Хайде, покажете си спалните 8

• 166 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Това е т.нар. "Окачен таван". Не е толкова скъп, както и сложен за изпълнение. Прави се от гипскартон. Отдолу се оставя място за прекарване на инсталация за лунички /осветителни тела/. Формата изцяло по ваш избор.

Ето това е у нас /частично се вижда/, но сега ще го махаме, защото ми омръзна. Придава интересно стапаловидно разположение на светлината и обем на стаята.

Скрит текст:

# 136
При бели мебели в спалнята, какъв цвят ламиниран паркеет сложихте ?

# 137
  • Някъде на път....
При бели мебели в спалнята, какъв цвят ламиниран паркеет сложихте ?

Зависи от стила на мебелите и от цветовете на стените и тавана, все пак!  Peace
Цветовете принципно се избират комплексно за да има завършеност на интериора.

# 138
Големи дилеми за избора на спалня и гардероб може ли да ми препоръяате магазин или фирма за изработка на мебели за спалня ?

# 139
Цоп  smile3535

От нашата спа.ня има само .ег.о и шкафчета и за това идвам да че,пя идеи за нейното довъ,шване  Hug

# 140
  • София
Здравейте,
От години сме в апартамента, но все нениоставаше време да си поръчаме нова спалня. Та сега момента назря.
Стаята ни е достатъчно голяма и още преди да се преместим си поръчахме гардероб на цялата стена от край до край. Това сега ме улеснява.
Трябва да поръчам по голяма спалня 280/200, нощни шкафчета, бюро за мъжа ми, шкафов с чекмеджета и тоалетка.
Моля кажете, ползвате ли тоалетка. Никога не съм имала такова чудо и се колебая дали да поръчам. Иначе имам извод за осветление за огледалото на стената. Чудя се дали да не направя един цял шкаф - 280см по дължината на едната стена с вратички и чекмеджета, но да си има и едно огледало с осветление за всеки случай?
Бихте ли ме посъветвали, какви са най новите тенденции и кое според вас е най практично?

# 141
Тоалетката поне за мен е мъъничко старомодна, но пък ако много обичаш да се гримираш, ще ти е голям кеф.
Живо ме интересува от къде поръчахте гардероба? Ние точно това искаме, защото имаме достатъчно голяма спалня, а дълбочината на гардероба може да бъде до 90 см, но ни казаха, че това не било практично. Честно казано не намерихме нищо, което да ни хареса готова, а мебелните фирми много ни бавят със сроковете.
Задължително е едно голямо огледало , за осветлението зависи, колко е осветена стаята, но аз планирам да  сложа и ще сложа осветление в самия дрешник - гардероб - смятам да сложа две големи огледала на вратите на гардероба от вътрешната страна и така, че мога да ги осветявам и с осветлението от гардероба.  Party

# 142

Twisted Evil Опитвам се да кача снимки и да покажа  и нашата вече готова спалня..но нещо на снимка.бг не бачка редакцията на аблума. Снимките се качват завъртяни и не мога и да ги оправя...за което ме извинете Blush ooooh!

Здравей! Какъв цвят е ламината? И на коя фирма е? Много ми хареса.

# 143
# 144
Момичета, преди време някоя от вас пусна спалня с гардероб от Икеа, система Pax в бяло, рових назад, но не намерих, ако някой се сеща да пише  Hug

# 145
  • Burgas
Момичета, преди време някоя от вас пусна спалня с гардероб от Икеа, система Pax в бяло, рових назад, но не намерих, ако някой се сеща да пише  Hug

Да не е било в темата за Икеа - ето тук пост 475 е гардероба на iv4i_79

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=891355.465;topicrefid=20

# 146
Момичета има някой от вас матрак на фирма Екон, д ами препоръча твърд матрак откойто е доволен че не мога да стигна до тяхното представителство в София да ги пробвам а ми трябва спешно ?

# 147
  • Раковски
Мисля, че корала и е твърд, правя сравнение с един матрак на тед който заменихме с корал като матрака на тед се водеше, че е средна твърдост.

# 148
Благодаря ти шадоумен Simple Smile

И още един въпрос ми изникна, монтираха ни подматрачна рамка с повдигащ механизъм но отдолу дето трябва да се вдигне няма какво да се хване за да се изтегли. Та какво да сложа има ли специални приспособления за целта или няакъв колан да си направя незнам и аз , нищо не ми идва на ум ?

# 149
  • Раковски
Или се хваща директно рамката и се вдига или връзвате здрав колан, някой подматрачни (виждъл съм го рядко) имат заварено желязо (7-8 мм дебело) извито като дръжка и ползваш него.

Общи условия

Активация на акаунт