"Като две капки вода" - 4 сезон, 2 тема (14.03.2016 г. - 20.03.2016 г.)

• 27 228
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
само заради единия Фънки си струва да се гледа, а Рачков.... някой усмирителна риза да му сложи...то бива лигавене.... от него и Зуека не може никой дума да обели....отвратителни са този сезон

# 271
  • Русе
само заради единия Фънки си струва да се гледа, а Рачков.... някой усмирителна риза да му сложи...то бива лигавене.... от него и Зуека не може никой дума да обели....отвратителни са този сезон
И на мен Рачков ми е досадно лигав.Зуека не ме дразни така , обаче Рачкоооов Sick

# 272
Много обичам лигавщините на водещите, колкото повече, толкова повече.

# 273
И аз ги обожавам Рачков и Зуека. Най-великия тандем са и заради тях го гледам. Иначе бих изгледала цялото предаване точно за 5 минути да видя участниците за 3 секунди как са облечени и пеят.

# 274
  • гр. Варна
Гласувах за Калин Врачански като Емил Димитров
И предното предаване и сега ме изненадва много  Simple Smile
А за водещите - като четат по сценарий не им се получава, но като импровизират много ме забавляват  Crazy

# 275
И аз много харесвам Хилда.  Heart Eyes Харесвам и водещите и участниците и въобще никой и нищо не ме дразни в това шоу, освен чалгаджиите- миналата година Азис, а сега Преслава.
Следващата седмица залагам на Орлин и Калин. Ъшър ми е любимец, била съм на негов концерт и с голямо любопитство очаквам изпълнението на Прея.  Sunglasses
След втория концерт най-накрая проумях каква е ролята на дуета- явно да разсмива до сълзи публиката. Не помня откога не бях се смяла така сърдечно, както по време на тяхното изпълнение.
Въпреки, че изглеждаха потресаващо, ми се стори, че се стараеха доста-особено Светльо.
Жоро наистина приличаше повече на Джуджи, отколкото на Бионсе, но то нямаше и как да е иначе.  Crazy Бионсе е друга моя любимка- гледала съм я, слушала съм я- неповторима е.  Heart Eyes

# 276
Аз и мъжа ми гледаме шоуто основно заради Рачков  Hug И аз харесвам Хилда, макар че вече може би поомръзва.
От участниците съм фен на Калин, Орлин, Прея и Геро (доскоро не го харесвах) Simple Smile.

# 277
  • Испания
Ненчо днес в "Събуди се": http://play.novatv.bg/programi/subudi-se/716336?autostart=true

# 278
Рачков и Зуека са най-добрите водещи според мен. Нито са ми втръснали, нито са се изчерпали, нито досадили. Предпочитам тях да гледам, а не от всяко шоу да ми се показва Николай Кънчев или Александра Сърчаджиева с непрекъснатото ѝ лигавене и кривене. Личи си, че на тандема смешките им идват отръки, били те заучени или не. Поне аз виждам в доста моменти техни импровизации и искрено се забавлявам.
От участниците най-много ми харесват Калин, Орлин и Джули. Прея също добре се справя, а Преслава прекалява с тези чупки и стойки. Вече чакам с нетърпение следващото предаване.

# 279
Момичета направих грешката да гледам предния сезон,е няма такъв смях  Joy
Сега разбирам защо само се оплаквате от липсата на Маги,в пъти по забавен ми е предния сезон  hahaha
Криско,Ненчо,Васил дори и Маца и Фицата са страхотни,а Рачков и Зуека бяха култови като Тату  Heart Eyes,с глас им се смях  Mr. Green Единственият минус на миналия,е много по добрите гримьори сега.Иначе много им се радвах,с малки изключение на 2-3,ама то без дразнители не може  Mr. Green

# 280
Мда, бъзиците с Маги страшно липсват. И е по-скучно.
Най се кефих като пищяха Магиии и припадаха  Joy

# 281
  • Испания
Да де, ама в темата се скъсваха да плюят Маги. Винаги съм го харесвала и винаги съм писала, че го харесвам.

Сега, като го няма, всички се сетиха за него.  ooooh!

# 282
И аз си го харесвам. Кефи ме и като поведение и като визия.

# 283
  • sofia
Не ми липсва Маги. Под една, или друга форма, винаги е там... Tired

# 284
  • Варна

Сега, като го няма, всички се сетиха за него.  ooooh!
Мен не ме брой Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт