Модни консултации-23

• 102 699
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
 Kalitea, уникално е

# 631
  • Варна
Laughing Като те подбутнахме, сподели откъде е тениската,харесвам много такива с идейни принтове.

Ооо, това е тениска с история, но няма как да ти е от полза.

Скрит текст:
Купих я при първото си излизане от България преди 13 години. Такава любов, такова носене, почти до скъсване. Така и не ѝ намерих заместител, затова като стана невъзможна за пред хора изрязах принта и ми го пришиха към друга бяла тениска. Стана още по-ефектно от оригинала, заради леко жълтеникавия оттенък на статията, сякаш вестника е стар. Нещо подобно е като изглед и ефект на цветовете.
Харесва ми тази история Simple Smile

# 632
Момичета, според вас този гащеризон може ли да мине за ежедневно облекло навън?
Направо ми заспа като го пробвах, обаче, материята е сатениран памук. Та се чудех, става ли, не става ли. Не за работа, разбира се, но за разходка? Къде го виждате вие?

http://shop.mango.com/AE/p0/woman/clothing/jumpsuits/full-length … 097034_45&n=1

# 633
  • Пловдив
Направо ми заспа като го пробвах, обаче, материята е сатениран памук. Та се чудех, става ли, не става ли. Не за работа, разбира се, но за разходка? Къде го виждате вие?

http://shop.mango.com/AE/p0/woman/clothing/jumpsuits/full-length … 097034_45&n=1

Бих го пробвала и за работа с бяло сако например отгоре. За разходка, особено край морския бряг мисля, че е перфектен.

# 634
Категорично, само в свободното време!

# 635
Категорично, само в свободното време!

Благодаря, да, само за свободното време, това е сигурно, че и е с гол гръб. Бихте излязли примерно на кафе така?

# 636
Да, ако съм на почивка на море Wink.

# 637
И не само на море бих излязла с него през Уикенда.

# 638
Ваня, благодяря! Идеята за сакото е супер.

Просто това е първия гащеризон, който ми лепна, а пробвам от година Simple Smile)) Ще го помисля още малко.

densi, благодаря и на теб!

# 639
Няма какво да го мислиш, добър е ако имаш тяло за него и ти стои добре.

# 640
Няма какво да го мислиш, добър е ако имаш тяло за него и ти стои добре.

Оказа се, че е правен за мен Simple Smile)) И бях готова да го грабна. Ама после се замислих, че има вероятност да потъне в гардероба, щото е малко по-младежки от обичайното ми облекло, затуй потърсих мнения.  bouquet

# 641
Добре е човек да се подмладява. Hug

# 642

Къде навън? В Емирствата? Не съм сигурна... Иначе да.

има вероятност да потъне в гардероба, щото е малко по-младежки от обичайното ми облекло, затуй потърсих мнения.  bouquet

от теб зависи

# 643
Здравейте, може ли идеи с какво се носи права пола с висока талия от коприна, полата е с щампи на бял фон, не мога да открия снимки от нета?

# 644
Здравейте, може ли идеи с какво се носи права пола с висока талия от коприна, полата е с щампи на бял фон, не мога да открия снимки от нета?
Снимай я!

Общи условия

Активация на акаунт