Модни консултации-23

• 102 712
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Сега се връща модата от студентските ми години, тогава съм носила такива, та даже и сабо високо само с една каишка.
Сега не бих си поставила краката в такова нещо и на платформа.
А относно комбинацията кафяво и жълто, преди време ме оплюха тук като я предложих като вариант

# 601

goddess, ама тези двете рокли са уникалнииии  Heart Eyes Откъде са?
Предполагам питаш за синята и зелената рокля.
Синята е кръстена Metamorphose Dress,
http://www.nastygal.com/clothes/metamorphose-dress
http://www.ebay.com/itm/nasty-gal-Metamorphose-Dress-navy-new-wi … :G14AAOSw7FRWYFko
Роклята не е нещо ново. Копират Lanvin, която наскоро показвах,  най-общо казано. Имам и летен вариант такава поне от 8 години на Diesel, но моята е в кобалтово синьо. Кройката е елементарна и всяка шивачка би могла да ти я ушие. Аз се каня да си я ушия за пролет-лято в beige-pink, стига да си харесам плат- материя. Една от най-удобните рокли, които съм обличала, а за зимата от кашмир имам тази, която е подобен модел и е истинско блаженство, чувстваш се, като в пашкул, намерила съм си и сиво, само трябва да я разкроя.
За зелената нямам информация каква марка е. Имам тъмно синя, дантелена, заровена някъде, след еднократно обличане, но първата е много по-удобна. Сигурна съм, че ако занесеш снимката на шивач, ще ти я направят. Peace
Тя, зелената, е дори с още по-елементарна кройка.

И тези са хубави, но имах предвид тези от предния ти пост  Heart Eyes  
ето тези
Скрит текст:
Аз пък се питам, доколко е наложащо за следобеден коктейл с доценти, професори и бля-бля, на който ще ми връчват някаква грамота, роклята да бъде с ръкави или пък да е задължително сакото, защото в момента не ми изплува от гардероба налично такова newsm78
Става въпрос за такъв модел рокля, но в цвят марсала
Скрит текст:
Моля запознатите по-отблизо с дрескода да споделят
Или да заложа на малка черна рокля
Скрит текст:

А и зеленатаааааа, и червенатааааа, и коженатааа Crazy

# 602
Аз съм носила подобна подметка преди 10 години но чехла. Не помня колко са били удобни.
Зари 65, жълто и зелено си пасват с всички цветове без червените, а жълто и кафяво е идеална комбинация  Peace

# 603
  • гр.Варна
Момичета,имам нужда от помощ.Ще кача две снимки ,които са на рокли предвидени за изпращането на дъщеря ми /за нея са/.Тя се чуди с какви обувки и чанти да ги съчетае,а така също и бижута.Ще очаквам вашите предложения.  bouquet

# 604
Не знам дали тук е мястото, но понеже сте доста активни ще попитам.
Тези сандали някой виждал ли ги е в синьо в техен магазин? newsm78 Praynig
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0281317003.html

# 605
Скрит текст:

И тези са хубави, но имах предвид тези от предния ти пост  Heart Eyes  
ето тези
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Първата незнам каква марка е.
Втората е Виктория Бекъм
Червената е Zara, но имай предвид, че циповете са дефектни отварят се при навеждане и сядане, просто все едно шева отзад се е разпорил, пробвах няколко в магазина, различни размери.
Кожената е Burberry.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 21:51 от goddess

# 606
  • Австрия
pars, харесват ми и двете роклета  Grinning
За първата бих избрала сребърни, семпли, на висок ток сандали

за втората - има доста варианти, но главно:
- със сребърни сандали
- с цвета на роклята (не е бяло, нали? по-скоро 'шампанско'.. ъака поне виждам снимката на монитора) + сходна чанта-клъч
  Heart Eyes

- цветни т.е. едноцветни  Grinning - нещо в по-тъмен от средното, наситен цвят. Зависи какъв цветотип е момичето, но.. например Цветна-едноцветна чанта.

# 607
# 608
Едно от предложенията за сандали на Кикамора е за 505 паунда Crazy Задавих се леко Crazy

# 609
Аз лично и двете рокли бих ги носила с равни обувки, особено втората. На нея ще вървят и ярки цветове- розово, синьо, зелено, както и лак, велур или от онези металически финиши, с бляскави частици.
При първата рокля бих внимавала с бижутата, евентуално или обеци, или гривна, защото трудно ще се съчетаят с камъните на роклята.
Ако въпросът е да се избере една от двете, моят глас е за втората.

# 610
  • гр.Варна
Много ви благодаря,момичета.  bouquet Да,втората рокля е шампанско. И аз мислех за сребристи сандали,но ми се искаше да не са на много висок ток. Но си мисля,че мисията е невъзможна,поне по това ,което видях по магазините. За червената рокля при всички случай ще заложим само на обици или гривна.Дъщеря ми е дребничка и не мисля,че с равни обувки ще е добре.  Simple SmileС първата рокля е решила да е на изпращането в у-ще,а с втората ще е на бала на гаджето.  Simple Smile Само се чудя за нея дали ще е подходящо колие или пак да заложим на обици и евентуално гривна. И понеже сте толкова мили, да попитам къде във Варна мога да намеря подходящи чанти? На първо четене не видях нищо хубаво по магазините.  newsm78

# 611
Едно от предложенията за сандали на Кикамора е за 505 паунда Crazy Задавих се леко Crazy
Това е само за онагледяване Wink.

# 612
Скрит текст:

И тези са хубави, но имах предвид тези от предния ти пост  Heart Eyes 
ето тези
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Първата незнам каква марка е.
Втората е Виктория Бекъм
Червената е Zara, но имай предвид, че циповете са дефектни отварят се при навеждане и сядане, просто все едно шева отзад се е разпорил, пробвах няколко в магазина, различни размери.
Кожената е Burberry.

Благодаря,  Goddess!  Heart Eyes
Имах си аз да не харесам Бекъм и Бърбери  Joy
А относно на Зара роклята се сетих, че съм я виждала. Изпълнението не е много добро. Не се учудвам за циповете, въпреки че имам от там една с цип и не ми е създавала проблем. Но като цяло и те развалиха качеството. Преди беше по-добре.
А първата рокля е разкошна...Кройка, цвят, стил... Ммм... Crazy

# 613
  • Варна
Някъде назад по страниците обсъждахме
обличането на ризи наобратно.

Днес ми попадна това и честно казано много ми хареса
Скрит текст:

# 614
  • София
Момичета, въпросът ми може да не е много за тук, но не ми се искаше да пускам нова тема, извинявам се предварително  Embarassed Та купих си тъмни дънки от НМ, които много много харесвам как ми стоят, а не намирам дънки лесно /иначе нямаше въобще да се занимавам с тях/. Имат жълт етикет, който предупреждава, че цапат и още не съм го махнала, защото се чудя дали да не ги върна, но искам първо да се консултирам с вас. Та какво да ги направя, че да не цапат светли тениски, ризи и т.н. Сега пролетта и лятото не нося тъмни тениски. Вие купували ли сте от тези дънки на НМ, виждам, че вече повечето им са с такъв етикет, а в магазина не ми казаха много по въпроса като попитах. Дали само с няколко изпирания и накисване с оцет ще е ок да ги нося?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт