Крем за около очи - 7 тема

• 172 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Благодаря, Мимиbouquet

# 556
Зависи каква е причината за тъмните кръгове....
От каквото и да са, с крем не се махат!
Щом казваш.. ..

Много ясно, че ако не спиш достатъчно, ако си фамилно предразположен, ако цветът на кожата ти е по-тъмен, няма крем, който да те оправи. Но затова се казва, че грижата трябва да е комплексна - да почистваш, да мажеш, да сложиш маска, да хидратираш и пр. Аз лично като съм последователна, веднага се отразява на кожата. 2 пъти седмично лицето да се ексфолира, да се слагат маски, парна баня и пр. Е, това винаги  в един момент писва, но ако имаш съзнание все по-често ще се връщаш към редовните грижи.

# 557
Здравейте, търся мнение за околоочният на Dior -  Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Creme. Има ли някой, който го е използвал да сподели мнение. Необходим ми е крем, който да се бори с подпухналост и вече и финни линий, на 34 години съм и вече започнах да забелязвам, че са се появили и такива под очите  Cry

# 558
  • Варна
Някой пробвал ли е вече това желе?

# 559
  • Бургас
Да, аз. Ползвам го от около месец. Подобно е на кремът Сюприм в бурканче. Честно казано, не съм впечатлена. Мисля, че е недостатъчен за по-сух контур. Не наблюдавам и никакъв ефект върху фини линии.

# 560
  • Варна
Благодаря!  bouquet
Май ще спестя едни ... над 100 лв  Simple Smile

# 561
Искам да похваля балсама на Виши. Имах едно тестерче, което ми е стигнало за няколко пъти. Принципно, нямам торбички, по- скоро, обратно, имам вдълбнато под очите, но когато си слагам околоочен крем скоро преди лягане, сутрин се събуждам с торбички. И гледам да го слагам по- рано, поне преди два часа. Обаче така се получи, че напоследък съм направила тази грешка два- три пъти, и всеки път сутрин това тестерче ме спасяваше, след около 20-30 мин от торбичките нямаше и следа.
https://remedium.bg/hydration/vichy-aqualia-thermal-awakening-eye-balm-15ml.html

# 562
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Hug
На 51 години съм и в менопауза.
Бихте ли ми препоръчали крем за лице и около очен контур. /за тъмни кръгове под очите/
В момента ползвам Vichy. По добра марка има ли за тази ужасна възраст  ooooh!
Благодаря предварително  bouquet

# 563
Здравейте момичета  Hug
Бихте ли ми препоръчали крем за лице и около очен контур. /за тъмни кръгове под очите/
В момента ползвам на Ести Лаудер за лице Revitalizing Supreme+ ,а за околоочен Revitalizing Supreme ,доволна съм и от двата крема.Околоочният съдържа частици,които светлоотразяват и моментално приглушават и тушират тъмните кръгове.Което пак е нещо предвид,че до този момент не съм ползвала крем,който да ги премахва,а и не съм прочела друг да е открил такъв .
Другите ми фаворити от околоочните са Clinique All About Eyes Rich и Тайм Филър айс на Филорга.

# 564
  • Чукарландия
Здравейте момичета  Hug
В момента ползвам на Ести Лаудер за лице Revitalizing Supreme+ ,а за околоочен Revitalizing Supreme ,доволна съм и от двата крема.Околоочният съдържа частици,които светлоотразяват и моментално приглушават и тушират тъмните кръгове.Което пак е нещо предвид,че до този момент не съм ползвала крем,който да ги премахва,а и не съм прочела друг да е открил такъв .
Другите ми фаворити от околоочните са Clinique All About Eyes Rich и Тайм Филър айс на Филорга.

Estée Lauder Advanced Night Repair също много го хвалят. Скоро си го взех, за тъмните кръгове все още не мога да кажа дали се повлияват, макар че ползвали го твърдят, че действа, но за подхранване и хидратиране е разкошен! Heart Eyes

# 565
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Hug

Estée Lauder Advanced Night Repair също много го хвалят. Скоро си го взех, за тъмните кръгове все още не мога да кажа дали се повлияват, макар че ползвали го твърдят, че действа, но за подхранване и хидратиране е разкошен! Heart Eyes

Благодаря на отговорилите  bouquet
Очаквам още мнения  Hug

# 566
  • София
Някой да е ползвал този продукт за околоочния контур?

# 567
Винаги съм ползвала околоочни кремове.Но от 3-4 месеца нанасям от крема за лице който ползвам.Зная че не е препоръчително,но забелязвам драстично подобряване на околоочния контур.Изглаждане на линийките,изчезване на сухотата и спадане на подпухванията.Случайно да има и друг който е пробвал като мен?
Първите 2 крема(линкове долу) ги ползвах 2 месеца плътно.Ето ги:

https://www.zlatnaribka.com/phyris/see-change-podmladyavashti/da … ture-refill-50-ml

https://www.zlatnaribka.com/phyris/hydro-active/noshten-krem-za- … ation-sleep-50-ml

А крема и маската ползвам от почти месец и половина като понякога редувам с кремовете на Фирис.Маската на Lierac ползвам като нощна грижа:
http://www.adonis.bg/lierac-premium-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0% … D0%BA%D0%B0/11820

# 568
  • СОФИЯ
Винаги съм ползвала околоочни кремове.Но от 3-4 месеца нанасям от крема за лице който ползвам.Зная че не е препоръчително,но забелязвам драстично подобряване на околоочния контур.Изглаждане на линийките,изчезване на сухотата и спадане на подпухванията.Случайно да има и друг който е пробвал като мен?
Първите 2 крема(линкове долу) ги ползвах 2 месеца плътно.Ето ги:

https://www.zlatnaribka.com/phyris/see-change-podmladyavashti/da … ture-refill-50-ml

https://www.zlatnaribka.com/phyris/hydro-active/noshten-krem-za- … ation-sleep-50-ml

А крема и маската ползвам от почти месец и половина като понякога редувам с кремовете на Фирис.Маската на Lierac ползвам като нощна грижа:
http://www.adonis.bg/lierac-premium-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0% … D0%BA%D0%B0/11820
Честно казано, не познавам тази марка, но разглеждайки видях, че може би не е за мен /продуктите са за 30+, а аз съм вече за 50+/ .

# 569
shushi7777, аз съм на 44  Mr. Green С нормална към комбинирана кожа.Днес бях на зъболекар и жената на доки която е на 25г ми направи комплимент че кожата ми е много хубава  Laughing Пък аз й казах че въпреки хубавата козметика и поддържаното лице,гравитацията си казва думата  Mr. Green Особено където не се вижда от дрехите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт