Модни консултации-23

• 102 756
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
goddess - тази с цвят марсала, избирам. Млади хора все черно. Мисля , че повечето ще заложат на това.

# 526
goddess - тази с цвят марсала, избирам. Млади хора все черно. Мисля , че повечето ще заложат на това.

споделям мнението. черното може да е класика, но в случаи като този, цвета придава повече своеобразност, което ми се струва удачно.

# 527
  • София
И аз съм за Марсала:)
Купих днес копринени ръкави.  Hug

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 16:44 от Cesari

# 528
  • Варна

А от къде намери копринени ръкави?

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 13:17 от Tatti

# 529
  • София
desuri, обиколих София и намерих в магазин Лариса - намира се на бул. Васил Левски 65, но цената им премина психологическата ми граница

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 16:45 от Cesari

# 530
desuri, обиколих София и намерих в магазин Лариса - намира се на бул. Васил Левски 65, но цената им премина психологическата ми граница
Скрит текст:
170 лв
Погледни на тях, като дългосочна инвестиция Grinning
Твърдо съм за черните обувки. Peace

По моят дерт
роклята в марсала
обувки, клъч и сиво или черно сако- кое от двете. Имам и зелено, в цвета на обувките, но не ми допада да навързвам чак толкова цветовете, не се чувствам добре  Rolling Eyes
Скрит текст:
или панталон N. 9, сако, риза и същия клъч. Този сет ще ми позволи да съм на ниски обувки.
Скрит текст:

# 531
Момичета, как решавате проблема с виждащия се сутиен? newsm78
Всяка рокля, която си харесам има голо на гърба... Без сутиен за мен е изключено, а онези лепящите ми стоят ужасно. С две думи, имам си нужда от повдигане и поддръжка, ама как да стане. ooooh! За бала си бях взела сутиен със силиконов гръб - няма такова неудобно нещо. То се мести, разкача, стяга... Tired

# 532
goddess , панталона не, това общество е доста консервативно откъм мода, една от двете рокли, която решиш класическо решение за такъв случай, цветово както си казала се  връзват.

Предпочитания ми са към роклята цвят марсала.
Черната рокля някак вече се е превърнала в униформа за някакви такива събития и има някакво наложено мнение, че никога не можеш да сбъркаш с черна рокля.

nevituuu ,ако модела позволява могат да се пришият вложки и все едно си със сутиен, удобно е.
Но за по широки неща не работи този вариант

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 22:35 от zari65

# 533
Здравейте, и аз да се допитам до вас за облекло за сватба, като гост Simple Smile Събитието е в началото на юни и съм се спряла на тази рокля. Искаше ми се обаче да я съчетая с някакви по-интересни обувки, чанта или бижута, а за сега нямам идея какви да са и се надявам на идеи и от вас  Hug Тъй като сватбата ще е вечерна се чудя дали да не се подсигуря и с нещо връхно, че съм леко зиморничава, ама какво да е ...  newsm78 Ще съм благодарна за насоки и вашето мнения  Hug

# 534
Скрит текст:
170 лв

А роклята от сайт ли е? Много ми хареса

# 535
Харесва ли ви тази мммм..... КОШУЛЯ би я нарекла баба ми Crazy
http://prikachi.com/images.php?images/505/8754505H.jpg

# 536
Всяка рокля, която си харесам има голо на гърба... Без сутиен за мен е изключено, а онези лепящите ми стоят ужасно. С две думи, имам си нужда от повдигане и поддръжка, ама как да стане. ooooh! За бала си бях взела сутиен със силиконов гръб - няма такова неудобно нещо. То се мести, разкача, стяга... Tired
Вече не знам за кой пореден път го пускам....
https://www.google.co.uk/search?q=ultimo+backless+body&rlz=1 … tu0Y-q0xF98V-M%3A
https://www.google.co.uk/search?q=ultimo+backless+body&rlz=1 … 8XA3pCLLh-di-M%3A

# 537
  • Варна
Харесва ли ви тази мммм..... КОШУЛЯ би я нарекла баба ми Crazy
Имам и нося подобни лятото, значи
ми харесва  Peace Бохо стил, за край
морето са ми супер .

# 538
Миналата година преди баловете гледах в едно предаване сутиени на Бра клиник, имаха за всякакви видове рокли и гърбове.
Такива като на Какамора имаше също.

# 539
  • Варна
Cesari-  Ръкавите са много красиви.Не бях срещала за това по любопитствах.Цената е ужасно висока,но пък са коприна и една дълготрайна покупка.На мен също ми харесват как стоят с черните обувки.

goddess- Съмнявам се,че имаш нужда от окуражаване/вкусът ти твърде ми допада,харесва и си мисля,че и без допитване си комбинираш перфектно,но пък ми доставя удоволствие да те чета/  и че вече си се спряла на роклята Марсала,обувките и клъча.За сакото бих избрала чернтото,ако трябва да има такова-все пак спомена,че поводът е официален,а то ми се струва по-строго.

Milcky Роклята е красива,но според мен очебийни бижута няма да търпи заложи на интересни обувки и клъч-към момента не ми изплува нищо,но ще те имам в предвид.

kristinnnn- evil ти е отговорила много,лятна  и за край морето.

Kikamora-- Казваш,че го пускаш за пореден  път.Жива и здрава да си и пак да пускаш линк. Heart Eyes
Лично съм го пропуснала,но пък съм много впечатлена и благодарна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт