Крем за около очи - 7 тема

• 172 763
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Чукарландия
Важно е да знаете, че при нанасянето на околоочен крем трябва да избягвате клепачите!

Това за клепача не го знаех. Винаги нанасям и върху клепача. А защо трябва да се избягва? Hug

# 616
Горният клепач е подвижната част ,със сигурност при движението и част от кремът се смъква в окото.Това предизвиква познатото подпухване и сълзене.

# 617
  • Чукарландия
Благодаря, lanirema! bouquet

# 618

lanirema
bouquet
Това за клепача го знаех, но за зоната под веждата - не. Peace
Мен по-скоро ме интересуваш при нанасянето под окото има ли значение "потупващите" движения дали трябва да са от външния ръб на окото към вътрешния или обратното или няма значение. Rolling Eyes
Не мога да намеря сега статията където четох как е най-правилно #Cussing out

# 619
  • Чукарландия
От външния ръб навътре с леки, потупващи движения. Peace

# 620
  • Бургас
точно така и аз като Белла,никога не слагам обаче на клепача.

# 621
  • СОФИЯ
Да, Laughingднес ги гледах в една аптека,тук в един салон работят с тази козметика.Събирам отзиви. Laughing

Някакви събрани отзиви  Crazy

# 622
  • Бургас
Не за съжаление. Tired

# 623
  • София
 Включвам се и аз за асистенция  Peace прочетох темата, но не мога да се реша на какво да се спра. 35+ нормална към мазна т-зона, но от дехидратация ли не знам, около очите като се усмихна имам сериозни бразди... ползвам Нукс розовия околоочен, за първи бръчки, но като че ми е лек. Какво ще ми препоръчате? Може и серия да е с крем за лице, до 50 лв май съм склонна да дам (за продукт) Виши добри ли са или са самореклама? Веледа някой тествал ли е? Много ще съм благодарна за препоръки!  bouquet
Ще тествам и масла/олио натурални, но бих искала да редувам и с кремове.

# 624
  • София
Благодаря!
Изчетох и темата за маслата и поръчах от Амазон шипково и жожоба, чакам ги за да започна, но мислех да редувам и с кремове/ гелове  Peace
Ти каква козметика ползваш освен маслата или само на тях?  bouquet

# 625
  • Велико Търново
Джинджър, и аз имам като твоята кожа - смесена, но околоочният контур е по-сух, затова вечер наблягам на маслата/ за деня ми мазнеят/; гелове отдавна  не ползвам, тъй като не ги смятам за достатъчно подхранващи на моята възраст. Козметика всякаква съм купувала- от 5 до 250 лв. Crazy Ходя и редовно на козметик, където освен  други процедури на лицето, правя и специални за околоочния контур, радиочестотен лифтинг също...Цялата полза от всичко това е, не че се заличават появилите се вече бръчици, а че не са така дълбоко изразени, и се надявам да забавя появата на още Wink
От Веледа обаче бях доволна, трябва пак да го подновя bouquet

Dayana_didi, благодаря за предложенията Peace

# 626
  • София
Много изчерпателно! Изключително ти благодаря, бисквитка  bouquet

# 627
Здравейте, искам да си купя околоочен крем. Четох много и все пак ми е трудно да реша, кой точно да си взема. На 35 години съм без бръчки със смесена към по- мазна кожа през лятото. Имам много финни линии, когато се усмихна най-вече. Целта ми е хидратация без омазняване и заличаване на финните линии. Насочила съм се към Галеник, но незнам техните кремове за каква възраст са. Никъде не пише за какъв контингент са. Двоумя се между Galenic Nectalys, Galenic Argane и Galenic Ohpycee. Прочетох добри отзиви и за All about eyes. Ще се радвам някой да ме насочи.

# 628
Ако има в темата 27-30 годишни, може ли да споделите какво ползвате и виждате ли ефект.
Нали се ползва на първо време продукти за превенция, т.е. хидратиращи? Rolling Eyes Знам, че е персонално, но все пак кога се минава към следваща стъпка - към "по-силни" кремове?

Споделям и тази статия: http://www.tinytouchups.com/best-anti-wrinkle-eye-cream-11109/

Да , трябва да се ползва крем след 25тата година. ЗА вашата възраст бих препоръчала този освежаващ Околоочен Гел-Крем ARTISTRY HYDRA-V  успокоява и хидратира кожата около очите с лека формула. Осигурява интензивна, освежаваща хидратация и поддържа кожата ви жизнена и еластична. Вие ще се насладите на по-младежки външен вид, като подпухналостта и тъмните кръгове са намалени. Този копринен крем се абсорбира бързо от кожата, така че хидратиращите ефекти са забележими мигновено. Подходящ е за използване по всяко време когато чувствате необходимост от хидратиращ тласък около очите и е идеален за всеки тип кожа. Хидратира с Вода от норвежките фиорди, доставяна от ексклузивна технология ARTISTRY HYDRA-V Liposome. Специалните съставки като натриев хиалуронат и Хидратиращите липозоми поддържат хидратацията заключена вътре в кожата в продължение на 24 часа. Лененото семе и Екстрактът от женско биле допринасят за изглаждащите ефекти на този продукт. Укрепването на кожата се осигурява от Готу кола (Centella Asiatica) и Екстракта от горчив портокал.

За следващата по зряла възраст препоръчвам този околоочен крем ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ARTISTRY YOUTH XTEND Обогатяващият околоочен крем е насочен към зоната около очите с мощните антиейджинг съставки на цялата гама продукти ARTISTRY YOUTH XTEND. Съдържа естествено извлечени вещества, които хидратират и кондиционират вашата кожа като касиса и зелената череша ацерола. Екстрактът от плод на африкански баобаб притежава уникалната способност да защитава клетките на кожата от бъдещи увреждания. Комбиниран с увеличаващия протеина на младостта LifeSirt и нашата патентована технология Micro-X6 пептид, този подхранващ крем против бръчки ви дава точно това, от което се нуждаете за по-млада кожа в зоната около очите.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 09:27 от bubanka

# 629
Благодаря за предложенията, изглеждат страхотни, но не са по джоба ми. Peace
Иначе доста рекламен пост.

Общи условия

Активация на акаунт