Модни консултации-23

• 102 733
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Бельото на ХМ ми харесва на снимка... На живо винаги ме е разочаровало.

# 571
Какво мислите за цветните сутиени? Показват ми се презрамките от потниците лятото и си мисля ако нося цветни няма да толкова грозно или...?

Лятото под потник винаги нося цветен сутиен, някакси да се показва бял или телесен цвят ми се вижда много като бельо. Някакъв приятен цвят, едноцветен и да си отива с потника.

# 572
Какво мислите за цветните сутиени? Показват ми се презрамките от потниците лятото и си мисля ако нося цветни няма да толкова грозно или...?

По първия въпрос-супер са и цветни и пъстри.
Никога и от никъде не ми се показва каквато и да е част от бельото.
За мен е лош вкус да се виждат презрамки-каквито и да са.
Ако все пак не може да не видят-значи горната дреха не е подходяща.

# 573

Това може да го каже само жена с малък-до-умерен размер на бюста, която може да си позволи да мине удобно без сутиен или със сутиен без презрамки Simple Smile Или, разбира се, жена, която готова да не носи потници през лятото защото е проява на лош вкус да се вижда презрамка Simple Smile

# 574
Ако си с огромен бюст и едра жена, последното за което ще си помислиш е потник с тънки презрамки, макар че има потници с вградени чашки и банели и това ти спестява носенето на сутиен Wink.

# 575
Goddess, убийствени комбинации си показала. Влюбена съм в коженото яке и изобщо целият стайлинг. За зелената кожена пола и бяла риза съм също на вълна "искам".  Heart Eyes А бежавите обувки с червена подметка са супер универсални и стилни. Ама и цената им си я бива.  Crossing Arms

# 576

Това може да го каже само жена с малък-до-умерен размер на бюста, която може да си позволи да мине удобно без сутиен или със сутиен без презрамки Simple Smile Или, разбира се, жена, която готова да не носи потници през лятото защото е проява на лош вкус да се вижда презрамка Simple Smile

Точно Peace
И  kikamora го е написала добре Peace

Просто преценка кое е подходящо за фигурата и кое не Flutter

# 577
Лятото нося потници, но не от тези с много тънките презрамки, така че сутиени ми е почти скрит- тук таме да се покаже мъничко. Като цяло не виждам проблем когато се показва съвсем малко, но ми е адски грозно когато се показват изцяло, а при някои жени се показва чак долната лента на сутиени ( когато отзад е качен на врата) и това е повече от отвратително. Има и друго което ме дразни, че много жени носят сутиени, които изобщо не са за показване Wink.

# 578
Аз явно съм единствената луда, която носи бяло бельо. Вече не виждам да се продава miss Triumph, но преди време пускаха уау бели работи. Меджу другото под бели дрехи нося светло пепеливорозово, а не бяло. Поне това е моят заместител на телесно, с което никога не успях да се сприятеля.

Много обичам или тънки презрамки, или едни такива "тапицирани" в сатен или материята на бельото, или например хем тънки, хем набръчкани в тапицерията. Като се подават, да са поне малко по-шик... На мен не ми пука, ако се подават. Прибирам ги и толкова. Не съм пуританка на тази тема.

hm не е върха, но не е и задължително боклук. Каквото съм избрала от там има същата или по-дълга амортизация от по-скъпите си другарчета. Не са неудобни. Но откъм детайли, естествен - за тази цена, толкова. По-джиджавите са от двойно по-скъпи нагоре.

# 579
  • Варна
Така като чета съм единствената с бял сутиен  Sunglasses имам леко прозрачни бели блузи потници и с телесен мъничко ме дразни.

# 580
  • в Кошера
Презрамки на мен изобщо не ми пречат, ако се подадат отнякъде.  Mr. Green Laughing
Мразя да виждам единствено силиконови такива - отврат!  Sick И цитираното също е ужасно в моите очи.
... а при някои жени се показва чак долната лента на сутиени ( когато отзад е качен на врата) и това е повече от отвратително. Има и друго което ме дразни, че много жени носят сутиени, които изобщо не са за показване Wink.

Обожавам цветно бельо, бяло не обичам и не нося. Най-често съм с тъмен нюд (Триумф имаха преди цвят карамел - е, жесток беше. Но го спряха...) и черно. Бели дрехи нося с телесен цвят бельо предимно.

# 581
макар че има потници с вградени чашки и банели и това ти спестява носенето на сутиен Wink.

Е, и това може да го каже само жена с малък-до-среден размер на бюста Simple Smile

Не знам защо ще е толкова ужасно за жена с по-големи пропорции да носи потник, но не за този краен случай ми е думата. Не е задължително жената да е едра, или пък бюста гигантски, малко над средното и вече става по-сложно положението. Сутиените с прозрачните презрамки няма да ги споменавам - хем неудобни, хем видими и грозни. Сутиен без презрамки не е немислимо до един момент, но е неудобно и определено не нещо, на което да си заслужава да се подложи човек в всекидневието. Свободни гърди пък става вулгарно и/или неудобно. Така, че единственият вариант остава удобен сутиен с хубави презрамки. Или да се откажеш от потници и всичко с презрамки.

# 582
 Simple SmileИмам бяло бельо и всякакво светло и си го нося, бяло също доста нося, всякакъв вид ризи.И цветно и шарено нося.
Потници не нося и никога не ми е седял този проблем на дневен ред.
Това е от дрехите, които изискват определено телесложение и години, за да не се премине добрия тон.
Че може и че носят и дебели и възрастни и т.н.  потници е така, но че го правят не го прави приемливо или добре изглеждащи, да не кажа, че в много случаи си е и неприятна гледка.

# 583
  • Пловдив
Момичета, сега съм се зачудила дали да си купя летни боти - нещо подобно http://www.1001obuvki.com/product/3353/model-151-ch.html. Как мислите - дали са актуални още.

# 584
Здравейте,
Роклята е черно и бяло.За обувки реших модел,но мъдря за цвят.Какъв модел бижута ще са по-подходящи за този тип деколте?Или да сложа само гривна и обеци? Иска ми се да има и цвят.

Общи условия

Активация на акаунт