Модни консултации-23

• 102 725
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, сега съм се зачудила дали да си купя летни боти - нещо подобно http://www.1001obuvki.com/product/3353/model-151-ch.html. Как мислите - дали са актуални още.

Никога не бих си го причинила  Naughty Може и да не съм модерна, но такава тежка обувка, черна, груба....Нито ми е лятна, нито симпатична. Лично мнение де  Peace

# 586
Здравейте,
Роклята е черно и бяло.За обувки реших модел,но мъдря за цвят.Какъв модел бижута ще са по-подходящи за този тип деколте?Или да сложа само гривна и обеци? Иска ми се да има и цвят.

може нещо дребно за колие, да е така среднодълго, на половината до 1/3 от ръба на декотето.
Скрит текст:
Избери хубав цветен шал в моно цвят за през раменете. Цветове - каквито пожелаеш. Аз съм на вълна синьо във всичките му нюанси или малиновочервено, но в общи линии си свободна с каквото искаш според вкуса, без кафяво очевидно. Червеното за мен простее ако е кожа, но виненочервено е ок. Тъмножълто. С мен преди време не се съгласиха тук с един мой подход да връзвам обувки и шал и чантата да е в различн цвят, но връщност това правя - конкретно беше червени обувки с тъмносин клъч. В твоя случай това, което също е опция, са бели обувки и черна чанта, в който случай ще си вържеш бижутата с шала. Ако харесваш графитеносиво също е вариант. Преди няколко теми се дискутираха и тези обувки, които са лачени като със седефено покритие. Сред тях има невероятни са наистина за акцент.

Скрит текст:
само някои цветове и обувки, които бих сложила:
тук да илюстрирам седефения ефект, иначе цветът не става за тази рокля  

ако харесваш убити цветове:

класика - панделки за сватба и цветът според мен е жесток.

Гривната може да я пропуснеш, ако е твърда. Мека може и да се получи.

Скрит текст:
пак само показвам какво си представям като стил
НЯКОЙ Е ПОДМЕНИЛ ЛИНКА  Joy махам го

с такава рокля бих вдигнала косата. Също можеш да пробваш да прибереш двете част на деколтето, може да седи по-добре.

това е от мен !  bouquet

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 11:24 от becky bloomwood

# 587
desuri, обиколих София и намерих в магазин Лариса - намира се на бул. Васил Левски 65, но цената им премина психологическата ми граница

Супер Simple Smile Изборът ти е добър Simple Smile  Heart Eyes Може ли да споделиш снимка? Simple Smile Стана ми интересно... Не за друго, а защото никога не успях да се харесам с ръкави, а съм виждала доста добри комбинации...

П.С. А иначе и аз нямам възможност за стилист, но пък имам приятелки с много добър вкус и понякога се допитвам до тях Simple Smile Както и обратното. Simple Smile Не става въпрос за това, че ти нямаш вкус (както и аз ), а за това, че понякога лично аз изпадам в модно затъмнеие  Joy и нещо все не ми се връзва...  #Crazy Даже наскоро бях предложила да помогна за гардероба на една потрбителка, но не ми отговори. А аз чисто сърдечно, без пари... Но пък я разбирам. И аз може би не бих приела от непознат подобна помощ. Знам ли...

goddess, ама тези двете рокли са уникалнииии  Heart Eyes Откъде са?

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 09:25 от vivian_my

# 588
  • София-Младост
Момичета, сега съм се зачудила дали да си купя летни боти - нещо подобно http://www.1001obuvki.com/product/3353/model-151-ch.html. Как мислите - дали са актуални още.
Вчера видях една жена точно с такъв модел... Sick Има нещо недомислено в модела според мен.

# 589
Becky bloomwood ,много ти благодаря за изчерпателният отговор. bouquet

А иначе ме бъркаш с друга потребителка,защото аз пиша за първи път.Чета ви редовно,но не съм писала. Hug

# 590
Becky bloomwood ,много ти благодаря за изчерпателният отговор. bouquet

А иначе ме бъркаш с друга потребителка,защото аз пиша за първи път.Чета ви редовно,но не съм писала. Hug

моля Simple Smile

не съм те сбъркала, но съм писала с краката и нещо не съм членувала правилно.

# 591
Да, наистина малко странен и хаотичен е постът ти, becky bloomwood, а и не разбрах смисъла на снимките с някакви маймуни, които идват след говорене за някакви гривни... Сега видях, че си махнала въпросните маймуни, но пак стилът "поток на съзнанието" остава.

# 592
Аглая Епанчина, можеш да пропуснеш постът ми, ако не ти харесва.

А снимката, както вече казах, не е линкът, който съм имала предвид. Който познава малко интернет, знае за кухите линкове. Аз поне нямам нужда да обсъждам с часове неща, които са били изяснени вече.
Би могла да се заядеш с някой друг. Или най-добре да демонстрираш колко по-кохерентно би могла да се изкажеш по темата - мисля, че ще помогне на момичето Grinning

Благодаря!  bouquet

# 593

goddess, ама тези двете рокли са уникалнииии  Heart Eyes Откъде са?
Предполагам питаш за синята и зелената рокля.
Синята е кръстена Metamorphose Dress,
http://www.nastygal.com/clothes/metamorphose-dress
http://www.ebay.com/itm/nasty-gal-Metamorphose-Dress-navy-new-wi … :G14AAOSw7FRWYFko
Роклята не е нещо ново. Копират Lanvin, която наскоро показвах,  най-общо казано. Имам и летен вариант такава поне от 8 години на Diesel, но моята е в кобалтово синьо. Кройката е елементарна и всяка шивачка би могла да ти я ушие. Аз се каня да си я ушия за пролет-лято в beige-pink, стига да си харесам плат- материя. Една от най-удобните рокли, които съм обличала, а за зимата от кашмир имам тази, която е подобен модел и е истинско блаженство, чувстваш се, като в пашкул, намерила съм си и сиво, само трябва да я разкроя.
За зелената нямам информация каква марка е. Имам тъмно синя, дантелена, заровена някъде, след еднократно обличане, но първата е много по-удобна. Сигурна съм, че ако занесеш снимката на шивач, ще ти я направят. Peace
Тя, зелената, е дори с още по-елементарна кройка.

# 594
 goddess, сега я разгледах отблизо, благодаря и аз  отново. Според теб този модел само за много малък бюст ли е? Не че разполагам с огромен, но се притеснявам, че едно по-голямо надигане в горната част, може да доведе до различна визия... и да окепази иначе хубавата рокля.

# 595
goddess, сега я разгледах отблизо, благодаря и аз  отново. Според теб този модел само за много малък бюст ли е? Не че разполагам с огромен, но се притеснявам, че едно по-голямо надигане в горната част, може да доведе до различна визия... и да окепази иначе хубавата рокля.
Не бих казала. Бюста ми е някъде между чашка B i C, смятам, че е нормален, за някой може и да е малък. Laughing Зависи и какъв сутиен ще сложиш, аз обичам дантелени, меки, без никакви подплънки.
Манекенката на линка в ибей, като я гледам е чашка АА

# 596
Благодаря, аз съм със същия размер като твоя. Толкова удобна  и хубава ми се струва, че ще си направя такава, дори и да не е за конктретното събитие. Сетих се, че и приятелка има подобна и стои страхотно.

# 597
Тези сандалки Wink си ги представям с почти всичко Thinking Вие какво мислите?

https://www.zalando.no/mai-piu-senza-tresko-green-m6611l00n-m11.html?size=38

# 598
  • В полите на Пирин планина
Честно казано с този огромен ток и твърда подметка ми изглеждат много неудобни, а също и груби.

# 599
  • София
Честно казано с този огромен ток и твърда подметка ми изглеждат много неудобни, а също и груби.

+1
Имала съм подобни и ги носих много малко, бяха неудобни. Не са и особено лесни за съчетаване според мен. Цветът е прекрасен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт