"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Само Асен ми се вижда нормален

To пък много нормално някой мъж, който си заявила, че не харесваш, да ходи след теб и да ти набива "само аз те обичам".  Rolling Eyes

# 106
  • Sofia
Асен ми е супер жалък с тази обич към изперкалата лигла Симона  Sick.Та не се намери кой да й друсне един бой и да й дойде акълът  Crossing Arms.

Рая не е кльощава като Галя и Стела и оттам прави впечатление на дундеста,чак.Както и от неадекватното си обличане. Защо е нужно да се нацежда в тия опнати рокли  ooooh!,като нито бюст има, ни кокал се види, само гъз и корем стърчат Naughty

Кокича няма какво да го коментирам...такъв измекяр и все се подхилква под сурдинка.Комай им гледа сеира на всички как го обикалят и му подгъзуват  hahaha.

А на Лилянка родителите много соц. вила/жилище показаха  Shocked.Губери,каренца,перденца...пък тя с претенции на кифла  Mr. Green.Боби се осра с това викане в колата  по нея Stop

# 107
DiDi§ и при мен такива желания за саморазправа се събуждат като го видя Коко  #Cussing out
Спирам вече да го коментирам,поведението му отдавна мина границата на безумието и да се дразня,продуцентите не ме отразяват   hahaha
Как пък все на Рая и се нареждат нещата в работата,да видим как ще се оправдае този път след поредното нападение на мъж срещу нея  Thinking
Митко май ще си има проблеми заради жената на братовчед си,а майка му идвала да уреди наследството на общинското жилище   Joy
За Боби какво да кажа,пак сгъна горкия,има ли някой който да остана да не го е манипулирал за лична изгода,голям мъж с акъла на дете.Очаквах пръстен като се върна да се моли на Лили  hahaha
Симона горката,чак да я съжали човек,нали знаете каквото сам си направиш никой не може да ти причини  Mr. Green

# 108
  • I Love You 3000
Скрит текст:
DiDi§ и при мен такива желания за саморазправа се събуждат като го видя Коко  #Cussing out
Спирам вече да го коментирам,поведението му отдавна мина границата на безумието и да се дразня,продуцентите не ме отразяват   hahaha
Как пък все на Рая и се нареждат нещата в работата,да видим как ще се оправдае този път след поредното нападение на мъж срещу нея  Thinking
Митко май ще си има проблеми заради жената на братовчед си,а майка му идвала да уреди наследството на общинското жилище   Joy
За Боби какво да кажа,пак сгъна горкия,има ли някой който да остана да не го е манипулирал за лична изгода,голям мъж с акъла на дете.Очаквах пръстен като се върна да се моли на Лили  hahaha
Симона горката,чак да я съжали човек,нали знаете каквото сам си направиш никой не може да ти причини  Mr. Green

+1 Подкрепям изцяло мнението ти, само дето мен още не ме е хванало жал за Симона. Толкова дълго я чаках да си признае, че ми уби всякакви намерения да я съжаля. Съжалявам Асен в случая. Умно момче , кадърно(живя , работи или учи в Холандия) , да се чудиш какво харесва в Симона. Още помня онези думи С: - Винаги си бил по - разумен от мене.  А:- Не е трудно, слънчице. Въобще не е трудно.

А за Коко ставаме три , които искаме да го налагаме с чехъла по главата Simple Smile

# 109
+ 1 за чехъл по главата на Коко  Mr. Green

# 110
Асен ми е супер жалък с тази обич към изперкалата лигла Симона  Sick.Та не се намери кой да й друсне един бой и да й дойде акълът  Crossing Arms.

Рая не е кльощава като Галя и Стела и оттам прави впечатление на дундеста,чак.Както и от неадекватното си обличане. Защо е нужно да се нацежда в тия опнати рокли  ooooh!,като нито бюст има, ни кокал се види, само гъз и корем стърчат Naughty

Кокича няма какво да го коментирам...такъв измекяр и все се подхилква под сурдинка.Комай им гледа сеира на всички как го обикалят и му подгъзуват  hahaha.

А на Лилянка родителите много соц. вила/жилище показаха  Shocked.Губери,каренца,перденца...пък тя с претенции на кифла  Mr. Green.Боби се осра с това викане в колата  по нея Stop
всичко в дома им беше толкова старо и захабено,а баща и щял да става партия на Боби в бизнеса.Той няма пари да смени изтърбушения диван,щял да помогне на Боби

# 111
Малко му е на тоя лигльо, една войнишка кубинка 45 номер иска, пък белким му дойде акъла в тъпата глава  Mr. Green

# 112
  • Варна
Малко му е на тоя лигльо, една войнишка кубинка 45 номер иска, пък белким му дойде акъла в тъпата глава  Mr. Green
Да дойде пак бащата на Ани да го понатупа малко  Joy

# 113
Да се свършва вече с този Бранко , банален ми стана  ooooh!

# 114
+1. Не мога да го гледам вече. Окобено на рекламата с Рая. (Блякккк)

# 115
дано го види Галя да разбере ,що за стока е  ooooh!

# 116
  • Дубай
дано го види Галя да разбере ,що за стока е  ooooh!
Аз мисля че така ще стане Галя ще влезе и ще види какъв боклук е

# 117
Ако влезне Галя и види....ще повторят сцената с Марио и Рая. Ама няма да се учудя...еднакви ситуации, само актьора сменен

# 118
Другият вариант е да влезе Дани и да стане тупаник  Twisted Evil.

# 119
Другият вариант е да влезе Дани и да стане тупаник  Twisted Evil.
това ще ме зарадва повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт