Крем за около очи - 7 тема

• 172 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Тед., благодаря  Hug
Аз много харесвам кремовете за лице на марката и понеже ми предстои купуване на нов крем, смятам да купя направо в комплект с околоочен. Grinning

# 331
  • sofiq
Тед., благодаря  Hug
Аз много харесвам кремовете за лице на марката и понеже ми предстои купуване на нов крем, смятам да купя направо в комплект с околоочен. Grinning

Аз си взех този ,излиза супер изгодно като цена Peace

http://www.marvi.bg/komplekt-za-pat-skincode-essentials-zashtite … -15-ml-13635.html

Аз също много харесвам продуктите на марката които съм ползвала,сега искам и измивния гел,има го в промо пакет и ще се огледам за него по аптеките.

# 332
Благодаря, изглежда много добре този комплект и е на много добра цена, мисля да го взема. А измиващия с какво е в комплект ?

# 333
  • sofiq
Благодаря, изглежда много добре този комплект и е на много добра цена, мисля да го взема. А измиващия с какво е в комплект ?

С още един измиващ,стига да намеря с кой да си го поделя бих го взела.
http://www.marvi.bg/promopaket-skincode-essentials-nejno-izmivas … 125-ml-13370.html

# 334
Кожата ми е суха и не е подходящ за мен, иначе веднага бих се включила  Hug
Благодаря отново. bouquet

# 335
Кожата ми е суха и не е подходящ за мен, иначе веднага бих се включила  Hug
Благодаря отново. bouquet

Атрактивен пакет наистина на супер цена, но едва ли е изобщо подходящ за мене - поради възрастта ми 31 години и поради това, че съм със суха кожа.

# 336
Здравейте. Кажете ми от кой хидратиращ крем сте доволни.. Сега съм с този на Талго за комбинирана кожа, много го харесвам и се чудя да не го подновя.  newsm78

# 337
Здравейте,  имате ли мнение за тези два крема Нукс NUXE Нирванеск Околоочен Крем и NUXE Creme Prodigieuse Хидратиращ ? Трябва ми крем за 28 г, като от около две седмици забелязвам кръгове, никога до този момент не съм имала. Основно търся нещо срещу тях и за изглаждане на фините линии. Ще съм благодарна, ако ме насочите кой да купя. В момента са и на промоция.

# 338
Здравейте,  имате ли мнение за тези два крема Нукс NUXE Нирванеск Околоочен Крем и NUXE Creme Prodigieuse Хидратиращ ? Трябва ми крем за 28 г, като от около две седмици забелязвам кръгове, никога до този момент не съм имала. Основно търся нещо срещу тях и за изглаждане на фините линии. Ще съм благодарна, ако ме насочите кой да купя. В момента са и на промоция.

Присъединявам се към въпроса за този крем. На добра цена е и ми звучи доста добре според описанието му и е за 28+, тоест става и за моята възраст 31.

# 339
От десетина дена съм с този околоочен:
http://www.farma.bg/product/4400/yuserin-okoloochen-krem-protiv- … -cream-15-ml.html
Имам чувствителни очи склонни към подпухване и чувствителна кожа.Не ми дразни,средно гъста текстура,без аромат.Разнася се леко,попива по-бавно.Но за първи път околоочен крем ми редуцира подпухването под очите  Shocked Шашнах се .Досега никога не съм имала чак такъв успех в тази насока.Преди да започна да го ползвам имах няколко сутрешни зверски подпухвания.Беше странно и гадно.Ей този крем ме оправи.Има тестери в големите аптеки за който иска да пробва.Аз така направих  Peace

# 340
bubka:), за каква възраст е крема? Притеснява ме да не взема нещо прекалено силно и да стане обратния ефект. Лятото направих така с крем анти ейдж Юсерин, 50 фактор и вместо да изглежда по-млада и озарена кожата, имах уморен вид.

# 341
bubka:), за каква възраст е крема? Притеснява ме да не взема нещо прекалено силно и да стане обратния ефект. Лятото направих така с крем анти ейдж Юсерин, 50 фактор и вместо да изглежда по-млада и озарена кожата, имах уморен вид.

Именно и аз се страхувам от това и още не смея да взема какъвто и да е крем против бръчки за лицето ми. Страх ме да не се получи "ефектът на доминото" и да се състаря преждевременно, макар в момента да не ми се личат годините, макар да съм на 31.

# 342

Именно и аз се страхувам от това и още не смея да взема какъвто и да е крем против бръчки за лицето ми. Страх ме да не се получи "ефектът на доминото" и да се състаря преждевременно, макар в момента да не ми се личат годините, макар да съм на 31.

Има комплект крем за лице + околоочен на много добра цена в момента
http://www.marvi.bg/promopaket-nuxe-nirvanesque-izglajdasht-krem … odaryk-12750.html
Редовната цена само на крема за лице е 54 лв. В голяма чуденка съм дали да го поръчам. Дори да взема мостра от две нанасяния изобщо няма да разбера дали ще е подходящ за моята кожа.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 06:42 от _Smile_

# 343
  • София
Точно този комплект за първи бръчки съм ползвала. Тогава бях на 26. Цената му на линка е супер. Много ми харесваше и миришеше много приятно. Само моята кожа е склонна към омазняване и крема ми идваше малко тежък, но зависи от месеците, аз го ползвах през лятото.

# 344
Точно този комплект за първи бръчки съм ползвала. Тогава бях на 26. Цената му на линка е супер. Много ми харесваше и миришеше много приятно. Само моята кожа е склонна към омазняване и крема ми идваше малко тежък, но зависи от месеците, аз го ползвах през лятото.
Благодаря за мнението  Hug
И моята кожа се омазнява, но предимно лятото, зимата от студа ми опъва и е п-скоро нормална. Поръчах го, дано не ми е тежък.

Общи условия

Активация на акаунт