"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • И аз не знам къде
Е именно за срещата.  Стела си е подличка, и без повод ще и върне ей така за нещо,за добро утро.

# 571
  • I Love You 3000
Коя от стаите в квартирата е свободна?
На Коко, на Събина, на Теодора, сивата на Стела, София и Боби са заети. В коя стая настаниха родителите на Теодора?

Остана тази на Симона (Рая) . Между тази на Стела и Събина(Митко). И аз се чудих вчера , ама като ги сброих си дойдоха.  Mr. Green

# 572
  • Варна
Коя от стаите в квартирата е свободна?
На Коко, на Събина, на Теодора, сивата на Стела, София и Боби са заети. В коя стая настаниха родителите на Теодора?
Коко, София и Боби са си в стаите. Теодора е в розовата (на Поли), Митко е в на Рая/Симона стаята, Стела е в на брат си стаята, а свободна е тази на Сабина  Peace

Забавляваха ме двамата олигофрени, но не беше чак да се заливам от смях...
Не ми е интересно нещо... Все едни и същи сцени, само понякога променят актьорите
Скрит текст:
Мари добър и влюбен в Сабина/Стела.
Марио кръшка на Поли/Теди с Рая/Стела и сега Поли/Теди прави мръсно и се троска на Рая/Стела
Митко целува жената на Коки/братовчед си, после спи с Ками/Роси, докато убеждава Коки/братовчед си, че жена му не му изневерява.
Сега пък бащата на Дани/Сабина бил тежко болен.

Този на Марина... Много отвратен!  Sick На мен ми прилича на муфтаджия/авантаджия. А колко лошо впечатление ми направи това със сметката в заведението  Rage Противно същество е (въобще няма да коментирам бухал, мухал и каквото и да е там)

Аз едно не разбирам... Как пък всички мъже по Рая и Стела се захласват?!! Не са някакви магнетични.... Е, хубавки са, ама чак пък толкова не са!  newsm78 Те двете имат най-много бройки в сериала... Ох, що ли ги мисля и аз...  ooooh!

# 573
Според мен Стела иска да направи мръсно на Теди, а и бащата не е лош.
Най - вероятно само ще се целунат и Теди ще ги види.

# 574
Аз едно не разбирам... Как пък всички мъже по Рая и Стела се захласват?!! Не са някакви магнетични.... Е, хубавки са, ама чак пък толкова не са!  newsm78

И аз това се чудех... Изневеряват на Галя, Поли и Теди с Рая и Стела.  hahaha

Ама като се замислиш често и в живота е така. Официалната е красива/успяла, а любовницата някаква обикновена.
За мен е мит, че мъжете изневеряват с по-хубави и успели жени.  Peace

# 575
  • Sofia
   За мен, обаче, Рая чисто физически е една от най-красивите актриси в сериала, да не кажа най-красивата, така че... Wink

# 576
Рая е красива, но не харесвам стилът и на обличане.
Единствено тя има нормално тяло, другите са като изсушени скумрии. (изключвам София, разбира се)

# 577
  • Sofia
   Да, наистина повечето момичета са доста слабички. На мен и Галя много ми харесва, но в тялото е много изпита – на фона на слаботелесната ѝ структура, главата ѝ изглежда огромна. Липсва симетрия някак.

# 578
Красотата е нещо субективно...но на Стела като й видя краката мижам...

# 579
  • Варна
Аз не казвам, че не са красиви... Просто не са магнетични... Има такива хора - красиви са, но някак с нищо не изпъкват. А има и пухкави момичета (например!), които те очароват с визия и излъчване.

# 580
Като гледам снимки на Рая и Стела в реалния живот са доста по - красиви, отколкото в сериала.

# 581
Много недомислици има на уж реалити сериала.
Родителите на Теодора имат заведения по морето, а дъщеря им живее в стая и  с 10 съквартиранта и има опашка пред банята.
Обикновено децата на морските бизнесмени си наемат гарсониера за по 300-350 месечен наем, който преспокойно могат да си позволят.
Образите като Коко няма да изкарат и 3 месеца в София.
Като нищо не работи,как има  пари има за дискотека през вечер.......растат по дърветата парите в Берковица и доста си е набрал Simple Smile

# 582
  • Варна
Определено не се връзва майка ми и баща ми да имат заведения и хотели ли бяха, а аз да се гъчкам със 100 човека в една квартира и да работя като DJ.....

А що се отнася до Стела, според мен нейното е, защото й е кофти, че няма семейството, което Теди има....

# 583
Нямам търпение да почва  Whistling

# 584
София: Кво ще правиш там, ще зачеваш ли? Mr. Green Не знам за провокативното облекло на Рая, ама на Стела прозрачната нощница, през която й се виждат бикините.... Rolling Eyes Рая поне ходеше по потници и шорти.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 22:32 от Fray

Общи условия

Активация на акаунт