"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Дано влезе Дани и да го ошамари  най - после

# 121
  • Варна
Той пък Дани един силен... Мани-мани! Ама дано го разкарат Бранко вече, че ми е мазен и неприятен!  Sick

# 122
  • Mediterraneo
... Бранко ...ми е мазен и неприятен!  Sick

Толкова анти мъж! Вярно, за всеки влак си има пътници, ама направо не знам какви жени харесват този тип мъже.

# 123
  • Варна
Попаднах на тази информация:
http://bgnews168.com/млада-звезда-на-българия-влиза-в-coфия/
Но ме съммнява да я привлекат  newsm78

# 124
ехеее,колко много сте изписали ,че и нова тема има.Теди май косата я прави секси,в лице не е толкова чаровна.
Снощната серия ми беше много дразнеща- пак тая коза,пак Коки...няма ли кой да му налее акъл в простата тиква.Вече и физиономията му ме дразни.Толкова ми е антипатичен вече.
Мислех ,че след като разбере ,че СИмона не е бременна Дани ще напусне работата при Бранко и ще се вземат с Рая.В следващия епизод гледам ,че Бранко пак налита на Рая,искаше ми се Галя да ги хване ,ама не го дават в промото.Това ще го проточат като бременността на Симона.
 А Симона хич не я съжалявам.Напълно си заслужи всичко,че и каквото се самосъжалява... направо ми идва да й бия 2 шамара,разглезена тийнеджърка,много дразнеща и тя.

# 125
  • SF
Аз мисля, че доста преекспонираха образа на Коки. Прост, тъп, недосетлив, самонадеян.... но той едва ли е измил себе си, за да се сети, че може да излее скъпите шампоани на момичетата и да къпе коза във вана, която се ползва от всички. Колкото и да е прост, се сещаш, че има проблем да се заведе открадната коза в обща квартира. И в квартирата не живеят някакви текезесари... Прекали се малко с изцепките на Коки и не знам с каква цел.

Дани и Рая вече ми писнаха. През 3 серии подновяват връзката си. Дани нали си падаше по Галя? Как му се изпариха чувствта и ако това е нормално, защо въобще ни занимаваха с тези прехвърчания на любовни искрици между тях?

Радвам се, че за една серия поне забравиха малоумната история с леля Гинче.

Някакви нормални момичета срещат Коки в парка с коза, с момиче и се разпалват да си разменят телефоните и да излязат с този разпасан цървулан. Айде, молявисе. Нормално е да се загледат в козата, но като вдигнат поглед към притежателя й, да им стане ясно, че с такъв точно не искат да се срещат. Дори и много яко да изглежда и да е супер привлекателен за женските мераци, фактът, че живее с коза.... вече не е сексапилен.

# 126
На мен страшно ми доскуча сериала,нищо интересно не се случва...За първи път Софи ми стан симпатична като се накара на Боби вчера.Писна ми от този Коки пълна скука.

# 127
  • SF
Софи се накара на Боби, точно както се вре във всички чужди работи. Не ми е симпатична.

# 128
 ooooh!

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 22:38 от Нарцис`

# 129
Един път да има право ,Боби много пресилено реагира. Outta Joint
И Рая ме дразни, и Стела ,и Дани-как пък не спря да се тръшка този. Sick

# 130
  • ГО
Еййййй, тоя Коки, много противен  Sick
Няма друг персонаж, от който и да е филм, който да ме дразни толкова много. Иде ми да го ударя не, ами да го затрия нейде. Няма такъв човек - отвратителен! Не може, не може да има такива хора, то бива, бива, ама целият филм ми опротивя заради него. Въобще не ми се гледа вече  Sick
Яко прекалиха сценаристите с тоя идиот.

# 131
  • Sofia
Скучно е вече - изчерпаха се, трябва да сменят актьорите - Галя, Бранко, Стела, Симона - тези няма да ми липсват. Като гледах промото Андре май ще е дотук.

# 132
А Марио какво му щукна пак? Май все забраненото търси той, не обича да е редовно всичко, горката Теди, но тя си е виновна, че му прости

# 133
Объркали сте се момичета,ирония беше съжалението ми,малко и беше на пиклата,едно каране само,сега ако тръгне и да се самоубива  #Cussing out
Промених си мнението и аз искам с кубинка  hahaha
MrsAlwaysRight линка не се отваря,кой е трябвало да е кандидат звездата  newsm78
Esmee мнението ти за любовчията Коко е същото като моето  bouquet Как може нормални хубави момичета да се заглеждат и да спят с този миризливец,не е истина  ooooh!
Марио хич и не го съжалявам,да не би да е заслужил друго отношение не само от Стела?  Crossing Arms

Редактирам се,ето новото разширено промо за довечера  bouquet
Сега пък четох,че Митко спял с чалгарката Анелия,нали уж гей беше  Joy

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 16:09 от policaykata

# 134
  • Варна
MrsAlwaysRight линка не се отваря,кой е трябвало да е кандидат звездата  newsm78
Нещо се е бъгнал линка.
Крисия искали да канят за гост-актьор. Ама Слави бил против  Confused Напоследък бТВ само нея промотират, съмнява ме да я дадат на конкуренцията...

Общи условия

Активация на акаунт