и двамата се очовечат един покрай друг. А Бранко и Рая, май най-добре да ги пратят някъде и двамата, супер противната история има около тях. Ние не искането на Рая го видяхме вече сто пъти.  #Crazy

# 486
Опитните зайчета ще умиргът  hahaha
Как му се води Митака по акъла и простотиите на Коко идея си нямам  ooooh!

# 487
И аз да питам какво стана с Рая и Бранко, губят ми се нещо, и аз като Галка съм притеснена  Mr. Green

# 488
  • София
Никой не може да ми втълпи, че в реалността има толкова неоформен характер на годините на Коко, освен ако не страда от умствена изостаналост. То бива бива, но такава липса на гънки няма.
Внедряването на Бранко като излъчване и типаж също ме дразни. За Рая не ми се сеща въобще, нито за Галя.
Въобще не може това да е реалити с тези персонажи и поведението им.

# 489
  • Варна
http://7dnivoleibol.bg/?p=6596

Това не е ли Кокината контрольорка? Или момичето много прилича на нея?

# 490
http://7dnivoleibol.bg/?p=6596

Това не е ли Кокината контрольорка? Или момичето много прилича на нея?

Тя е да. С нея по случайност имаме няколко общи ФБ приятели и сега видях, че в профила й ги има и волейболните снимки.

# 491
Очаквах драми между Галя и Рая, но уви..

# 492
Имахме съсед, тип Коко, даже е идвал у нас да звъни на импулсен телефон да става жиголо, беше преди 15 години и още имахме домашен телефон. Обикаляше съседите да ги моли да звъни от техните телефони, защото у тях му бяха резнали достъпа след първата космическа сметка. И на нас ни навъртя 40-50 лева от едно обаждане...не беше никак приятно.
Но човека все пак е с някаква изостаналост...а Коки...уж не е..  Rolling Eyes

# 493
Въййй, ужас.
 hahaha

Иначе ми беше малко скучен вчерашния епизод.

# 494
  • I Love You 3000
Имахме съсед, тип Коко, даже е идвал у нас да звъни на импулсен телефон да става жиголо, беше преди 15 години и още имахме домашен телефон. Обикаляше съседите да ги моли да звъни от техните телефони, защото у тях му бяха резнали достъпа след първата космическа сметка. И на нас ни навъртя 40-50 лева от едно обаждане...не беше никак приятно.
Но човека все пак е с някаква изостаналост...а Коки...уж не е..  Rolling Eyes

Ама как така? Идва у вас и пита дали може да звъни на импулсен телефон? И вие го пускате?

Общи условия

Активация на акаунт