Хайде, покажете си спалните 8

• 167 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Тези разстояния ми се струва, че са за американските стандарти, рядко се спазват в Европа Simple Smile

# 331
Това за височината на горен ръб на леглото ми се стори пообъркано и на мен,дори и по американски стандарти Stuck Out Tongue според мен 60см е г.д. максимума в.за легло ,от там нагоре ще трябва съпало за да се метнеш отгоре.

# 332
  • Варна
Освен височината от 90см за леглото, която е за хора над 2.50, според мен и друга грешка има. На първата картинка минималното страничното разстояние е 66, а на последната 91см. Доста съществена разлика. Но последната и тя може да е за гигантските хора с леглата от 90см.

# 333
Може би при двойно легло и две отделни правилата са различни.
Но така или иначе ми се струват завишени.

# 334
Нашето легло с височина 66 см с матрака ми е перфектно - хем ми е приятно да съм нависоко, хем побирам един куп глупости отдолу. 10 см е по-ниско от масата за хранене. За протокола, аз съм 1.75, мъжът ми е съвсем малко по-висок от мен.

Много харевам ренесансовите легла, които са качени на подиум и имат балдахин.  Heart Eyes Нямаше как да го пресъздам в стайчленце 11 м2, щеше да стои смешно, но в друго жилище - определено бих.

# 335
  • USA
Моето е 80 см високо и ми е добре.

# 336
90 е в инчове, не знам защо са го превели в см.
Макар че високото легло наистина е по-удобно за лягане, но не чак толкова  Wink. А на последната картинка стаята е за деца и трябва да има малко повече разстояние.

# 337
Уау, ако 90 е в инчове, то тогава в сантиметри минава 2 метра. Simple Smile

Не харесвам спални, които са на педя-две от земята, имам чувството, че направо на нея съм легнала. Нашето легло също е високо, около 70 см с матрака и много ми допада, супер удобно е.

# 338
 Grinning, ами така съм го написала, но имам предвид, че са забравили данните в инчове отпред, няма ги както на другите снимки. Обикновено дават осреднени размери на височината към 45 см. Нашата е около 65 см. и смятам, че е много удобно. Ако ме боли кръста и трябва да ставам от ниско легло по хотелите, тогава ми става кристално ясно предимството на високите легла.

# 339
  • София
Нашето легло с височина 66 см с матрака ми е перфектно - хем ми е приятно да съм нависоко, хем побирам един куп глупости отдолу.
А това е тооолкова енергийно погрешно..

# 340
Нашето легло с височина 66 см с матрака ми е перфектно - хем ми е приятно да съм нависоко, хем побирам един куп глупости отдолу.
А това е тооолкова енергийно погрешно..
В смисъл? Алтернативни алабалистики някакви или нещо за енергийната ефективност на дома? Ако е първото, не благодаря, не желая да влизам в такива разговори. Ако е второто - с удоволствие бих прочела по въпроса, макар че така или иначе имаме добра подова изолация и не виждам проблем.

# 341
  • до най-прекрасния мъж
Фън-шуи. За който вярва...

# 342
Не знам какво казва фун шуй, но аз много зле спя на легло, което е празно отдолу. Все имам чувството, че нещо ще се протегне и ще ме пипне Joy

# 343
Момичета, да ви попитам за матраците  за спалня от метро, някой има ли впечатления, в момента има 2 на цената на 1, марката е тед сан марино релакс, дали са хубави, купувал ли е някой?

# 344
  • Варна
Здравейте,
преди време бях запитала дали някой си е поръчвал спалня или спален комплект от meshe.bg
Предстои ни покупка на спалня, има в сайта интересни варианти, но са ми непознати като фирма, а освен това в нашия град няма техен магазин. Ще се радвам да споделите впечатления. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт