Крем за около очи - 7 тема

• 172 836
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Май ти е рано още,но щом държиш може да започнеш с нещо подхранващо.Наскоро се запознах с жена на 50г,която нямаше грам бръчка.Каза ми,че цял живот е ползвала само Нивея и никога не е слагала околоочен.

# 526
  • sofiq
Май ти е рано още,но щом държиш може да започнеш с нещо подхранващо.Наскоро се запознах с жена на 50г,която нямаше грам бръчка.Каза ми,че цял живот е ползвала само Нивея и никога не е слагала околоочен.

Такава жена е и майка,до към 60 години кожата и изглеждаше чудесно,явно ген  Peace

# 527
  • Бургас
Определено е ген,аз не и давам повече от 38-39г,просто бях като гръмната,имаше и разкошна коса до кръста,къдрава.Пред мен си изкара Нивейката дори. Simple Smile

# 528
Според вас от кога една жена трябва да започне да се грижи за тази зона?
Колкото по - рано, толкова по - добре  Peace
Е, да Grinning Това ми е пределно ясно, но още от сега ли да започна? На 19 съм.
На твое място бих започнала с леки хидратиращи кремове/гелове. На твоите години кожата ми бе мазна и ползвах по - агресивна и изсушаваща козметика за лице и нещо съвсем леко хидратиращо за около очи. Така или иначе състоянието на кожата се определя от много фактори - ген, полагани грижи, начин на живот и т.н. Въпреки че съм на 29 и ползвам силно хидратиращи кремове имам бръчки  Peace Отдавам го на работа по цял ден пред екран, цъкане на телефон, четене до среднощ, хронично недоспиване и мръщене  Mr. Green поради горе изложените неща зрението ми се влошава, бързо качвам диоптъра и в граничния период докато сменя стъклата все мижа и се взирам за да видя света около мен. Много се кефя на жените, които пишат във форума "аз съм на 40 и нямам бръчки". Силно ви завиждам  Heart Eyes

# 529
  • sofiq
Определено е ген,аз не и давам повече от 38-39г,просто бях като гръмната,имаше и разкошна коса до кръста,къдрава.Пред мен си изкара Нивейката дори. Simple Smile

Хаха и майка така разкошна коса има и до ден днешен(днес има рожден ден и става на 74 Heart Eyes),за съжаление не съм наследила нейния ген нито от към коса,нито от към кожа  Crossing Arms

По темата привършват ми и двата околоочни които редувам и съм чудя какво да си взема.Преди няколко дни ми пристигна крема за лице на Мизон,страшно много ми хареса и вероятно ще поръчам и околоочен на марката,но се чудя кой точно.
Ще съм благодарна ако някой има впечатления от околоочните на Мизон да сподели.

# 530
50 изобщо не са толкова много и днешните 50 годишни жени, изглеждат много по- млади. Познавам много 50 годишни жени, които нямат бръчки и това изобщо не ме изненадва.

# 531
Добре,ама каква точно Нивеа?  Blush

# 532

Хаха и майка така разкошна коса има и до ден днешен(днес има рожден ден и става на 74 Heart Eyes),за съжаление не съм наследила нейния ген нито от към коса,нито от към кожа  Crossing Arms

По темата привършват ми и двата околоочни които редувам и съм чудя какво да си взема.Преди няколко дни ми пристигна крема за лице на Мизон,страшно много ми хареса и вероятно ще поръчам и околоочен на марката,но се чудя кой точно.
Ще съм благодарна ако някой има впечатления от околоочните на Мизон да сподели.

Дъщеря ми ползва (за тъмни кръгове под очите) от около месец този и е доволна:

# 533
  • Пловдив
Нахлувам в темата ви с питане
На 26 години съм, сега се чудя кой от двата да пробвам
Скрит текст:

Скрит текст:

# 534
  • sofiq
Gifty - благодаря за отзива  bouquet

Десиссслава - крема с ему на мен много ми лютеше на очите- така и не можах да го ползвам  и след няколко опита замина при приятелка която пък беше възхитена от него.

# 535
  • Пловдив
На 19 години, ако нямаш кожни проблеми, май се препоръчват само хидратантни и слънцезащитни кремове - нямам предвид за очите, а изобщо за лицето и ръцете. То има и околоочни хидратантни, де - аз имам един "Балеа" с урея например.
Аз лично започнах с околоочни кремове на почти 40. Не казвам, че на точно толкова трябва, разбира се. Имам вече видими при присвиване бръчки и реших да им попреча да се задълбочават.
Майка ми е на почти 80 и цял живот ползва само хидратантни кремове, други не обича. Не мога да кажа, че няма бръчки, разбира се, Wink но за годините и винаги е била е в добро състояние кожата и.
Та май ти сама трябва да си усетиш кое предпочиташ и кое ти действа добре.

# 536
  • Бургас
Кикамора,права си,50г. не са толкова много въобще,но знам и други жени на тази възраст,които си изглеждат точно на годините,че някои и по-зле. А да не говорим,че и доста по-млади от 50г.са доста състарени,но това е друга тема вече.Затова останах поразена от тази мацка.Този е кремът-http://www.enzo.bg/nivea/visage-q10-plus-dneven-krem-za-normalna-do-sukha-kozha/

# 537
  • Велико Търново
Поне 90% е ген, според мен  Simple Smile И аз срещнах една жена, на 60 г., която имаше кожа, по-добра от моята, сподели ми, че се маже от години със смес от зехтин и невен/сместа кисне 30 дни/, пробвах и аз - освен, че ми излязоха огромни подкожни пъпки и кожата ми се омазни ужасно, друго не стана Tired Слагам околоочен крем от 20 години, но 40-те години си ми личат, и не бих казала, че изглеждам като на 20  Wink продължавам с грижите, де...нищо, че приятелката ми на същите години клепа на цялото лице крем за 3 лв. и нейното лице изглежда по-добре...

# 538
  • София
В голяма степен са си до ген нещата... И майка ми има много хубава кожа, и до 60 години почти никакви бръчки нямаше. Използва много умерено и много малко козметика (тя като химик е в голяма степен внимателна).  Wink Но аз не съм се метнала на нея и кожата ми има нужда от много грижи. Полагам ги и това е.  Peace

Околоочен крем започнах да използвам като станах на 30. Преди това само худратиращи кремове слагах и редовно ходех на козметик за почистване и терапии.

Полагането на грижи за кожата се отблагодарява, но все има какво още да се желае...  Wink

# 539
Запознах с грижите за околоочната грижа от сравнително скоро /може би половин година/. На 28 съм.
Имам фини линии нещо подобно на тези цък /Нали това са фини линии, не бръчки? Rolling Eyes/
По препоръка от форума взех кремчето на Балеа с уреа.
Леко, немазно, попива бързо, но и не мога да споделя кой знае какви впечатления, тъй като почти нямам база за сравнение и не знам какви резултати да очаквам.
След размисли и страсти реших, че е редно да използвам за околоочната зона био масло, вместо готов крем от магазина. Прочетох за това кои са подходящи и след консултация стигнах до закупуване на студено пресова масло от оризови трици, като вечер нанасям по минимално количество.
Не мога да коментирам някакви кои знае какви резултати, тъй като ползвам като цяло от скоро. Надявам се обаче да не съм почнала нито много рано, нито късно за грижите за тази зона и те да се отплатят един ден. Peace

Общи условия

Активация на акаунт