"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ех, тоя Митачето, все го дърпа да краде чужди булки  Joy
И аз реших, че Бранко ще изхвърчи след писъка на Рая, но не би  Laughing

# 151
Така е, но факт - все още се шири мнението, че не трябва да се казват такива неща и да се бъркат в живота на приятели и близки Tired но пък как бързо я измисли хлебарката, чак останах изненадана  Laughing

# 152
  • I Love You 3000
Тоя Андрей сега да не вземе да отвлече Симона и да иска да я трампи за Лили...

Какъв Андрей ,бе хора? Онзи дето ги завлече с парите ли? Сега го пускам, не съм гледала.

# 153
Тоя Андрей сега да не вземе да отвлече Симона и да иска да я трампи за Лили...

Какъв Андрей ,бе хора? Онзи дето ги завлече с парите ли? Сега го пускам, не съм гледала.
Бившият на Лили (затворникът), всъщност не знам дали се казва Андрей, преди моя пост беше споменат като Андрей и аз така го написах...

# 154
  • I Love You 3000
.........
Бившият на Лили (затворникът), всъщност не знам дали се казва Андрей, преди моя пост беше споменат като Андрей и аз така го написах...

Сега видях сцената с телефона. Пише Адриан. Викам тоя Андрей, за какво да отвлича Симона, не му ли стигнаха парите дето ги замъкна.

Едит: Луда ли съм или ми има нещо - защото ме хвана жал за Коко. newsm78 Тоя Чая го направи дар - мадан. Ама много се вживя наистина Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 23:34 от Chris_Ch

# 155
  • Варна
Хахахахаха Марио само с Гретхен не спал, я ги вижте на снимката над темата как флюбино се гледат... Grinning

Рая НЯМАМ думи...... Коки и той.... Асен свестен.... Да бе, Симона толкова пъти го унижи и той пак до 4-буквието й.... Боби и той ме дразни....

Май Сабинка някак реално гледаше на нещата и не си затваряше очите....

# 156
Имам чувството, че Стела малко е качила, дано се оправи момичето, защото беше поело по опасен път...

А на снимката в темата най-дясното момиче тя ли е?

Не знам защо, но съм с усещането, че Митето ще открадне жената на брат'чеда. Хахах докато го пиша и те се награбиха  hahaha утре ще пусна тото!

Мда и аз това коментирах преди няколко страници. Уж е Стела...ама...някой е прекалил с фотошопа  Laughing Laughing Laughing

# 157
Драго Чая се вживя, ама наистина си изигра ролята както трябва, а Коко пак се хилеше като тиква   Laughing

# 158
Драго Чая много добре си изигра ролята Peace
Ние ходихме на този цирк като беше в София, но козичката нещо не си я спомням  newsm78 ако знаех, че ще е такава звезда щях да съм по-наблюдателна  Mr. Green

Мда и аз това коментирах преди няколко страници. Уж е Стела...ама...някой е прекалил с фотошопа  Laughing Laughing Laughing
Направо е хубава тук  Peace

# 159
  • I Love You 3000
Драго Чая много добре си изигра ролята Peace
Ние ходихме на този цирк като беше в София, но козичката нещо не си я спомням  newsm78 ако знаех, че ще е такава звезда щях да съм по-наблюдателна  Mr. Green
........

Може и да си я хванала когато е била отвлечена Laughing Laughing Laughing

# 160
Малко му беше на Коко,не съм вярвала че така ще се кефя на Драго чая,добре го насмля  hahaha
Рая колко е безочлива,страх я е да не си загуби „кариерата”,а за приятелството с Галя хич и не и пука  ooooh! Ако имах такива „приятелки” да съм ги #2gunfire досега  Naughty
Това не е Андрей,и онзи мязеше на мутра,ама този верно рецидивист изглежда,нищо не му разбрах след боя,утре може да го пусна само там да чуя пак  newsm78
За  Стела не съм аз виновна,така си седи и снимката в групата във фейса,но си е буквално гротеска  Shocked Как пък не отвори на Теодора очите след постъпката на Марио не знам,нали уж много устата го раздава или така и отърва,ако е сам я няма тръпката  Laughing

# 161
Крисия може да я вкарат като дъщеря на Дани от ученическа любов в Лом   Mr. Green hahaha

# 162
Аз харесвам Коки, въобще не ме дразни и ми е по някакъв начин забавен.

Преди много ме дразнеше Стела, беше ми адски противна, но в последно време не ме дразни изобщо. Искам тя да е с Марио, а не онова пискливото Теди.

Липсва ми Сабинчето.

Знаех си, че Митачето ще награби жената на братчед си, не му прави чест.

Асен е прекалено свестен. Аз също, подобно на Симона не бих го харесала. Направо си го представям задушаващ, скучен, обясняващ се вечно в любов, преследващ.. много досадно.

Идва ми да й забия един в лицето на Райчето. Голяма приятелка, няма що. Можеше да поговори с Галя, да й отвори очите. Направо я съжалявам Галя, че е толкова наивна.

# 163
  • I Love You 3000
Крисия може да я вкарат като дъщеря на Дани от ученическа любов в Лом   Mr. Green hahaha

Стига бе, хора. Това ще да е някаква жълтения, като онази с Митко бил гей. Онзи ден Марио публикувал снимка с нея в сайта им. Уж , че я срещнал някъде и се снимал с нея. Не ми се вярва да въвлекат това малко момиче в тази простотия. Нали после ще иска да се гледа. Как ще й обяснят другите неща , който ще види покрай себе си в серията? Току виж Дани пак се разгологъзил по хавлия или  Марио , или Митко (който днес разсъблякоха за пръв път. Еми спрямо другите двама е по-хубав, дори и с татусите Simple Smile ). Или пък види как се млатят Бобито и пандизчията . Или отвлекат Симона или тръгнат да я самоубиват, примерно. Току виж пък и Рая пак я налазили "хлебарките".
Ако хвърлят едно дете, ей така да си правят ПР на негов гръб, ще е върха на пошлотията. Тогава вече ще спра да го гледам!  Naughty

# 164
Тази Лили ми е доста антипатична #2gunfire като държание и като цяло. Сетих се че беше участвала и в друго реалити, май при Камелия, където ходеха по срещи, явно се опитва да стане известна ooooh!
Не знам защо, но Боби ми се струва много секси Laughing, въпреки че е доста по-възрастен, малките лигльовци не ми харесват Thinking, иначе Митко е сладък, но ако не си отваря устата, с този мек акцент да паднеш от смях hahaha
На вас кой мъж ви допада най-много newsm78? Само на мен ли ми харесва Боби, май ми напомня за някого и понеже е по-грубоват и мъжкар Laughing

Общи условия

Активация на акаунт