Хайде, покажете си спалните 8

• 167 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Materasso natur comfort 22h.
Това пише на етикета.

# 286
  • София
Благодаря ти, ще го потърся в нет-а.

# 287
  • Варна
Здравейте момичета, много интересна темичка! Не знам дали въпроса ми е за тук, но търся мнения за спалните на  http://meshe.bg/. Някой има ли впечатления за качеството. Във Варна нямат представител, видях че имат фирмени магазини в:
Скрит текст:
Гр.КЪРДЖАЛИ
ул.Сан Стефано 32
Gsm : 0896 878 879

Гр.ШУМЕН
бул.Симеон Велики
( срещу  магазин LIDIL)
Gsm : 0898 592 628

Гр.АЙТОС
ул. Карагеоргиевско шосе
(двора на автотранспорт Айтос)
Gsm : 0898 412 801

Гр.Бургас
ул.Индустриална 88
(срещу затвора)
0898412800
Предварително благодаря!  Praynig Hug

# 288
здравейте! и аз да питам нещо.... искаме да си проектираме легло в съливер, но май там не правят подматрачни рамки. може ли да ми кажете се правят или продават здрави и качествени в пловдив. благодаря ви предварително Simple Smile

# 289
Ще се радвам да споделите за осветлението в спалня, ако няма централна класическа лампа. Мисля го така:
- 2 нощни слаби лампи, за четене идеално
- Скрито осветление под гипсокартон само на късите страни(345см)
- На същия гипсокартон да има луни, могат да се насочват и да са като ярко при нужда. Не знам колко броя са Ок.
Някакво такова, но само на 2 срещуположни стенички:

# 290
Здравейте! Харесала съм си боксспринг тапицирана спалня - желанието ми за такава е, че трябва да е по-висока от стандартните, в никакъв случай не искам да е дървена. Бихте ли ми казали вашите съвети дали да е по поръчка или някой от магазините - Комо, Айко и т.н. на база впечатления и опит. Ако имате и предложения за поръчки някъде, ще се радвам да чуя вашите отзиви (гр.София)

# 291
Ето я и моята спалня, още в работен процес, няма гардероб и тоалетка, леглото дамаската, която избрах на екрана на компютъра изглеждаше кафява, а на живи лилаво-розово - много ми хареса Heart Eyes
Като я завърша, пак ще пусна снимки.

# 292
  • София
Чудесно става, No_frame bitch! Покажи пак като я завършите.
Rumii Iglesias, аз също дълго търсих високо легло, но исках да е и с повдигащ механизъм за да ползвам раклата отдолу, пък и с тапицирана табла..., не намерих и затова поръчах. Много съм доволна сега Grinning, побирам сума багажерии!
Качвам и аз снимки от моята спалня Wink

# 293
Тасиа, страхотна спалня, това синъо ми е любимо Heart

# 294
И на мен ми харесва. И синьото!!! Разкошно е.

# 295
  • София
Благодаря ви! Simple Smile
Нямам полилей още, но поне знам какъв искам Grinning, от тези с патешките пера. Също искам дървени щори да добавя на прозорците, че само с тези бели перденца ми е светличко сутрин...

# 296
  • In transit
Страхотна спалня! Two Hearts

# 297
  • гр.София
Нашето легло е такова

височината е 57 см с матрака-много е удобно PeaceПод матрака има достатъчно място за съхранение. Това 75 см.височина с матрака дори не мога да си го представя  Rolling Eyes

Много ми хареса леглото. От къде сте го взели? И на нас ни предстои обзавеждане на спалня и разглеждам различни варианти. За гардероб обмисляме да вземем ъглов и да сложим надстройка над леглото, защото стаята не е много голяма

# 298
И аз обмислям вече спалнята, макар, че засега ни предстои да завършим банята, да слагаме подови настилки, да боядисваме, кухнята да слагаме. Стаичката е много малка, и съм намислила надстройка над леглото, ъглов гардероб, и леглото задължително да е тапицирано, че сега имаме по-просторна спалня, но краката ми са вечно сини, че се удрям в ръбчета на нашето легло, пък в другия апартамент ще имаме още по-малко място за минаване, и не ми се мисли там какво ще се случва с краката ми. Намислила съм и малко ъглово бюро, тоалетка и скрин, всичко съчетано в едно, срещу леглото, но още обмислям, не бързам. По поръчка всичко ще е със сигурност, че с такива размери всичко това да намеря не ми се струва възможно. Това не харесвам на НС, че стаичките са кутийки, и човек е принуден да прави мебелите по поръчка, за да направи нещо функционално.

# 299
tasia, страхотно легло! Точно това, което си представям. Ако е удобно, би ли ми написала някакви координати за изработка, може и на лично.
borka01, вашето легло също много ми харесва. Ще се радвам да споделиш откъде е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт