Модни консултации-23

• 102 705
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Не ми допадат.
Освен това за мен са есенна обувка и крайно неподходящи за сегашния сезон.

# 661
Ами с какво не бихте ги съчетали, да кажем - имам предвид в спортен стил, разбира се. И харесват ли ви въобще. Аз исках спортни обувки, но ми е писнало да гледам униформените вече кецове и бели маратонки и взех тези като по-различни. Като ги купувах бях със скини черни дънки срязани на колената и бяла блуза, запасана от едната стана и се харесах, но сега започвам де се чудя ....
Хубави са и са идеални за скини дънки, или чинос панталони.

# 662
  • Варна
Eva111 на мен ми харесват.
Според мен биха стояли добре с бяло и деним.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/78/55/a7/7855a752a7a57 … a0899fc211fdf.jpg
https://farm2.staticflickr.com/1645/24434786899_2fc46eb3e8_h.jpg
https://scstylecaster.files.wordpress.com/2015/01/walk-in-wonder … ted-raybans-1.jpg

Miss M не ми харесват на мен тези обувки,
идват ми една идея по-груби за рокля.
Може би ще стоят с нещо такова :
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/16/f4/06/16f4063c1b653 … 4349672d6e181.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d5/15/81/d51581fa3ccd2 … d2c3a81a9e7d3.jpg

# 663
И харесват ли ви въобще. Аз исках спортни обувки, но ми е писнало да гледам униформените вече кецове и бели маратонки и взех тези като по-различни.

Не са ми по вкуса, но щом ти харесват, ще си ги носиш.

Sunglasses Освен кецове converse и бели кецове, съществуват много други варианти на кецове, които не са точно "униформени".

# 664
Момичета, тези обувки не са подходящи за рокля, нали?
Не съм купила роклята, по принцип питам. Ще имаме годишнина от завършването. Няма да е някаква официална, ами по-ежедневна.
Че какво им е? На мен си ми харесват. Може би наистина са подходящи за есента, но зависи с каква рокля искаш да ги носиш. Ако е нещо по-ежедневно в по-тъмни цветове (да не крещи пролет и лято) според мен са си супер. А и предполагам са удобни. Peace
Аз отдавна спрях да се вторачвам дали обувките ми си пасват на 100% с тоалета. Особено в ежедневието просто гледам да ми е удобно, защото вървя пеша. Отдавна съм се отказала от красивите обувки, от които оставам без крака. Naughty А пък да си купувам 1000 чифта скъпи и удобни обувки за всеки повод не ми е по джоба, така че си карам с кецове всеки ден. Peace

# 665
Момичето иска да ги съчетае с нещо по- официално от ежедневен тоалет! Според мен не са подходящи за официален случай.

# 666
Момичето иска да ги съчетае с нещо по- официално от ежедневен тоалет! Според мен не са подходящи за официален случай.
Напротив, писала е, че е по-ежедневна срещата. Не толкова официална. Тя да си каже, но аз така разбрах. Пък и какъв е смисъла от много официалности, не е ли по-важно да се чувства комфортно в случая? Не отива на бал или конференция, не знам, това си е мое мнение. Аз лично хич не бих се притеснявала.

# 667
Напротив, писала е, че е по-ежедневна срещата. Не толкова официална. Тя да си каже, но аз така разбрах. Пък и какъв е смисъла от много официалности, не е ли по-важно да се чувства комфортно в случая? Не отива на бал или конференция, не знам, това си е мое мнение. Аз лично хич не бих се притеснявала.
Колкото и да е ежедневна срещата, все пак ще се среща с хора, които не вижда всеки ден, което предполага малко повече от всекидневно облекло. Аз поне ще си направя труда да изглеждам добре, без да изглеждам така сякаш отивам на бал. За мен обувките са крайно неподходящи.

# 668
Мерси за отговорите, момичета!

В тази връзка, какви според вас са оригинални варианти на спортни-ежедневни обувки (не такива за фитнеса), които да са различни от кецове и бели маратонки? Според мен това е интересен въпрос за дискусия. Що се отнася до новите или не съвсем варианти на спортни обувки, които се нахлузват - ами не са ми красиви по никакъв начин, колкото и да са модерни. Изобщо когато нещо стане прекалено модерно, дори и да съм го харесвала отначало, както е случаят с белите маратонки, вече спирам да го харесвам.

# 669
  • Пловдив
Момичета, тези обувки не са подходящи за рокля, нали?
Не съм купила роклята, по принцип питам. Ще имаме годишнина от завършването. Няма да е някаква официална, ами по-ежедневна.

Аз бих ги съчетала с плътна рокля и плътен като клин чорапогащник. Също мисля, че са есенно - зимни, не са подходящи за този сезон.

# 670
  • Somewhere far away
какво значи сезон  hahaha- при нас вече няма истински сезони и граници между тях. края на април- студено, вали , гърми, духа.  гледа се какво е времето навън и какви са температурите, какъв е сезона изобщо не ме интересува. като гледам температурите навън - са си много подходящи за този сезон тези обувки!   аз бих ги носила в ежедневието, въпреки че предпочитам кецове и ниски боти. bowuu

# 671
Срещата ще бъде в едно заведение вечерта, но не предполага някаква прекалена официалност. Естествено, че няма да се облека както в ежедневието, но няма да бъде с нещо повече от обикновена рокля, не черна, и обувки, които ще са по-неудобни от тези, но пък по-отворени и по-подходящи.
Пък до тогава може да стане много топло, та ще видим какво ще измисля.
Просто в момента няма как да дам пари и за обувки, поне за роклята само.

Питах Ви, за да се уверя, че наистина не са точно за това, за което ми трябват.  Peace

# 672

Мерси, Ивил! Между другото имам точно такава рокля - черна с бяла яка и маншети, но не знам със сребристо дали ще стои, нея я нося с черни равни обувки с връзки най-вече:) Иначе си отива с някои от летните рокли на цветя на Дафне, които имам, поне така ми се струва при налагане - те са прави по тялото от памук и еластан. Биха си отивали и с дънкова пола или рокля, предполагам, но нямам хубава такава.

# 673
Здравейте, купих си бяло-сребристи спортни обувки, сребристото е ненатрапчиво, но май не си отиват с всичко. Какво мислите?

http://www.shop-ecco.bg/damski-obuvki-touch-sneaker-1
Чудя се на какво не биха паснали, в спортно-ежедневния стил,, визирам сребристото.
Иначе модела не ми харесва, поне на снимка. Опитали са се, да направят нещо средно между обувка и лятна маратонка, ама ни рак, ни риба. Обути може и друга визия да имат.  Rolling Eyes

evil ти е дала хубави примери.  Peace

# 674
Miss M, и аз смятам, че с плътен чорапогащник тези обувки биха си паснали. Към тях, разбира се, роклята не бива да е много официална.

Общи условия

Активация на акаунт