"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
А Коки наистина е като бавноразвиващ и къде му намират тея смешни дрехи, даже боксерките му на картинки и котки и все е облечен като клоун...зелено, жълто, червено...а сега и той пуска няква петниста брада Laughing

# 541
На мен пък не ми беше забавна сцената с Коки и Митко. Исках по-бързо да минава да дават друго.

# 542
Много се смях просто  Joy Joy Joy Joy Тези двамата, този път разведриха обстановката. Митака горкия с орли се бил, вика те ме биха, ама и аз се бих. Ради с облака ги чакал... Серията беше страхотна. И на мен светата троица (+1) Галя, Бранко и Рая хич не ми липсваха. 

# 543
  • Дубай
Смях се от сърце с Коки и Митака
Стелка уж харесва Марио а като видя бащата на Теди очичките и светнаха
Марио как хубаво насади Теди не че ми хареса ама тя прекалява пък и всички я предупреждаваха за него.
Марина мали де го намери тоз плужек много грозен. 

# 544
Не одобрявам постъпката на Марио.  Naughty Той си го заслужи всичко това, дори му е малко!!! #2gunfire

# 545
  • somewhere near the sea
Бащата на Теди не играеше ли в един епизод на "Съдби"-те. Беше учител и забременяваше ученички наред.

Стела е имала живот не по различен от този на повечето днешни момичета, които са израснали с опита от "улицата" (нямам предвид уличници, а това, че им е липсвало семейството.) "Хранят" я със същото, което правеше и тя. Марио също. Но колко патетично звучи "Животът е виновен да съм такъв!"

Митко и Кокича просто се напиха зверски. Малко пресилено ми дойде Митака да се качи на облака от две дръпвания. Аз помислих, че Росето го е качила на облака, пък то....

# 546
Че какъв фитнес инструктор е бил тоя свирчо, кльощав на Марина Laughing...потресавашо дразнещ е...бухал на акото ли се вика Sickнямам думи, Марина уж много серт и капризна, с тоя царвул ли намери да спи! А тая Лили за какво я държат за фон, даже реплики няма, само се е залепила като пиявица за Боби и не пуска, ходи си навафлена и с израстнал корен  #Crazy Какво пък и харесват на тая Стела newsm78, а бащата на Теди, млодолик, да и явно загорял коцкар, ама с тоя перчем зализан, кво му харесвате, майката не я забелязах даже как изглежда newsm78 Това ще е върха на наглостта, освен гаджето ти, да забият и баща ти и то неустоимата Стела hahaha Тедито ще се гръмне вече  #2gunfire Joy ще има да мята бясно перчема пак и да се ъ
тръшка hahaha И как възможно да се филмираш така от едно плацебо (то орли ли не го кълваха, облаци ли не летяха  Laughing) или тва е от тревата и алкохола, то бива да се въобразиш толкоз...този сценарии със спермодарителите и лекарствата съм гледала и другаде май, Приятели май newsm78

Щом от захар и вода чак облаци им се привиждат, не знам ако беше друго... ooooh!

Сценаристите са много зле...искаме да гледаме български филми, но всичко е крадено  Peace

Лили да я махат вече  Peace

# 547
Стела голяма помия ще излезе,сваля се с бащата на Теодора. #2gunfire Това е вече простоооо...Аз си мислех ,че след снощната ситуация като видяха къде живее Теодора ,родителите й ще си я вземат обратно ...
От Коко добре за хапчетата ,очаква се всичко от него.Ама от Митко.. Joy Бил на облак ,много се смях  hahaha Какви идиоти.

# 548
  • София
Вкъщи култовата реплика беше на Митко: "Пуснали са диви петлета на борсата!" и това докато девойката на братовчеда го влачеше към онова мазе.
Днес детето ми звъни по телефона и между другото ми казва :"Знаеш ли, че са пуснали диви петлета на борсата?!" - веднага ме разсмя. 😃

# 549
# 550
Митака яхва облаците ,заради тревата, онзи му вика по-полека,че е много силна, та затова положението беше такова при него  Mr. Green

# 551
И после смяната на крушката го довърши  hahaha

# 552
  • Gotham City
Самовнушението им дойде в повечко, не друго. Била съм свидетел, как на две пикли дават аналгин, уж екстази и много се изложиха момичетата.  Peace

Стела с цел го прави това с бащата на Теодора.  Не мога да кажа "Оффф гледай я пък тая" , защото той е зрял мъж, със семейство, с дъщеря дори по-голяма от нея, би трябвало той да е отговорния от двамата

# 553
Awesome user name
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Плацебо
Виж това е интересно ,така че и аналгин да им дадеш внушат ли си го край...

# 554
Струва ми се,че на Теодора баща и има някаква цел,да унижи Стела примерно.Или някой ще ги завари.Не ми се вярва да стигнат докрая или поне не ми се иска Wink

Общи условия

Активация на акаунт