Модни консултации-23

• 102 751
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Този тип рокли на Тед Бейкър не са от трико  Peace Ушити са от полиестер с % еластан.

# 511
  • В полите на Пирин планина
На мен първата рокля ми харесва. Може да се комбинира и с нещо връхно, с елегантни обувки, чанта и бижута ще стане чудесно.

# 512
  • София
Дами, много Ви благодаря за коментарите!  bouquet
А какво ще кажете за тази рокля и отгоре с черно вталено сатенирано сако (сега ще потърся по магазините).

Сутринта се стимах с роклята на Тей Бейкър и вече не съм убедена, че е подходяща. Пробвах с всички черни сака, които имам и не се връзват като материя и нюанс на черно.

# 513
  • Австрия
Има рокли, които 'не търпят' връхни дрехи. Тъмночервената е много хубава, но е от тях (също и втората от тези на цветя). Просто се разваля с нещо връхно.
Роклята на ТБ, според мен, се носи без или с телесен на цвят чорапогащник (струва ми се, че е малко по-дълга от оптималното за модела и ръста ти Blush). Ще пасне към нея късо, вталено сако с един от цветовете на цветята. Ако имаш предимно черни/тъмни.. замисли се, за едно цветно.. Иначе, имаш хубава фигура и всичко ще ти стои чудесно  Heart Eyes

# 514
Simple Smile Simple SmileНе шия, шиех преди като ученичка и студентка, раснах в едни години,................................................................
Разни такива моделчета, намирам си лена давам и картинката и става
http://www.farandwidecollective.com/products/blue-cotton-napkins … of-four-sri-lanka
http://www.rawganique.com/Hemp-Home-Collection/organic-french-li … ns-place-mats.htm

А това моделче с покривка и салфетки сама си го направих
http://woodsofbelltrees.com/no-sew-linen-napkins/

Успокояват ме тия неща, работата ми е много натоварена, и като се заровя по парцалки си почивам
Прекрасни неща. То и аз в един момент от живота си се опитвах, имам машина, но май вече не ме успокоява, даже ме изнервя. Чакам момент пак да ме навести музата.

Cesari , да , по- подходяща е роклята в бордо, но  сакото да не скрие  точно ефектите и горе. На мен ми допада идеята. Не съм убедена, че ролята ще стои добре със сако...

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 14:24 от Билян@

# 515
  • София
Хубави са и двете рокли, но втората ми се струва доста дълга за ръста ти.

# 516
  • Street of Dreams
Много се учудвам колко от вас възприемат рокли с шарени китки за официално събитие...Или аз не разбрах за събитието?

# 517

А какво ще кажете за тази рокля

Много си ходи с тапета  Mr. Green

Шегата настрана, тази най- ми допадна от трите показани, другата, с която си на снимката ми се струва, че ти е дълга   newsm78

# 518
cesari роклята в бордо (или тъмно лилаво не мога да определя от снимката) ми харесва най-много. Тази с която си се снимала на цветята е много красива, но и според мен е дълга за твоят ръст. Ако я скъсиш малко ще ти стои много по-добре Peace

# 519
Много се учудвам колко от вас възприемат рокли с шарени китки за официално събитие...Или аз не разбрах за събитието?
И мен малко ме учуди това. Според мен официално събитие = дюс рокля или много дискретен, почти незабележим дребен принт/десен. Тези китки ги свързвам с по-лежерни поводи.
Но може пък да не е чак пък толкова официално събитието. 

Аз бих отишла с рокля подобна на третата показана (в бордо) и вталено късо сако.
Cesari, имаш ли снимка как седи тази последната рокля със сако?

# 520
Роклята на Тед Бейкър определено не е твоята рокля. Дори да я скъсиш пак не е твоята.

# 521
kikamora, любопитна съм какви са твоите доводи, освен дължината?
Момичето е с хубава фигура, и въпреки че й стои добре ми се струва, че е възможно да я състарява тази рокля.  Thinking На мен нещо така ми действа конкретно тази рокля.

Cesari, ти каза, че искаш да пътуваш с рокля, с която ще отидеш после на събитието. Нямаш ли идея да пътуваш с аксесоарите, а да преоблечеш набързо само роклята точно преди да кацнете или след това? Можеш да пътуваш с лека, немачкаема рокля и да си вземеш другата рокля в калъф. Можеш да я оставиш при стюардесите по време на полета. Те би трябвало да ти съдействат и за преобличането. Колкото и немачкаема рокля да избереш, ако пътуваш с нея, няма да се чувстваш така свежа на събирането, както ако само смениш набързо поне роклята.

# 522
Доводите ми са, че просто от това което виждам на снимката не е за нея, независимо от това че има хубава фигура.
Ако скъси роклята, то тя ще остане широка около коленете и няма да седи добре. Тя е с момичешка фигура, а роклята предполага по зряла жена с по- пищни форми, или пък много стройна и висока жена.

# 523
  • София
Момичета, изключително съм Ви благодарна, че сте откровени с мен. Няма да нося роклята на Тед Бейкър, купих я само защото половинката много я хареса на снимка и имаше разпродажба(излезе ми 89 паунда и аз се изкуших да поръчам он-лайн) И аз не се харесвам с нея. Благодаря Ви!
Ще си взема колата на летището и в нея ще оставя роклята, обувките и клъча. Ще се преоблека на летището Simple Smile или при приятели в близост. Спрях се на бордо роклята. Ще потърся късо вталено сако или Болеро тези дни. Аз нямам подходящо за нея. Като намеря, ще снимам и ще се допитам отново до вас.
Дано успея да продам тази на Тед Бейкър. Страхотна е, но наистина не е подходяща за мен.

# 524
Аз пък се питам, доколко е наложащо за следобеден коктейл с доценти, професори и бля-бля, на който ще ми връчват някаква грамота, роклята да бъде с ръкави или пък да е задължително сакото, защото в момента не ми изплува от гардероба налично такова newsm78
Става въпрос за такъв модел рокля, но в цвят марсала
Скрит текст:
Моля запознатите по-отблизо с дрескода да споделят
Или да заложа на малка черна рокля
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт