Крем за около очи - 7 тема

• 172 872
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, някой да е пробвал продукт за около очи на Sisley?
Peace
питай

Искам да пробвам нещо на марката, хидратация с превенция, но не знам какво да пробвам, а имам чувството, че консултантите ще ме подведат нещо...

http://www.enzo.bg/sisley/anti-aging-care-grizha-za-ochite-i-ustnite/

# 436
   Съгласна съм. Винаги ми е било отвратително да бъркам в крем дори да са добре измити ръцете ми. Но вече знам да търся шпатули. Откъде мога да купя такава шпатула?

# 437
Шпатули има в специализираните магазини за козметици.
Продават се на пакети по 100 бр., май има и по 500.
От тези, които са за кафе съм намирала и в магазини за 1 долар.

# 438
Здравейте.
Доизчетох тази тема снощи, но като че ли закъснях с един ден, защото вчера си купих два серума, които се надявах, че няма да ми дразнят очите и ще имат ефект. За съжаление (за мое съжаление, че не съм прочела овреме) Белла се е изказала негативно по-нагоре в темата. По принцип не съм по импулсивните покупки, но от друга страна серумите не са с цената на златото, а единият не съм го отворила още, така че бих могла да го върна.
Очите ми са изключително чувствителни, пробвала съм няколко крема за около очите (имам торбички под очите и ми се иска да се понамалят малко), и всичките са предизвиквали смъдене на очите. Снощи пробвах (с надежда) единия серум, но тази сутрин пак се събудих със сълзи в очите.

http://www.christian-breton.fr/en/accueil/1106-anti-wrinkle-eye- … 556500011062.html

Взела съм и другия по-долу:

http://www.christian-breton.fr/en/accueil/1101-anti-wrinkle-eye- … 556500011017.html

Явно специализираните серуми и кремове за околоочния контур имат съставки, които ме дразнят, но още не съм разбрала кои точно. Ще се опитам да продължа още с по-горния серум, дано да има както положителен резултат, така и смъденето на очите да не се повтори. Но ако продължава все така, ще го изхвърля.

# 439
  • Чукарландия
Gifty, имам първия серум, който си показала, започнат и захвърлен. Мога да кажа, че околоочната ми зона въобще не е чувствителна, както и кожата ми като цяло (тапирска кожа имам Mr. Green), но от този серум се събуждах с подпухнали клепачи. Не попива, тежи на клепача и ми създава дискомфорт. Точно два пъти го пробвах, но повече няма да му давам шанс. Не ми харесва. Peace

# 440
Gifty, имам първия серум, който си показала, започнат и захвърлен. Мога да кажа, че околоочната ми зона въобще не е чувствителна, както и кожата ми като цяло (тапирска кожа имам Mr. Green), но от този серум се събуждах с подпухнали клепачи. Не попива, тежи на клепача и ми създава дискомфорт. Точно два пъти го пробвах, но повече няма да му давам шанс. Не ми харесва. Peace

О ужас много е неприятно да се събудиш с раздразнени и подпухнали очи. И на мен ми се е случвало няколко пъти. Даже са ме питали дали съм плакала - хаха. LaughingЗа това от известно време насам ползвам окоочен серум със съвсем лека формула, който съдържа естествени съставки и нямам проблеми с раздразнените очи. Че и линиите като че ли са се позагладили и не си въобразявам, защото няколко приятелки ми казват, че изглеждам много по-свежа. Онзи ден срещам случайно една бивша съученичка и ми вика "Ей, много си се подмладила".  Grinning Grinning GrinningТъй че ще продължавам така и занапред с по-естествените продукти, имат ефект. Абе въобще като цяло съм се насочила към натуралната козметика и  ще избягвам всякакви химии.  Grinning

# 441

О ужас много е неприятно да се събудиш с раздразнени и подпухнали очи. И на мен ми се е случвало няколко пъти. Даже са ме питали дали съм плакала - хаха. LaughingЗа това от известно време насам ползвам окоочен серум със съвсем лека формула, който съдържа естествени съставки и нямам проблеми с раздразнените очи. Че и линиите като че ли са се позагладили и не си въобразявам, защото няколко приятелки ми казват, че изглеждам много по-свежа. Онзи ден срещам случайно една бивша съученичка и ми вика "Ей, много си се подмладила".  Grinning Grinning GrinningТъй че ще продължавам така и занапред с по-естествените продукти, имат ефект. Абе въобще като цяло съм се насочила към натуралната козметика и  ще избягвам всякакви химии.  Grinning

И аз съм за натуралната козметика. Каква марка натурална козметика използвате и откъде може да се купи?

# 442
  • София
Една от марките, чиято козметика е с натурални продукти е Weleda. Според мен определено имат хубави неща. Продават се по аптеки, а също и онлайн.

# 443
  • София
Събирам мнения за кремовете на Payot.
Трябва ми добра хидратация, да се бори с подпухването и с превенция срещу първи бръчки.

# 444
  • някъде под слънцето...
Превинцията е фундаментална .
Започнах с крем за контура на 24, макар, че по онова време беше трудна работа да открие някакъв крем за контура .Над  35 включих серуми и маски.След  45  добавих  масла и интензивни грижи(пачове, специализирани продукти ).

Това е актуална снимка на контура(на почити 49)

http://danysl.snimka.bg/other/ochi.944436.37872888

# 445
Фактите са си факти.Колкото и да ни се иска ,като си мажем зехтинче около очите,на петдесет си личи.Около мен е пълно с любителки на евтина поддръжка или никаква,разчитащи на гени,на 50 истината лъсва. Си ,би ли споменала и конкретни продукти,с които си постигнала тези резултати?

# 446
  • някъде под слънцето...
Списъкът би бил много дълъг а и със сигурност съм забравила голяма част от нещата , които съм използвала през последните 25 години.В началото на 90 те  заоочнах с околочните на Лореал и Нивеа , които бяха в малки сладурски кръгли кутийки.
Ще напиша това, което ползвам в момента.
Ежедневно
Сутрин
Денят започва с напръскване на очите с ледено студена розова вода (спрей от хладилника).
След това  идва ред на ежедневния пач (редувам хидра тирани и антиейч на местма верига супермаркети (Mercadona).
 После слагам крем (в момента HYALURONIC 3D EYE CREAM     нa etre belle
Изчакват да попита и после слагам един със фактор в момента white ningún eye con tour   на   etnia
 Ако имам сенки под очите завършва медицина с лифт. озарител я на  Бенефит.
След работа почиствам с масло от гроздови семки.
Измивам
Ред е на интензивна грижа в момента
TIME CONTROL LIFT CAPSULES на  etre belle
След няколко часа слагам масло от Марула и Бодлива смокиня
Ако ще излизам вечерта след измиване слагам крем на контура , обикновено като сутринта и ако е необходимо Бенефит.
Вече на грижа
Ако съм гримирана почистване с масло най често от гроздови семки.
Измиване
В момента за нощна грижа съм   Redermic R  на Виши.След като попие много пестеливо  масло по избор (от нар, шипка, ему, оризов зародиш ....)
През почивните дни
Веднъж седмично пачове от интензивната грижа на  etre belle  ,  маски с масла, слгам елсърат от женско биле , цвят от нар.....или използвам хидратиращи маски за лице около контура.
Това е действащата комбинация в момента.
През годините съм миналата през всякакви марки  медицинска , селективна и луксозна козметика.Но специално за моята кожа само един крем, пък бил той и на Ла Прери не е достатъчен.
Приемам добавки, не пия концентрати, изключила съм солта , захарта и пърженото от менюто си.
Опитвам се да имам  поне 8 часа сън в денонощието.

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 13:41 от sl

# 447
Баси и списъка Simple Smile. Ако ще трябва да правя всичкото това, трябва да стана поне 2 часа по- рано.  Peace
А за контура ...всичко е индивидуално и до форма на очите Wink. При теб с времето може да има смъкване на клепача, което не можеш да предотвратиш с никакви кремове.

# 448
  • някъде под слънцето...
Баси и списъка Simple Smile. Ако ще трябва да правя всичкото това, трябва да стана поне 2 часа по- рано.  Peace
А за контура ...всичко е индивидуално и до форма на очите Wink. При теб с времето може да има смъкване на клепача, което не можеш да предотвратиш с никакви кремове.
Не съм казала , че е задължително.
Не притежавам добър ген и се опитвам да компенсирам с подходящи грижи.

Със сигурност в някакъв момент във времвто ще има и смъкване, и торбички, и пачи крак  ....Опитвам се да го отложа възможно по напред във времето.
Когато настъпи, тогава ще  му мисля... Wink

Мицеларна  вода почити не ползвам с изключение на случаите в които съм извън къщи и не мога да нося целия арсенал.
Не е целенасочено.

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 13:34 от sl

# 449
Ох, момичета, толкова е относително всичко свързано с кожата, косата, козметиката....Според мен в процентно съотношение по-голяма роля играе гена.
Аз тази есен ще стана на 42, едва от 2-3 години ползвам около очни кремове и серуми, някак си вътрешно усетих, че имам нужда вече. Преди това не можех даже да понасям нещо намазано около очите ми. Грим също не слагам, само на Коледа и РД  Laughing. За сега нямам оплаквания от контура си

Наблягам на натурална козметика, в момента съм с Фитокод, зимата мажех контура с Балеа с уреа, а под него шипково масло. От началото се засилих с висок клас козметика, от която или ми излизаха пъпки, или ми пареше на очите, или нищо не правеше. Затова смених посоката и съм фен на БГ козметика  Peace

Общи условия

Активация на акаунт