"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Тези луди ли са да вкарат горкото дете в този разврат и при тези пияници,това вече никак няма да е забавно.И аз не вярвам някой да позволи такова малко дете да влезе,хич и не и трябва такава "реклама"  Naughty

# 136
Аз мисля, че доста преекспонираха образа на Коки. Прост, тъп, недосетлив, самонадеян....

Не само на Коки, на почти всички персонажи ос*аха образите. Само Стела си е една и съща от появяването, с малки отклонения, по-точно при нея влизане в правия път  Laughing. Марина също си поддържа една линия, не са се сетили да я доокепезят още, може да я пазят за на края.
Боби, от улегнал, зрял мъж, шеф и хазяин, на който му трепереха само от един юмрук по масата, го направиха някакъв п***,, който всеки може да го завърти на малкият си пръст. Tired
София- мъдрата, здравомислеща съквартирнтка, приятелка и колежка, стана непоносимо мрънкало, дето само си вре носа в чуждото бельо. Twisted Evil
Рая - провинциалното момиче дошло в големия град, за да търси реализация. Чифтосаха я с кой ли не, като всички или се влюбват от пръв поглед в нея, или я изнасилват по коридорите. В същото време тя е толкова тъпа и заблудена, че изобщо не разбира какво и се случва и защо и се случва  newsm78.
Галя - успяла по един или друг начин, модел, със самочувствие и собствено жилища. Беше приютила приятел /Марио/ и изведнъж домът и се превръща в бордей, снимачна площадка, офис, бюро за наемане на персонал и терен за изнасилвания  ooooh!
Марио - ох, Марио! Мина през всички състояния на духа и физиката. Влюбен, мразен, мразещ, помагащ, отмъщаващ, воден за носа и водещ за носа Дон Жуан, който не преспа май само с козичката Гретхен и то може би, защото още не я е видял  Sick.
Дани - добро момче, спортува, снима и сваля мацки. Докато в един прекрасен ден не разбира, че е баща на половината бебета в София, ама не баш. Ту харесва, ту не харесва тази или онази, но междувременно няма нищо против да я поопъне, ако му се удаде възможност. После стиска палци да е бременна, за да може да се унижи да се хване на работа като портиер, при човек, който не понася. Но се налага и търпи, защото трябва да плаща квартира на майките на въображаемите си бебета  Crossing Arms

И така нататък, и така нататък.......по-голяма боза май не може да стане  Joy

# 137
Супер си ги описала, ЗориMr. Green

# 138
  • Дубай
Зори напълно им пасва

# 139
  • София
Как Марио да не е видял козичката? Нали той заедно с Теди и Стела я върнаха в цирка Simple Smile.

# 140
  • София
Коки на каква работа ще се връща... Нали го видяха, че той беше последен с козата? Ясно е че е той виновника

# 141
Коки на каква работа ще се връща... Нали го видяха, че той беше последен с козата? Ясно е че е той виновника

Е как...сега ще почне да се обяснява :
Аз.... изведох я козичката...на една полянка... да си попасе и ....ме нападнаха и я откраднаха..аз цяяяяла нощ съм обикалял да я търся .. бла бла бла  Laughing

# 142
А не,в промото Драго чая го уволнява,пак без работа остава да се чудиш защо ли  Joy
Иначе оправданието е все едно от неговата уста,идеално си го уцелила  bouquet

# 143
 Grinning Не го гледах промото, ама съм убедена,че ще се пробва  Crazy

# 144
Хахха чухте ли как Митко казва като цигане на братовчед си: Хаде де Хаде ..  Joy Joy Joy

Едит: Леле кой е този Андрей от къде излезе?Аз ли пак нещо изтървах?   newsm78 Ама направо се стреснах като го видях.Е*ахти и физиономията страшна. Shocked Авъхххххх..  Sick

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 22:37 от Baby.st.ss

# 145
Тоя Андрей сега да не вземе да отвлече Симона и да иска да я трампи за Лили...

# 146
Тва Коки как се подхилва на Митко, че чистел... все едно не е трайно безработен паразит. Тоя образ става вече сюрреализъм.

# 147
Имам чувството, че Стела малко е качила, дано се оправи момичето, защото беше поело по опасен път...

А на снимката в темата най-дясното момиче тя ли е?

Не знам защо, но съм с усещането, че Митето ще открадне жената на брат'чеда. Хахах докато го пиша и те се награбиха  hahaha утре ще пусна тото!

# 148
Оф тая Рая е мн тъпа бе ...сега беше момента се разбере  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 149
Хлебарка.  341uu

Общи условия

Активация на акаунт