"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Камерата винаги лъже окото.Аз не мисля, че Рая е дебела, напротив има хубаво оформено тяло. http://prikachi.com/images.php?images/844/8692844E.png
Ако тя е дебела, значи аз съм анорексичка.  Laughing
Ставаме 2 анорексички  Joy

# 91
Ако на Рая казвате дебела, не знам мене ако ме видите  261uu Animal Pig Joy

# 92
Рая си е много добре мога да ви кажа  Naughty
В лице и маниери нещо ми се губи, но в тяло се вижда че спортува.

# 93
  • I Love You 3000
Не знам за вас , но този Коко само на мен ли ми създава позиви да хвана чехъл и да го бия по главата докато му дойде акъл-а?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire А съм миролюбив човек по природа. Тази малоумнщина не е нормална.  То бива, бива ама това вече не се трае.

# 94
  • Дубай
Дали пък няма да опандизят Стела
Боби кандидат зет

# 95
  • Варна
Усещам, че ще се сбъдне моето предсказание за Симончето... Ще посегне на живота си в името на загубената си любов.... Откачена работа!

А от тези приказки за бълхи ме засърбя всичко! Grinning  

# 96
 Joy
Умрях от смях с родителите на Лили  Laughing Ег@ти и кифлата долна  hahaha
Боби, хайвана, как гледаше  Laughing

# 97
Коки що не се цанѝ за един козар в някое село...и без това е безработен, пък и обича козички  Crazy

# 98
  • Дубай
Коки що не се цанѝ за един козар в някое село...и без това е безработен, пък и обича козички  Crazy
мисля че най ще му приляга

# 99
Добре де, защо е нужно да мислят план да върнат козичката? Ще му зашия един зад врата и пред мен ще ходи да я върне.  Съжалявам, но ме избива на агресия като му видя физиономията само. 

# 100
  • I Love You 3000
Марио - спасителя на кози  Joy Joy Joy

Ох , ще почина с тази серия.  Joy Joy Joy

Горкия Боби е болен , то и без да е не му се разбира , че сега още по - зле.

Усещам, че ще се сбъдне моето предсказание за Симончето... Ще посегне на живота си в името на загубената си любов.... Откачена работа!
...

И аз си мислех , че Симона ще иска да се самоубива.

# 101
А какви любовни терзания пък ще има Коко- сътресения в любовта го очакват...дали Гретхен ще му изневери с Порфавор хахаха вече се изтрещява покрай сценария и тъпотиите на Коко.

# 102
  • Варна
А какви любовни терзания пък ще има Коко- сътресения в любовта го очакват...дали Гретхен ще му изневери с Порфавор хахаха вече се изтрещява покрай сценария и тъпотиите на Коко.
hahaha ееее, не!

# 103
Прекалиха с тая коза

А Симона тъпа ли е, не разбра ли, че Дани не я обича? Само Асен ми се вижда нормален

# 104
Симона се държи като 10 годишна, голямо тръшкане.

Общи условия

Активация на акаунт