Хайде, покажете си спалните 8

• 166 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
а също и отдолу гледахме да не е е претъпкано до ръба, а да има малко място между нещата в раклата и самия матрак, за да има въздух.
Моята беше чисто празна. Никога нищо не съм слагала там. Отварях я само за да чистя. Мухъл точно не видях, но повдигащият мехънизъм започна да ръждясва , по матрака станаха някакви петна и имаше неприятна слаба миризма. Изобщо не изчаках да стане силна, но си отиваше към мухлясване работата.

# 616
  • София
В този ред на мисли, бихте ли споделили от кои марки матраци сте доволни?

# 617
Чисто луда, след споделеното от теб още повече започнах да се притеснявам. На мен обаче мястото под леглото ми е много важно. Живеем в малък апартамент и всеки сантиметър си е ценен

# 618
  • Пловдив
Няколко пъти вече попадам на мнения за мухъл под латексови матраци Rolling Eyes Ние сме с такива 4 година вече и нямаме проблеми.
Под тях са извън сезонните дрехи във вакуумни пликове и са почти до ръба... Отварят се, когато се сменя спалното бельо - т.е. един път седмично за около десетина минути:rolling_eyes:
С куп алергии съм и спорите на мухъла, дори и невидим ги усещам, та със сигурност няма проблем с матраците...
Да не би в помещението влагата да е по-висока и заради това да се получава мухъл?

# 619
Матракът ми от три години е Магнифлекса,много съм доволна!

# 620
И аз нямам мухъл под спалнята...десета година.
И според мен зависи от помещението, дали е предразположено да задържа влага.
За матраците има отделна тема.

# 621
Да, и аз мисля, че много зависи от помещението. Ако има влага, веднага ще се отрази.

# 622
Нямам влага. Откакто метнах на контейнера и матрака и леглото сандък, всичко е ок, сигурно има 7-8 г.
 Аз наистина съм леко луда, поне по отношение на чистенето. Проветрявам, мия, пера, хвърлям...много хвърлям.🤪

# 623
  • Mostly in my mind
Нямам влага. Откакто метнах на контейнера и матрака и леглото сандък, всичко е ок, сигурно има 7-8 г.
 Аз наистина съм леко луда, поне по отношение на чистенето. Проветрявам, мия, пера, хвърлям...много хвърлям.🤪
наскоро в една фейсбук група, по повод книгата "Магията на подреждането", нарекоха това състояние окр. Ама и аз съм същата. За мен това е уют и здраве. Simple Smile

# 624
Не разбрах това за сандъка...

# 625
  • Mediterraneo
Хвърлила е спалнята с ракла отдолу?

# 626
А, да..сега разбрах. Благодаря.

Аз пък не стродам от мания да чистя. Не бих си причинила вече легло с крака..нещо не ми се гонят топки прах през ден от под леглото.. Е🙂

# 627
Не бих си причинила вече легло с крака..нещо не ми се гонят топки прах през ден от под леглото.. Е🙂
Точно затова поръчах с раклата. Първото беше така модерното тогава ниско с големи бордове. За две седмици си посиних краката да се блъскам в тях, а и се изкилих да вадя мъхове отдолу и му казах чао🤪
Таблата е голяма и фиксирана за стената, към нея има захванати висящи шкафчета. Така, че сменям само "поставката" за матрака.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 15:35 от Чисто луда

# 628
Добре , че е роботът да чисти под леглото . Иначе и аз предпочитам с повдигащ мехенизъм , винаги имам нужда от още място за багаж .

# 629
  • до най-прекрасния мъж
Добре , че е роботът да чисти под леглото . Иначе и аз предпочитам с повдигащ мехенизъм , винаги имам нужда от още място за багаж .
Ей това е много вярно. Колкото и място да имам, все го уплътнявам. Под моето легло не можеш игла да пуснеш. Всичко е натъпкано с какво ли не. Скоро преподреждахме, та освободихме малко място, но иначе винаги има какво да "метнем под леглото, та да не пречи".

Общи условия

Активация на акаунт